اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیت and , or

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گیت and , or

سلام دوستان م یخوام بدونم چجوری میشه یک گیت and یا or درست کرد بجز ای سی ها مثلا میشه با مقاومت ها یا چیز دیگری اینکار را کرد؟
    منظورم اینه که بجز استفاده از ای سی ها راه دیگه ای برای ایجاد و تولید گیت منطقی در مدار واقعی هست یا نه ؟

پاسخ : گیت and , or

نوشته اصلی توسط masoudkhan
    سلام دوستان م یخوام بدونم چجوری میشه یک گیت and یا or درست کرد بجز ای سی ها مثلا میشه با مقاومت ها یا چیز دیگری اینکار را کرد؟
    منظورم اینه که بجز استفاده از ای سی ها راه دیگه ای برای ایجاد و تولید گیت منطقی در مدار واقعی هست یا نه ؟
    سلام
    مدار داخلی اون آی سی ها هم مقاومت و ترانزیستوره دیگه، اگه اشتباه نکنم تو کتاب موریس مانو مدار چندتا گیت با ترانزیستور و مقاومت بود، ولی مطمئن نیستم اونجا بود یا جایه دیگه، موفق باشی

دیدگاه

عزیزم ایسی از مقاومت وخازن و ترانزیستور و... درست شده..
      میشه با ترانزیستور و.. ساخت
      ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

همانطور که دوستمون در بالا هم اشاره کرد در کتاب های مرجع درس دیجیتال(مدارمنطقی) شماتیک این گیت ها هم رسم شده باز هم اگه پیدانکردین که بعید می دونم بگید تا براتون شماتیک مداریش رو بکشم البته چیز زیادی نمیخواد با یه ترانزیستور و چند تا مقاومت به راحتی این کار انجام می شه.
        وقتی به نعمتآ‌ها عادی نگاه میآ‌کنید حجاب عادت شما را کور میآ‌کند.
        کلید همه بدبختیآ‌ها در دو چیز است؛ تنبلی و بیآ‌حوصلگی.
        حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآ‌دارد به اوج خواستهآ‌های خود میآ‌رسد .
        اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست

دیدگاه

سلام بر مسعود خان
          مسعود خان شما ترم چندین؟چون از ترم 3 ببعد تو کارشناسی پیوسته برق همه این سوالات رفع میشه :read:

دیدگاه

ممنون از دوستان بابت راهنمایی ها کتاب موریس مانو رو دارم ولی نگشتم پیدا کنم ممنون بابت راهنمایی
            یاسر جان من نرم افزار می خونم برای همین با این موارد که شما گفتی اشنایی ندارم
            خیلی وقت پیش الکترونیک پایه را تو فنی حرفه ای با نمره خیلی خوب گرفتم دیگه نرفتم سراغش (اشتباه خیلی زیادی کردم)
            برای همین تو این موضوعات لنگ می زنم
            ممنون بابت راهنمایی ها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X