اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

pir

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

pir

من یه سوال دارم اگه مثلا 10 تا 15 پرنده بیان جلوی این سنسور های pir سنسور واکنش نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من جایی که میخوام از این سنسور های pir استفاده کنم پرنده خیلی زیاد هست

پاسخ : pir

نوشته اصلی توسط SMART-CARD
    من یه سوال دارم اگه مثلا 10 تا 15 پرنده بیان جلوی این سنسور های pir سنسور واکنش نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من جایی که میخوام از این سنسور های pir استفاده کنم پرنده خیلی زیاد هست
    بعضی مدل ها هستش که سوسک رو توی اتاق نشون میده
    چقدر حساسیت لازم داری

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سنسورهای pir رو در محیط باز کار نمیگذارند چون این سنسورها با مادون قرمز کار میکنند و منابع تولید اشعه مادون قرمز در محیط باز زیاده حتی در محیطهای سربسته ای که حرکات و تغییرات در میزان گرما و منابع تولید گرما زیاد باشه هم نمیشه از این سنسورها استفاده کرد.

دیدگاه

این سنسور تقریبا به درجه حرارت حدودا 37 درجه حساسه _ حالا اگه اون پرنده درجه حرارت بدنش همین باشه آره حساسه_چون سنسور کوچکترین جابه جایی رو توسط اندامهای کوچیک مثله دستان و... رو حس میکنه_ پس احتمالا پرنده ها قابل رویت هستند
        ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

من فک کنم pir به مادون قرمزی که از بدن انسان ساطع میشه حساس هست و باید تو دیتا شیت نگاه کنید که تو چه رنج ظول موجی واکنش نشون میده و اگر رنج بدن انسان با پرنده یکسان بود که خوب واکنش نشون میده ولی فک نمیکنم یکسان باشه.

همه چی فقط دیتاشیت :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X