اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

سلام

دوستان اگر بخواهیم از روش fat در خواندن mmc استفاده نکنیم باید چگونه عمل کنیم
    میشه یک مثال کوچک با کدویژن بزنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
      سلام
      شما سخت افزارشم ساختین؟
      سلام
      بله تو پوروتوس سخت افزارشو ساختم و یک gif 24*24 بهش دادم و خراب نشون میداد.
      شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
      [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
      [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط i4man12
        سلام
        بله تو پوروتوس سخت افزارشو ساختم و یک gif 24*24 بهش دادم و خراب نشون میداد.
        من منظورم سخت افزار واقعی بود.
        در هر حال کدها خیلی واضحند.
        اگر کد رو بذارین من کمکتون می کنم.
        http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
          سلام اقای تفرشی
          من از تابلو روان چیزی بلد نیستم .مبتدی مبدی یا بهتره بگم هیچی.البته یه کم بیسک بلدم :redface:
          حالا ازتون یه راهنمایی میخوام
          یه منبع کامل که شما که اخر خط تابلو روان هستید معرفی کنید .منظورمه من که بلد نیستم میرم یه چی میخونم بعد میفهم میشه همونو تو نیم ساعت یاد گرفت ولی من کلی وقت واسش گذاشتم
          ولی اول یه شمای کلی ازش به بهون میدی ؟این که حروف ها میان رو میرن یا عکس هستن چطوریه ؟
          اون برنامه های که تو صفحه اول هست اخرین ویرایش؟
          ممنون استاد
          **** k i n j ****

دیدگاه

من دقیقا همون برنامه ای که با avr نوشتید استفاده کردم به زبان C
            فقط تو پوروتوس یه 8*32 به تابلو اضافه کردم ( که درواقع تابلو اول 16*32 بود که با اینکار من شد 24*32) برنامه شما رو تغیییر ندادم و بعد هم خواستم یه عکس24*24 نشون بدم که نشد
            شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
            [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
            [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

سلام به همگی
              از همه دوستان مخصوصا جناب آقای تفرشی به خاطر نرم افزار فوق العاده ای که قرار دادند و جناب دادگستر عزیز به خاطر قرار دادن پی سی بی و فایل های مربوط به راه اندازی مموری کارد ، بسیار متشکرم.

من یه برنامه ای به زبان بیسیک و با کامپایلر بسکام نوشتم که در ادامه ضمیمش میکنم.حالا توضیحات مربوط به اون(البته تو خود متن برنامه هم توضیحات مربوطه هست):
              این برنامه رم رو با استفاده از کتابخونه avr-dos میشناسه و فایل های باینری تولید شده توسط نرم افزار مهندس فتاح دونه به دونه میخونه و اجرا میکنه
              فایل های باینری درست شده رو باید با اسم های 1 ، 2 ،آ‌ 3 و غیره ذخیره کنید.برنامه اول میاد تعداد فایل ها رو تشخیص میده و بعدش دونه به دونه از شماره 1 شروع میکنه به نمایش دادن
              این برنامه برای هر تابلویی با عرض 8 کاربرد داره ، چون طول انیمیشن هارو از داخل فایل بدست میاره و متغیر مربوطه رو مقدار دهی میکنه
              یعنی شما چه تابلوی 16 ستونی داشته باشی ، چه 128 ستونی ، بدون کوچکترین تغییری در سورس برنامه میتونی اونو راه بندازی.
              لینک دانلود سورس :
              http://www.4shared.com/file/D3vvfKTP/tablo_with_memory_card.html
              تابلوی خودم 16*8 هست و یه کیلیپ هم ازش گرفتم ،آ‌ اما متاسفانه الآن نمیتونم پلودش کنم(به لطف ترافیک رایگان نصفه شب ! کل ملت میزارن رو دانلود :دی)
              انشاالله فردا پلودش میکنم و قرار میدم
              در مورد برنامه هرجا سوال داشتید بپرسید و در خدمتم
              موفق باشید.

دیدگاه

مهندسین عزیز به خصوص اقای تفرشی عزیز .هنوز منتظر جواب هستم :redface: :rolleyes:
                **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                  مهندسین عزیز به خصوص اقای تفرشی عزیز .هنوز منتظر جواب هستم :redface: :rolleyes:
                  سلام.
                  شما به سایت www.hlachini.com مراجعه کنید.
                  نرم افزارهای اول صفحه هم آخرین ویرایش هستن.

دیدگاه

اقا واقعا عالی بود . کاری که تا حالا من ندیدم کسی بدونه چشم داشت انجام بده .
                    فقط یه پیشنهاد چرا نرم افزار متن و gif و پیش نمایش برای هر سه حالت تک رنگ و سه رنگ و هفت رنگ رو با هم ادقام نمی کنید که یه نرم افزار جامع داشته باشید ؟؟؟؟
                    اگه امکانش هست و لطف کنید فکر کنم عالی بشه

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

نوشته اصلی توسط mostafa.ecm
                      اقا واقعا عالی بود . کاری که تا حالا من ندیدم کسی بدونه چشم داشت انجام بده .
                      فقط یه پیشنهاد چرا نرم افزار متن و gif و پیش نمایش برای هر سه حالت تک رنگ و سه رنگ و هفت رنگ رو با هم ادقام نمی کنید که یه نرم افزار جامع داشته باشید ؟؟؟؟
                      اگه امکانش هست و لطف کنید فکر کنم عالی بشه
                      مرسی دوست عزیز.
                      به علت اینکه زمان زیادی می بره.
                      ولی ورژن جدید که دارم روش کار می کنم شبیه ساز داره.

دیدگاه

با سلام و تشکر از اقا فتاح بابت نرم افزار فوق العادش.
                        یه سوال داشتم.
                        زمان خواندن یک سکتورmmc توسط avr دقیقا چقدره(در فرکانس 1mhz)
                        سخت افزار من وقتی قراره لحظه ای که از mmc یک سکتورو بخونه یه وقفه کوچیک تولید میشه که شبیه اینه که ال ای دی ها واسه یه لحظه داره چشمک میزنه.
                        کسی میدونه چطور میشه این مشکلو برطرف کرد؟
                        با تشکر.

دیدگاه

سلام به همه
                          من یه مدتی نبودم درگیر امتحانات پایان ترم و کارای فارغ التحصیلی بودم.
                          تابلوی 32*64 را راه انداختم (استاتیک) کلیپش رو + سورس فایل گیف رو براتون گذاشتم.

این بار تابلو فایل های .BIN نرم افزار جناب تفرشی رو از روی MMC میخونه و نمایش میده
                          تعداد فریم ها 353 و حجم فایل بین 89Kbyte
                          اگه خدا بخواد ادامه فایل آموزشی رو تو دستور کارم میزارم

Video Download :NO:
                          http://wdl.persiangig.com/pages/down...ideo/64_32.mp4
                          قومی متفکرند اندر ره دین
                          قومی بگمان فتاده در راه یقین
                          میترسم از آن که بانگ آید روزی
                          که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام به دوست عزیز آقای دادگستر.
                            واقعا زحمت کشیدی بابت تابلو.
                            ممنونم که فیلم تابلو رو گذاشتی.
                            عالی شده.
                            بازم کلیپ بذار. :job:

دیدگاه

اقا کسی نیست به سوال من جواب بده.
                              لطفا یکی جواب بده. :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soheyl_60
                                زمان خواندن یک سکتورmmc توسط avr دقیقا چقدره(در فرکانس 1mhz)
                                سخت افزار من وقتی قراره لحظه ای که از mmc یک سکتورو بخونه یه وقفه کوچیک تولید میشه که شبیه اینه که ال ای دی ها واسه یه لحظه داره چشمک میزنه.
                                سلام
                                سرعت SCK در رابط Spi ، 1/4 سرعت CPU است. یعنی در فرکانس 1Mhz سرعت خواندن اطلاعات 250Khz است. :arrow:
                                در Atmega 128 اگر بیت 0 (SPI2X) در رجیستر SPSR را 1 کنیم سرعت خواندن داده ها دو برار میشود.
                                در لحظه اول به دلیل چک کردن وضعیت FAT وقفه کوچکی ایجاد میشود(البته اگر از دستورات چک کردن وضعیت حافظه و خطا ها هم استفاده شود).
                                بعد از باز کردن فایل مورد نظر بدون هیچ وقفه ای اطلاعات خوانده میشود.
                                در این بین اگر LED اضافه ای روشن میشود حتما نویزی بر روی مدار شما تاثیر میزاره.! :question:
                                پیشنهاد میکنم شماتیک مدار رو برای بچه ها بزارید تا بررسی شود :read:
                                قومی متفکرند اندر ره دین
                                قومی بگمان فتاده در راه یقین
                                میترسم از آن که بانگ آید روزی
                                که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X