اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

سلام به دوستان عزیز.
    سایت پرشین گیگ من فیلتر شده.
    شما هم تست کنید ببینید اینطوره.
    نرم افزار جدید هم به زودی قرار میدم.
    http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

من از سرور picofile استفاده میکنم مشکلی نداشته اما از پرشین گیگ استفاده نکردم شرمنده مهندس جان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
        سلام به دوستان عزیز.
        سایت پرشین گیگ من فیلتر شده.
        شما هم تست کنید ببینید اینطوره.
        نرم افزار جدید هم به زودی قرار میدم.
        سلام دوست عزیز
        واسه من که فیلتر نشده
        **** k i n j ****

دیدگاه

سلام
          بابا فیلتره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه . چیکارش کنم ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط navid.hekmat
            بابا فیلتره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه . چیکارش کنم ؟
            درسته.در کمال تعجب فیلتره!!!!!! :eek: :eek:

میتونید اینجا مستقیمش کنید!!!
            downloads.ir
            بر محمد و آل محمد صلوات
            "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
            آموزش نرم افزار ADS و HFSS
            طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

با عرض سلام به سروران
              من با یک روش ساده تونستم دانلود کنم ، میگم تا همه بتونن. درسته که فیلتره اما اگه لینک رو کپی کنید و تو internet download manager بندازید دانلود میشه.برای راحتی بعد اینکه نرم افزار دانلود منیجر رو سیستم نصب باشه رو لینک کلیک راست میکنی copy link location رو میزنی ok که میزنی دانلود میشه.

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

سلام اقای تفرشی من یک تابلو روان از روی سایت ساختم کار نمی کنه نمی دونم مشکلش چیه
                متونید کمکم کنید
                وقتی ولتاژ رو وصل می کنم چند تا چراغ روشن میشه همین

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62880.0

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

سلام به مهندسین عزیز
                  کسی انیمیشن های آماده برای ماژول های چینی داره؟
                  آخه من تابلو روان چینی سر هم کردم انیمیشنی ندارم که در داخل اون قرار بدم
                  انیمیشن های آماده در بعضی از سایتهای خارجی ابعادشون یا خیلی بزرگه یا انیمیشن های زیاد جالبی نیستن
                  مرسی

دیدگاه

سلام من این نرم افزار هارو گرفتم هنوز که موفق نشدم بتونم ازش استفاده کنم چون بلد نیستم اما به نظر میرسه خیلی عالی باشه

وای خداییش عجب تابلوهایی درست کردن دل آدم آب می افته

من میخوام یه متن ساده نمایش بدم و حرکت کنه حتی بتونم یه حرفم نمایش بدم تا حرکت کنه برای شروع قانعم !
                    مثال پیک رو نگاه کردم سطحش برای من خیلی بالا بود چیزی نفهمیدم :angry: :angry:

میبشه یکمی توضیح بدید ؟ :cry2:
                    زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_elc
                      سلام من این نرم افزار هارو گرفتم هنوز که موفق نشدم بتونم ازش استفاده کنم چون بلد نیستم اما به نظر میرسه خیلی عالی باشه

وای خداییش عجب تابلوهایی درست کردن دل آدم آب می افته

من میخوام یه متن ساده نمایش بدم و حرکت کنه حتی بتونم یه حرفم نمایش بدم تا حرکت کنه برای شروع قانعم !
                      مثال پیک رو نگاه کردم سطحش برای من خیلی بالا بود چیزی نفهمیدم :angry: :angry:

میبشه یکمی توضیح بدید ؟ :cry2:
                      دوست عزیز به این تاپیک یه سری بزن طریقه ساخت انیمیشن و متن با نرم افزار سویش مکس
                      **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                        دوست عزیز به این تاپیک یه سری بزن طریقه ساخت انیمیشن و متن با نرم افزار سویش مکس
                        مرسی داداشه گلم ببینم میتونم تو 2 3 هفته تابلو بسازم یا نه اون تاپیک برای من هنوز زوده من هنوز هیچی بلد نیستم !

بابا برای ما مبتدی ها یه برنامه ساده بنویسین توضیح بدید مثلا حرف h از سمت چپ بیاد و از راست خارج شه همین !
                        زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

کار خاصی نیست دوست عزیز.شما باید با نرم افزار سویش مکس که در این زمینه کار باهاش راحته و در همون تاپیک هم توضیح داده شده.شما متن نوشته شده در سویش خروجی میگری مثلا انمیشن .بعد اون انمیشن رو با نرم افزار مهندس فتاح به کد هگز و .. تبدیل میکنی
                          مهم ساخت متن به صورت انمیشنه که اونم سخت نیست و پر افکته سویش .میتونی متن رو از بالا بیاری از پایین از عقب از جلو از کناز چشمکی و هزرچیز دیگه که فکر کنی با سویش میشه
                          **** k i n j ****

دیدگاه

مرسی kinj جان عزیز فعلا نمیخوام انیمیشن ... باشه فقط یه متن ساده میخواستم که برای متن احتیاجی نیست خودم رو با اون نرم افزار درگیر کنم این کار برای مرحله بعد خوبه !که تو این هفته میرم مرحله بعد !
                            الان من تو یه ماتریکس 8 در 8 کدهای اسم خودم رو به صورت دستی دراوردم و تونستم حرکتش بدم حالا با نرم افزار مهندس فتاح یاد گرفتم که چطوری این کارو انجام بدم دستش درد نکنه بنده خدا برای این نرم افزار ها که ما به این راحتی ازش استفاده مبکنیم معلومه خیلی زحمت کشیده

مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_elc
                              مرسی kinj جان عزیز فعلا نمیخوام انیمیشن ... باشه فقط یه متن ساده میخواستم که برای متن احتیاجی نیست خودم رو با اون نرم افزار درگیر کنم این کار برای مرحله بعد خوبه !که تو این هفته میرم مرحله بعد !
                              الان من تو یه ماتریکس 8 در 8 کدهای اسم خودم رو به صورت دستی دراوردم و تونستم حرکتش بدم حالا با نرم افزار مهندس فتاح یاد گرفتم که چطوری این کارو انجام بدم دستش درد نکنه بنده خدا برای این نرم افزار ها که ما به این راحتی ازش استفاده مبکنیم معلومه خیلی زحمت کشیده

مرسی
                              دوست عزیز شما چون با سویش کار نکردید اینو میگید!
                              شما یه متنی مثلا اسم خودتو مینویسی بعد ازش میخوای خروجی بگیری اونجا انیمیشن رو انتخاب میکنی همین!
                              بعد اون عکس رو میدی به نرم افزار فتاح عزیز.تمام
                              هیچکی به صورت دستی اینکار رو نمیکنه oo:
                              کار کردن با سویش در این زمینه البته از کار کردن با سایت eca هم راحت تره نترس
                              **** k i n j ****

دیدگاه

که اینطور پس با این نرم افزار همه چ راحت شده !من رو بگو نشستم اون همه برنامه نوشتم که اون نوشته هارو حرکت بدمه بعد از اون همه زحمت که موفق شدم تازه فهمیدم احتیاجی به اون همه دردسر نیست !تقصیر خودمه !
                                kinj جان بی زحمت پیغام خصوصیت رو نگاه کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X