اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

راستش متوجه نشدم چطوری منظورتونه اما سخت افزار من اینجوریه که هر شاخه سه تا595 داره و هر 595 دوتا rgb رو درایو میکنه و از پایه 15 و8 ینی بیت اول و اخر استفاده نکردمهر شاخه برای خودش کلاک و دیتا جداگانه داره8*3میشه24 پایه از میکرو چون برنامم کم حجم تر میشد و راحتتر و پایه هم زیاد داشتم که بلا استفاده بود بخاطر همین اینجوری بستم سخت افزارمم کمتر شد سیم کشیمم کمتر و راحتتر شد م به دلیل کوتاه شدن مسیر هام نویزمم کمتر میشه :rolleyes:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من فکر می کنم با سخت افزاری که گفتید کارتون سخت تر میشه شاید برا برنامه نویسیش راحت بشه ولی برای افکت گذاری باید ساعت ها کار کنید تازه اگه درست در بیاد پیشنهاد من اینه اول تابلو روان هفت رنگ رو یاد بگیرید و اصلا سخت نیست پشت کار می خواد که دنگو فنگاشو در بیارید..

یک تابلو 8*8 بسازید و ستون های تابلوتونو از هم فاصله بدید طوری که روی شعاع دایره قرار بگیرن شما وقتی شاخه های چراغ فروزانو جم کنی و در یه ردیف قرار بدید به یک تابلو تبدیل میشه دیگه !!قبول دارید ؟؟؟ حالا همین کارو برعکس با تابلو بکنید به چراغ فروزان تبدیل میشه
      از سایت لاچینی کمک بگیرید و از توابع حرکت به چپ و راست استفاده کنید یه تابلو8 ستون در 24 سطر بسازید و 24 رو تقسیم به رنگ های مورد نظر بکنید

دیدگاه

ممنون روش فکر میکنم اما یسوال چرا8ستون ال ای دیا من rgbهستن همون24 ستون مگه نمیشه؟
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خب شما هر چقد دوست داشته باشید می تونید بزارید من 24 رو سطر گذاشتم که اگه تقسیم به 3 بشه میشه 8 led rgb روی سطر اگه بیشتر خواستید میشه ازافه کرد مثلا اگه 16 تا ار جی بی بخواید میشه 48 سطر

دیدگاه

خود مدار تابلو روان با AVR و CodeVision کدوم صفحست؟

دیدگاه

سلام
              جدیدا یه مکعب ال ای دی درست کردم که کامل جواب میده و مشکلی ندارم. فقط کدهاشو به صورت دستی در اوردم. کسی میدونه با چه نرم افزاری میشه اینکارو انجام داد؟ مثلا با 3d max افکت سه بعدی رو طراحی کرد و به نرم افزار داد و کدشو گرفت. ممنون میشم اگه راه حلی دارین جواب بدین. مرسی

دیدگاه

سلام مکعبتون در چه اندازه ایه من کار نکردم و دوست دارم یکی بسازم می تونید یه نقشه برام بزارید ؟ یا طرز کار مدارو خلاصه توضیح بدید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouria23
                  سلام مکعبتون در چه اندازه ایه من کار نکردم و دوست دارم یکی بسازم می تونید یه نقشه برام بزارید ؟ یا طرز کار مدارو خلاصه توضیح بدید ؟
                  این سایت رو بخونین کامل همه چیو توزیح داده.
                  http://www.instructables.com/id/Led-Cube-8x8x8/

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                    یه سوال داشتم اگه ممکنه راهنمایی کنین
                    میشه برد تابلو روان را همون بردهای چینی که با نرم افزار hd کار میکنن را به دات ماتریس 16*مثلا 30 دست ساز وصل کرد؟

دیدگاه

سلام

میدونم زمان خیلی زیادی از شروع این تاپیک میگذره، ولی حیف نیست فابلهای قرار داده شده از سرور حذف شده؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbm60
                        سلام

میدونم زمان خیلی زیادی از شروع این تاپیک میگذره، ولی حیف نیست فابلهای قرار داده شده از سرور حذف شده؟ :sad:
                        سلام کدوم فایل ها داره حذف میشه.؟

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام به همه
                        چقدر اینجا خاک گرفته :biggrin: :biggrin: :biggrin:

چقدر ما نبودیم

اینقدر دور و ورمون شلوغ شده اصلا یادم رفته که ECA هم هست
                        حتی فتاح عزیز هم فرصت نکرده سر بزنه
                        قومی متفکرند اندر ره دین
                        قومی بگمان فتاده در راه یقین
                        میترسم از آن که بانگ آید روزی
                        که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

این آخرین تابلویی بود که راه انداختم
                          http://www.aparat.com/v/vAEzg

5 متر بود ، بریدمش 3 مترش کردم
                          برد کنترلرش هم انداختم دور یه دونه خودم براش کنترلر ساختم
                          قومی متفکرند اندر ره دین
                          قومی بگمان فتاده در راه یقین
                          میترسم از آن که بانگ آید روزی
                          که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز.
                            امیدوارم خوب باشین.
                            http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام
                              اقا هادی عالی بود
                              ممنون از مهندس فتاح بابت نرم افزارهای عالی که طراحی کردن :applause:

دیدگاه

سلام میشه بحث رو در باره تابلوهای طیف دار ادامه بدید من یه طرح دارم که با pwm کار میکنه ولی برای ساخت نرم افزار pc که کدهای عکس رو تولید کنه مشکل دارم یه برنامه ای باشه که سایز تصویر رو کم کنه و رنگ هارو نسبت به سبز و ابی و قرمز کد pwm تخصیص بده وبا یه مدار سوئیچینگ ترانزیستوری تمام سطر وستون ها اسکن کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X