اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش روشن کردن لامپ با ریموت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خاموش روشن کردن لامپ با ریموت

سلام

من میخوام چراغهای اتاقم رو با ریموت خاموش روشن کنم
    لطفا در این مورد هرکدام از دوستان اطلاعاتی داره کمک کنه

خیلی ممنون.

پاسخ : خاموش روشن کردن لامپ با ریموت

سلام
    می خواید با مادون قرمز باشه؟؟ مثل کنترل های تلویزیون و ...
    فقط می خواید چراغ و باهاش خاموش و روشن کنید یا کاربردهای دیگه هم می خواید داشته باشه؟
    با میکروکنترلر کار کردید؟
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام دوست عزیز :

اگر فقط یک کار قرار است انجام شود ، یک میکرو خیلی ساده بزار مثل attiny و یک گیرنده مادون قرمز بزار با یک کنترل TV بعد می تونی تنظیم کنی که اگر فقط فلان کد اومد یک رله را روشن یا خاموش کن .

نکته های که باید به آن خیلی دقت کنی :
      - تغذیه مدار ( چون اگر بخواهی گیرنده را نزدیک چراغ نصب کنی لازم میشه یه مدار تغذیه کوچک داشته باشی ) توصیه من یک شارژر ارزان قیمت موبایل است.
      - گیرنده رو زیاد نزدیک چراغ نگذار چون اگر بخواهی از ریموتهای آماده استفاده کنی نور چراغ نویز شدیدی روی امواج کنترل می اندازد .
      - رله ای که می خواهی استفاده کنی باید تحمل جریان کشی لامپ را داشته باشد . پس به توان رله توجه مخصوص بکن .
      - گیرنده مادون قرمزترو از نوع پارسی انتخاب کن که دارای فیلتر داخلی است و بسیار خوب کار می کند . ( من چند نمونه دارم که همشون واقعاً قوی کار می کنند) .
      - ضمناً bascom یکسری برنامه آماده برای استفاده از ریموت کنترل ها داره برای AVR البته فقط فرمت RC6 و Sony ، RC5 را صاپورت میکنه که مربوط به نوع فرستنده ریموت است .

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی
        سلام
        می خواید با مادون قرمز باشه؟؟ مثل کنترل های تلویزیون و ...
        فقط می خواید چراغ و باهاش خاموش و روشن کنید یا کاربردهای دیگه هم می خواید داشته باشه؟
        با میکروکنترلر کار کردید؟
        محمد جان برای من فقط روشن و خاموش شدنش کافیه
        بعدشم میخوام با یه ریموت ساده مادون قرمز کار کنه
        با AVR ها هم (mega) تا حدودی اشنایی دارم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
          من چند پیشنهاد دارم، که اگر برای تفریح این کار رو میکنی، سیستمت قشنگ تر و کوچکتر میشه:
          1- بجای مادون قرمز ، برو سراغ فرستنده -گیرنده. ماژول آماده اون توی بازار با قیمت جفتی 3000 تومن هست و خیلی خوب کار میکنه و انواع چند کاناله هم داره با مصرف کم. فقط بدون که خروجی گیرنده جریان نمیده، پس باید به ترانزستور وصل بشه.
          2- همونطور که دوستان گفتند MICRO !
          3- برای تغذیه ترانس های کوچکی با توان پایین که برای میکرو کافیه تو بازار هست و حدود 2000 تومن است. کم جا و قابل نصب روی PCB هست. شکلش هم شبیه یک رله هست.

بقیه اش رو هم که میدونی
          موفق باشی
          دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
          یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
            سلام دوست عزیز :

اگر فقط یک کار قرار است انجام شود ، یک میکرو خیلی ساده بزار مثل attiny و یک گیرنده مادون قرمز بزار با یک کنترل TV بعد می تونی تنظیم کنی که اگر فقط فلان کد اومد یک رله را روشن یا خاموش کن .

نکته های که باید به آن خیلی دقت کنی :
            - تغذیه مدار ( چون اگر بخواهی گیرنده را نزدیک چراغ نصب کنی لازم میشه یه مدار تغذیه کوچک داشته باشی ) توصیه من یک شارژر ارزان قیمت موبایل است.
            - گیرنده رو زیاد نزدیک چراغ نگذار چون اگر بخواهی از ریموتهای آماده استفاده کنی نور چراغ نویز شدیدی روی امواج کنترل می اندازد .
            - رله ای که می خواهی استفاده کنی باید تحمل جریان کشی لامپ را داشته باشد . پس به توان رله توجه مخصوص بکن .
            - گیرنده مادون قرمزترو از نوع پارسی انتخاب کن که دارای فیلتر داخلی است و بسیار خوب کار می کند . ( من چند نمونه دارم که همشون واقعاً قوی کار می کنند) .
            - ضمناً bascom یکسری برنامه آماده برای استفاده از ریموت کنترل ها داره برای AVR البته فقط فرمت RC6 و Sony ، RC5 را صاپورت میکنه که مربوط به نوع فرستنده ریموت است .

موفق باشی
            حامد جان من میخوام یه مهتابی معمولی رو خاموش روشن کنه
            لطفا بیشتر در مورد قطعاتی که باید استفاده بشه توضیه بدین

دیدگاه

سلام :

دوست خوبم جناب سیمرغ فرمودند که با ماژول فرستنده گیرنده تک فرکانس که مثل ریموت دزدگیر ماشین است کار کنید.
              فکر بدی نیست .
              اما با سیستمی که من می گویم شما یک کلید ریموت TV که استفاده نمی شود را برای اینکار استفاده می کنید .
              البه بگم که کار بسیار سخت تر از روش سیمرغ جان است . و صد البته بسیار حرفه ای تر و جالب تر
              چون شما دیگر فرستنده بخصوصی برای اینکار تهیه نمی کنید !

شما باید یک میکرو AVR مثلاً Mega8 بگیرید که البته برای اینکار خیلی زیاده ولی تفاوت قیمت آنچنانی با attiny ها ندارد :mrgreen:
              سپس برنامه ای بنویسید که کدهای ریموت مورد نظرت را بخواند . من نمی دانم ریموت های موجود در منزل شما چیست ، اما هرچه باشد استانداردهایش در سایت هست و من چند سایت که کد تمام انواع ریموت ها را دارد به شما معرفی می کنم .
              سپس شما یک مدار خیلی ساده می سازید که یک رله را روشن و خاموش کند که بسیار ساده است .
              اگر هم مهتابی است که خوب است . چون شما مدارگیرنده را در خود قاب آن می گذارید و فقط سر گیرنده مادون قرمز را از آن خارج می کنید .
              برای یک لامپ مهتابی شما می توانید از یک رلهً حداکثر 10 آمپر که به رله مخابراتی معروف است استفاده کنید .

شما ابتدا دست بکار شو ، ما هم کمکت می کنیم .
              کار از شما راهنمائی از ما
              پس موفق باشی

http://www.techdesign.be/projects/011/011_waves.htm
              http://lirc.sourceforge.net/remotes/
              http://www.educypedia.be/electronics/televisionrc5.htm

دیدگاه

:NO:
                می تونی از فرستنده گیرنده ASk استفاده کنی و لازم نیست دیگه نگران مادو ن قرمز باشی
                چار فرانسه نباش

دیدگاه

سلام. من چند سال پیش این پروژه رو کار کردم و گذاشتمش تو سایتم. به لینک زیر یه سر بزن:
                  http://www.bargh-electronic.com/2008/10/blog-post_7883.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sdahcrit
                    سلام. من چند سال پیش این پروژه رو کار کردم و گذاشتمش تو سایتم. به لینک زیر یه سر بزن:
                    سلام
                    فایلتون از روی سرور پاک شده
                    میشه دوباره پ کنید
                    "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
                    آموزش نرم افزار ADS و HFSS
                    طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

دوستان اینقدر نیاز به پیچیده کردن مدار نیست!
                      با 1 گیرنده مادون قرمز+کنترل TV+اپ آمپ+شمارنده+ترانزیستور+رله مدار به راحتی کار میکنه!
                      ساده و بی دردسرو ارزان
                      به تعداد قطعات نگاه نکنید با میکرو هم همین حدودها میشه
                      مزیت این مدار اینه که هنگ نمی کنه هیچ وقت.
                      با کنترلی که TV و یا هرچی دیگه رو کنترل می کنی هم کار میکنه.
                      کلش به 2000تومان هم نمی رسه
                      کم مصرف هم هست با 1 باطری خوب حداقل 1ماه کار میکنه
                      و و و و
                      البته ماژولی که دوستان گفتند واقا کاربردی ولی اگه فقط قصد روشن و یا خاموش کردن رو داری بهترین گزینه مادون قرمزه چون حداقل مدار رو داره و فقط کافیه 1گیرنده ساده بسازی که قطعاتش رو بالا گفتم.
                      موفق باشی
                      برای انسان های بزرگ بن بستی وجود ندارد!
                      چون بر این باورند که:
                      - یا راهی خواهم یافت
                      - یا راهی خواهم ساخت
                      پس...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
                        سلام :

دوست خوبم جناب سیمرغ فرمودند که با ماژول فرستنده گیرنده تک فرکانس که مثل ریموت دزدگیر ماشین است کار کنید.
                        فکر بدی نیست .
                        اما با سیستمی که من می گویم شما یک کلید ریموت TV که استفاده نمی شود را برای اینکار استفاده می کنید .
                        البه بگم که کار بسیار سخت تر از روش سیمرغ جان است . و صد البته بسیار حرفه ای تر و جالب تر
                        چون شما دیگر فرستنده بخصوصی برای اینکار تهیه نمی کنید !

شما باید یک میکرو AVR مثلاً Mega8 بگیرید که البته برای اینکار خیلی زیاده ولی تفاوت قیمت آنچنانی با attiny ها ندارد :mrgreen:
                        سپس برنامه ای بنویسید که کدهای ریموت مورد نظرت را بخواند . من نمی دانم ریموت های موجود در منزل شما چیست ، اما هرچه باشد استانداردهایش در سایت هست و من چند سایت که کد تمام انواع ریموت ها را دارد به شما معرفی می کنم .
                        سپس شما یک مدار خیلی ساده می سازید که یک رله را روشن و خاموش کند که بسیار ساده است .
                        اگر هم مهتابی است که خوب است . چون شما مدارگیرنده را در خود قاب آن می گذارید و فقط سر گیرنده مادون قرمز را از آن خارج می کنید .
                        برای یک لامپ مهتابی شما می توانید از یک رلهً حداکثر 10 آمپر که به رله مخابراتی معروف است استفاده کنید .

شما ابتدا دست بکار شو ، ما هم کمکت می کنیم .
                        کار از شما راهنمائی از ما
                        پس موفق باشی

http://www.techdesign.be/projects/011/011_waves.htm
                        http://lirc.sourceforge.net/remotes/
                        http://www.educypedia.be/electronics/televisionrc5.htm
                        سلام، من تو سایت های شما مدل AA59-00326E سامسونگ را پیدا نکردم. اگه میشه راهنماییم کنین تا بتونم فرکانس کاریش را پیدا کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sdahcrit
                          لینک جدید:

http://www.bargh-electronic.com/post/240

دیدگاه

برای استفاده از ریموت های NEC از چه دستوری توی بسکام میشه استفاده کرد ؟ :redface:
                            دوستان کسی اطلاعی داره ؟ :question:
                            مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                            [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

اصلا میشه میکرو نباشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X