اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار چشمک زن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مدار چشمک زن

دوستان الان من اینطوری میخوام : یعنی فقط 2 تا ای ای دی ( 5 وات) فلش بزنن!

ایراداش الان چیه ؟؟

دیدگاه

دوستان دیگه راهنمایی نمیکنید ؟

دیدگاه

دمتون گرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINA2ASG
          دمتون گرم
          ببین دوست من ؛ سختی کار شما اینه که میخوای LED پاور 5 وات رو راه اندازی کنی که حدود 1.6 آمپر مصرف میکنه!

ولی راه اندازی LED معمولی ، کار راحتیه چون نهایت 20 میلی آمپر میخواد!

ساده ترین مدارش هم اینه...

چون شما میخوای LED جریان بالا رو راه اندازی کنی مشکل تلف قدرت رو خواهی داشت ، به هر حال ساده ترین راه اینه و میتونی تغذیه رو کم بگیری و مقاومت مناسب رو محاسبه کنی!

حدود 3 ولت روی LED میفته و مثلاً اگه تغذیه رو 5 ولت در نظر بگیریم 2 ولت هم روی مقاومت خواهد افتاد ؛ و اگه جریان رو 1 آمپر در نظر بگیریم ، پس بنابه قانون اهم مقاومت شما در این مدار میشه 2 اهم که ما 2.2 میذاریم

این میشه مدار شما ...

البته اگه بخوای یه مدار درست و حسابی بسازی و تلف قدرت نداشته باشه باید بری سراغ منابع تغذیه سوییچینگ!
          اگه خواستی دربارش تحقیق کن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
            ببین دوست من ؛ سختی کار شما اینه که میخوای LED پاور 5 وات رو راه اندازی کنی که حدود 1.6 آمپر مصرف میکنه!

ولی راه اندازی LED معمولی ، کار راحتیه چون نهایت 20 میلی آمپر میخواد!

ساده ترین مدارش هم اینه...

چون شما میخوای LED جریان بالا رو راه اندازی کنی مشکل تلف قدرت رو خواهی داشت ، به هر حال ساده ترین راه اینه و میتونی تغذیه رو کم بگیری و مقاومت مناسب رو محاسبه کنی!

حدود 3 ولت روی LED میفته و مثلاً اگه تغذیه رو 5 ولت در نظر بگیریم 2 ولت هم روی مقاومت خواهد افتاد ؛ و اگه جریان رو 1 آمپر در نظر بگیریم ، پس بنابه قانون اهم مقاومت شما در این مدار میشه 2 اهم که ما 2.2 میذاریم

این میشه مدار شما ...

البته اگه بخوای یه مدار درست و حسابی بسازی و تلف قدرت نداشته باشه باید بری سراغ منابع تغذیه سوییچینگ!
            اگه خواستی دربارش تحقیق کن!
            این مداری که شما دادی یکی رو خاموش و اونیکی رو روشن میکنه !! من میخوام هر 2تا باهم خاموش روشن بشن یا همون فلاش بزنن !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINA2ASG
              این مداری که شما دادی یکی رو خاموش و اونیکی رو روشن میکنه !! من میخوام هر 2تا باهم خاموش روشن بشن یا همون فلاش بزنن !
              همین مدار ببند و بعد از یه طرف خروجی بگیر بده به یه ماسفت و LED هم به پایه درین ماسفت وصل کن
              [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

خب اگر میخوای جفتش با هم فلش بزنه ال ای دی هارو با هم موازی کن پ

در ضمن میتونی از ایسی 555 هم برای فلش استفاده کنی و برای قدرت بیشتر از رله استفاده کنی

دیدگاه

همون مدار آقای مشرقی رو ببند و برای کم و زیاد کزدن نور هم یه رگولاتور متغییر مثل lm317 بذار و خروجیش رو بجای 5 ولت مدار بذار
                  AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X