اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت صفحه نمایش با سون سگمنت بزرگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت صفحه نمایش با سون سگمنت بزرگ

سلام
    امیدوارم پستم رو جای درستی ایجاد کرده باشم.
    قصد دارم برای مغازه طلا فروشی دوستم یه تابلو به شکل زیر درست کنم
    لطفا کمکم کنید من مبتدی ام
    توضیحات:
    این تابلو هفتا سون سگمنت بزرگ داره و ده تا تابلوه معمولی با ابعاد کوچک این تابلو ها شیشه ای هستن و زیرشون چنتا ال ای دی هست و تابلو ها به نوبت یکی یکی روشن میشه و هر تابلو که روشن میشه سون سگمنت ها قیمت مربوط به اون تابلو رو نشون میده.این سیکل دایما تکرار میشه و تایم روشن بودن هر تابلو دو ثانیه است.یه حافظه هم داشته باشه که وقتی شب خموشش میکنن اعداد از بین نره و چنتا دکمه داشته باشه که به راحتی بشه قیمت هر جنس رو تنظیم کرد.

پاسخ : کمک در ساخت صفحه نمایش با سون سگمنت بزرگ

کسی کمک نمیکنه؟

دیدگاه

با سلام . مشکل شما دقیقا چیه ؟
      اگر تهیه و خرید سون سگمنت بزرگه ؟
      من چند سال قبل برا یک کارگاه یک تابلو برا مشخص کردن تعداد تولید و ... - برا پرداخت پورسانتی دستمزد - ساختم که باید از فاصله دور دیده میشد . اندازه هر سون سگمنت باید در اندازه 30 در 60 سانتی متر بود. اولش خواستم با led های نواری و .. بسازم که قیمتش خیلی زیاد میشد . بعدش یک فکری به سرم زد . اومدم با لامپ های کم مصرف 10 وات ساختم . نتیجه کار عالی بود . کار هم راحته .
      با مقوا پلاستیکی و چسب گرم یک محفظه سون سگمنت ساختم بعدش داخل هر واحد یک لامپ قرار دادم و روشون یک طلق تیره و زیر طلق یک مقوا گذاشتم با شیار عین سون سگمنت و ......

اگر هم تعداد زیاد IO هست ؟ که اون هم باید مالتی پلکس بشه
      ؟
      ؟
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

کلا نمیدونم این وتابلو رو چجوری بسازم.کمک واسه ساختش میخا.مدار الکتریکیش لیست قطعاتش و اگه نیاز به برنامه نویسی داره برنامش هم میخام

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          اینطور که معلومه دوست شما خیلییی سرش تو مغازه شلوغه که همچین چیزی میذاره مشتری الکی تو نیاد قیمت بپرسه ، ان شا الله همیشه شلوغ باشه
          فکر نمیکنم بخواد از شونصد متری همه قیمت ها رو ببینن ، پیاده رو و نهایتا اونور خیابون ، درسته؟ شما به فروشگاه ها سر بزن و سون سگمنت های هیوج رو ببین ، برای خرید هم پاساژ امجد طبقه همکف ته ته پاساژ یه مغازه است همش ال ای دی داره ،
          چون خواسته های شما زیاده و مخصوصا تنظیمات میخوایید و همچنین حافظه ، خب بهتره از میکروکنترلر ها استفاده کنید ، از اونجایی که طلافروش مایه داره ، برای تنظیم قیمت ها باید یه ال سی دی هم بذاری توی مغازه که طرف ببینه قیمت کدومو داره وارد میکنه ،
          چون تعداد سون سگمنت ها زیاده و هیوج میخوای بذاری ، بهتره از ای سی های لچ استفاده کنی که نورش خوب باشه ، چون تنظیمات هم میخوای بکنی ، یک میکروکنترلر 40 پایه برای کارت لازمه ، برای روشن کردن سون سگمنت ها میتونی از درایور های دارلینگتون سری ULN مثل 2803 یا 2003 استفاده کنی ، حتی برای ال ای دی هایی که زیر ده تا تابلو میزنی هم از همین درایور ها میتونی استفاده کنی ، عالی اند ،
          دوست عزیز شما گفتید کلا نمیدونید چطوری بسازید و برنامه اش رو هم میخواهید ، هیچکس برنامه شما رو تو آرشیوش آماده نداره که دودستی تقدیم شما کنه ، یا باید بنویسی ، یا باید بنویسه ، خوشبختانه برنامه اش سخت نیست ، شما تلاش کن ، بچه ها هوای همدیگه رو دارن

Good Luck

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز
            من یه همچین کاری با یکم تغییر انجام دادم البته برا یه شرکت
            باید پله پله بریم جلو
            اول برا یکیشون کار کن برا بقیه حله
            از لچ باید استفاده کرد من از 74574 استفاده کردم
            برا تغییر هم باید یک کلید افزاینده یک کلید کاهنده تعریف کنید
            فرض قیمت پایه را شما میگذارید در x
            حال باید Xرا یکان و دهگان و... را جدا کنی و هر کدام را روی یک پورت بفرستی
            شروع کن برنامه نوشتن تا کمک کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X