اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار یا کیت mp3 پلیر با خروجی spk

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار یا کیت mp3 پلیر با خروجی spk

نوشته اصلی توسط ab88
    سلام
    خواهش میکنم
    خروجی از آیسی 4558 گرفته شده که در این مدار نقش پری آمپلی فایر استریو رو داره و از هر مدار پری آمپلی فایری به جای این مدار
    میشه استفاده کرد.
    باتشکر
    خیلی ممنونم از لطف و محبتت دو ست عزیزم اینطور کع فرمودید و من با دثت عکسها رو مشاهده کردم این طرف اسپانیایمون گرفته این آی سی 4558 که شما فرمودید رو از بورد اصلیش کنده و یدونه دیگه مشابه اونو چسبونده جاش مثل اینکه جاهاشونو تو برد اصلی عوض کرده چونکه برای گرفتن خروجی برای آمپیلیش دقیقا زده به خروجی هدفونش از اونجایی که اگر در حالت عادی به فبش هدفون بخاییم خروجی بگیریم به علت کیفیت بد آمپیلی هدفون دستگاه کیفیت بدی از فیش خروجی هدفون دستگاه میگیریم بایستی خروجی خالص از امپی تری پلیر بگیریم که آمپیلی باکیفیت ما صدای صاف و شفافی بهمونن بده نظر من درسته دوست عزیز ؟؟؟؟ میخاستم در این مورد نظرتونو بفرمائید
    23- در مورد دیگه به آیسی رگولاتور روی برد هیت سینک زده و من نمیدونم چرا چونکه خود دستگاه که کارخونه داده بیرون آیسی رگولاتورش هیت سینک نداشته مگخ دستگاه قرار بوده چه فشاری رو تحمل کنه که آسی رگولاتود اینقدر داغ میکرده؟
    ممنون از نظرتون

دیدگاه

دوست عزیز با این عکس مکسها نمیشه فهمید قضیه چطور بوده من میخام رأساً وارد عمل بشم تا بفهمم قضیه چیه در این امر هم بعد از خدا چشم امیدم به شما دوست عزیزه که به سوالات این دوستار آماتور الکترونیک از لطف و محیتتون جواب بدین خیلی خیلی از مراحمتون متشکرم فقط نمیدونم کلا بهتره یک FM player بگیرم یا یک اسپیکر پلیر درست مثل همونی که تو اون سایت اسپانیایی تهیه کرده بود و ازش خروجی گرفته بود به نظر شما دوست عزیز کدومش بهتره و کیفیت صدای شفافتر و صافتری میده از نظر کیفیت آمپیلی که نگرانی ندارم یه پخش قدیمی تویوتا دارم که واقعا صدای صافو شفافی داره میخام برای آمپیلی از اون کمک بگیرم و یه ورودی ازش در آوردم فقط امتحانش نکردم ببینم چطوره ورودیم از خروجی هد مکانیکی کاست دستگاه گرفتم چون اول بایستی به یک پری و بعد به تون کنترل و آمپیلی وصل بشه به شرطی که خروجی MP3 پلیرمونم اصلا و ابدا تقویت شده نباشه و درست مثل هد مکانیکی دستگاه باشه تا صدای خوب و شفافی بده نظر شما در این مواردی که عرض کردم چیه ab88 عزیز و گرامی؟؟؟؟

دیدگاه

خیلی ممنونم از لطف و محبتت دو ست عزیزم اینطور کع فرمودید و من با دثت عکسها رو مشاهده کردم این طرف اسپانیایمون گرفته این آی سی 4558 که شما فرمودید رو از بورد اصلیش کنده و یدونه دیگه مشابه اونو چسبونده جاش مثل اینکه جاهاشونو تو برد اصلی عوض کرده چونکه برای گرفتن خروجی برای آمپیلیش دقیقا زده به خروجی هدفونش از اونجایی که اگر در حالت عادی به فبش هدفون بخاییم خروجی بگیریم به علت کیفیت بد آمپیلی هدفون دستگاه کیفیت بدی از فیش خروجی هدفون دستگاه میگیریم بایستی خروجی خالص از امپی تری پلیر بگیریم که آمپیلی باکیفیت ما صدای صاف و شفافی بهمونن بده نظر من درسته دوست عزیز ؟؟؟؟ میخاستم در این مورد نظرتونو بفرمائید
        23- در مورد دیگه به آیسی رگولاتور روی برد هیت سینک زده و من نمیدونم چرا چونکه خود دستگاه که کارخونه داده بیرون آیسی رگولاتورش هیت سینک نداشته مگخ دستگاه قرار بوده چه فشاری رو تحمل کنه که آسی رگولاتود اینقدر داغ میکرده؟
        ممنون از نظرتون
        سلام
        فکر میکنم 4558 قبلی چون سوخته بوده و آیسی رگولاتور رو رو به علت دفع حرارت بیشتر نسبت به نوع اس ام دی تعویض کرده البته خودش توی متن هم گفته که آیسی اس ام دی به کار برده شده بهتره که عوض بشه تا احتمال آسیب به دستگاه کمتر بشه.

دوست عزیز با این عکس مکسها نمیشه فهمید قضیه چطور بوده من میخام رأساً وارد عمل بشم تا بفهمم قضیه چیه در این امر هم بعد از خدا چشم امیدم به شما دوست عزیزه که به سوالات این دوستار آماتور الکترونیک از لطف و محیتتون جواب بدین خیلی خیلی از مراحمتون متشکرم فقط نمیدونم کلا بهتره یک FM player بگیرم یا یک اسپیکر پلیر درست مثل همونی که تو اون سایت اسپانیایی تهیه کرده بود و ازش خروجی گرفته بود به نظر شما دوست عزیز کدومش بهتره و کیفیت صدای شفافتر و صافتری میده از نظر کیفیت آمپیلی که نگرانی ندارم یه پخش قدیمی تویوتا دارم که واقعا صدای صافو شفافی داره میخام برای آمپیلی از اون کمک بگیرم و یه ورودی ازش در آوردم فقط امتحانش نکردم ببینم چطوره ورودیم از خروجی هد مکانیکی کاست دستگاه گرفتم چون اول بایستی به یک پری و بعد به تون کنترل و آمپیلی وصل بشه به شرطی که خروجی MP3 پلیرمونم اصلا و ابدا تقویت شده نباشه و درست مثل هد مکانیکی دستگاه باشه تا صدای خوب و شفافی بده نظر شما در این مواردی که عرض کردم چیه ab88 عزیز و گرامی؟؟؟؟
        چون شما از طریق هد دستگاه صدا رو میخواهین انتقال بدین به نطر بنده احتیاجی به آی سی مجزا ندارین (به علت حساسیت بالای هد) و مستقیما میشه استفاده کرد اگر اشتباه نکنم شما توی پستهای قبل فرموده بودین که اسپیکر پلیر تهیه کردین و جوابی نگرفتین اگر اینطور هست شاید مشکل جای دیگه ای هست و درر صورت امکان در مورد مشکل توضیح بیشتری بفرمایید اما در مورد تفاوت این دو دستگاه (اسپیکر پلیر و اف ام پلیر ) فکر نمیکنم تفاوت زیادی از لحاظ کاریی و نتیجه داشته باشند البته بنده تعداد زیادی اف ام پلیر رو با این روش به آمپلی وصل کردم.

دیدگاه

ماژولهایی که حالا روی اکو و آمپلی فایرها نصب میکنند یه تغذیه دار و یه خروجی استریو و خیلی هم ارزون قیمت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
            سلام
            فکر میکنم 4558 قبلی چون سوخته بوده و آیسی رگولاتور رو رو به علت دفع حرارت بیشتر نسبت به نوع اس ام دی تعویض کرده البته خودش توی متن هم گفته که آیسی اس ام دی به کار برده شده بهتره که عوض بشه تا احتمال آسیب به دستگاه کمتر بشه.
            چون شما از طریق هد دستگاه صدا رو میخواهین انتقال بدین به نطر بنده احتیاجی به آی سی مجزا ندارین (به علت حساسیت بالای هد) و مستقیما میشه استفاده کرد اگر اشتباه نکنم شما توی پستهای قبل فرموده بودین که اسپیکر پلیر تهیه کردین و جوابی نگرفتین اگر اینطور هست شاید مشکل جای دیگه ای هست و درر صورت امکان در مورد مشکل توضیح بیشتری بفرمایید اما در مورد تفاوت این دو دستگاه (اسپیکر پلیر و اف ام پلیر ) فکر نمیکنم تفاوت زیادی از لحاظ کاریی و نتیجه داشته باشند البته بنده تعداد زیادی اف ام پلیر رو با این روش به آمپلی وصل کردم.
            خیلی ممنونم دوست عزیزم فقط میخاستم بدونم برای یک پخش اتوموبیل من قبلا شنیده بودم که ورودی هد راحتترین ورودی برای ورودی AUX هستش البته برای خروجی خالص با اهم و امپدانس پائیین مثل هد خیلی خوبه ولی اگه خروجیمون یکمی هم تقویت شده باشه خیلی هوم و دیستوریسیون داره و اصلا کیفیت خوبی نمیده واقعا کیفیتش در حد آشغال بود چون من به خروجی هدفون اسپیکر پلیر زده بودم و اونهم با یک آمپیلی مخصوص هدفون تقویت میشد برای همین اصلا کیفیت خوبی بهم نداد فکر کنم برای ورودی هد که خیلی خیلی حساسه اون خروجی که فرمودید از آی سی فرستنده میگیره احتمالا جواب میده چون ظاهرا اصلا هیچ تقویتی نشده و یک خروجی کاملا دست نخورده و بدون تقویت هستش ولی به نظر شما برای یه همچین دستگاه پخش آنالوگ قدیمی بهترین ورودی غیر از هد چی میتونه باشه؟؟؟؟ پس اگه اینوره که شما فرمودید پس منم یک اف ام پلیر تهیه میکنم انشالله که موفق بشم با کمک شما دوست عزیز ممنونم از لطفتون :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armanic
              ماژولهایی که حالا روی اکو و آمپلی فایرها نصب میکنند یه تغذیه دار و یه خروجی استریو و خیلی هم ارزون قیمت
              سلام دوست عزیز میشه چند تا از این ماژولهایی که میفرمائید رو معرفی کنید که خیلی ممنونتون میشم فقط بفرمائید که این ماژولها کیفیت و شفافیت صداشون چطوره ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hojamin2000
                خیلی ممنونم دوست عزیزم فقط میخاستم بدونم برای یک پخش اتوموبیل من قبلا شنیده بودم که ورودی هد راحتترین ورودی برای ورودی AUX هستش البته برای خروجی خالص با اهم و امپدانس پائیین مثل هد خیلی خوبه ولی اگه خروجیمون یکمی هم تقویت شده باشه خیلی هوم و دیستوریسیون داره و اصلا کیفیت خوبی نمیده واقعا کیفیتش در حد آشغال بود چون من به خروجی هدفون اسپیکر پلیر زده بودم و اونهم با یک آمپیلی مخصوص هدفون تقویت میشد برای همین اصلا کیفیت خوبی بهم نداد فکر کنم برای ورودی هد که خیلی خیلی حساسه اون خروجی که فرمودید از آی سی فرستنده میگیره احتمالا جواب میده چون ظاهرا اصلا هیچ تقویتی نشده و یک خروجی کاملا دست نخورده و بدون تقویت هستش ولی به نظر شما برای یه همچین دستگاه پخش آنالوگ قدیمی بهترین ورودی غیر از هد چی میتونه باشه؟؟؟؟ پس اگه اینوره که شما فرمودید پس منم یک اف ام پلیر تهیه میکنم انشالله که موفق بشم با کمک شما دوست عزیز ممنونم از لطفتون :applause:
                خواهش میکنم
                به نطر بنده اگر شما یک ولوم به خروجی هدفون وصل کنید و صدا رو طوری تنظیم کنید تا صدای انتقالی به هد درست بشه به احتمال زیاد مشکل حل میشه.

دیدگاه

ورودی هد پخش ماشین حساسیتش زیاده و براهتی نویز میگیره
                  اگه بتونین از خروجی رادیو بگیرین راحتترین کار رو کردین

پانوشت : بعلت کمبود وقت توضیحات بیشتری داده نشد . توضیحات اضافی بزودی داده خواهد شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
                    خواهش میکنم
                    به نطر بنده اگر شما یک ولوم به خروجی هدفون وصل کنید و صدا رو طوری تنظیم کنید تا صدای انتقالی به هد درست بشه به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
                    سلام دوست عزیز AB88 گرامی همونطور کهع فرموده بودید یک اف ام پلیر تهیه کردم و بازش کردم خوب میدونید با راهنمایی ها شما تا حدودی نسبت به قطعاتش آشنایی پیدا کردم فقط چند تا مشکل خیلی بزرگ پیداکردم
                    اول اینکه من خیلی علاقه مند بودم که ال سی دی اون حتما تو دستگاه جدیدی که درست میکنم باشه ولی از اونجایی که چینی ها همیشه یه طوری دستگاه سر هم میکنن که بعدا هر شخص ناوارد یا نیمه واردی که اونو باز کنه یا نتونه ببندتش یا اگه ببنده کارنکنه ای سی دی دستگاه که یک کابل شفاف پلاستیکی کامپوزیتی بود که با یک چفت کاملا الکی به بورد نصب شده بود و با اولیت باز کردن خود برد ای سی دی افتاد نتعاقبا کابل شفاف 12 زوجیش هم جدا شد و هر چی روی هم سوار کردم دیگه ال سی دیش کار نکرد که نکرد اصلا اون کابل شیشه ایش که شبیه یک تکه چسب تواری بود روی برد مسی وصل نشد که بخاد کار کنه تازه با کلی اینور و اونور کردنش چندتا سون سگمنتش الکی پلکی روشن و خاموش شد نمیدونم اگه یک برد مسی رو خوب با ظرافت چاپ کنم تو اسید بندازم میتونم اتصال 12 زوجیشو به اون کابل متصل کنم یا نه اگه راهنماییم کنین ممنونتون میشم
                    دوم اینکه اون آیسی فرستنده مزبوری که فرمودین در ست پشت خشاب کارت MMC دقیقا زیرش پنهان شده اگه بخوام به اون آیسی ها دسترسی پیدا کنم حتما باید تمام اتصالات خشاب MMC رو با هویه آب کنم با باد کش جمعش کنم تا در بیاد تازه اتصالاتش خیلی صنعتی و ظریف مریفه که میترسم نتونم اونهمه اتصالات لیحیم شده که فکر کنم 15 الی 16 تا باشه رو بدون صدمه زدن به اون باز کنم بعد دوباره با دقت لحیمش کنم تازه معلوم نیست دوباره مثل اولش کار کنه یا نه شما فرموده بودید چند تا از این دستگاهها رو خروجی گرفتین میشه از تجروبیات عملیتون منو هم مستفیذ کنید خیلی خیلیممنونتون میشم
                    خوب میدونید این اتصالات صنعتی دیجیتال خیلی ظریف و نازکه چه تمهیداتی باید اندیشید تا بهشون آسیب وارد نشه؟/؟ ممنونم دوست عزیزم لطف میکنید :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                      ورودی هد پخش ماشین حساسیتش زیاده و براهتی نویز میگیره
                      اگه بتونین از خروجی رادیو بگیرین راحتترین کار رو کردین

پانوشت : بعلت کمبود وقت توضیحات بیشتری داده نشد . توضیحات اضافی بزودی داده خواهد شد .
                      محسن جان از اظهار نظرتون ممنونم فقط اگه توضیحات تکمیلیتر میفرمودین خیلی خیلی ممنونتون میشدم و لطف میکردین این خروجی رادیو که میفرمایید دقیقا کجاش میشه ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hojamin2000
                        سلام دوست عزیز AB88 گرامی همونطور کهع فرموده بودید یک اف ام پلیر تهیه کردم و بازش کردم خوب میدونید با راهنمایی ها شما تا حدودی نسبت به قطعاتش آشنایی پیدا کردم فقط چند تا مشکل خیلی بزرگ پیداکردم
                        اول اینکه من خیلی علاقه مند بودم که ال سی دی اون حتما تو دستگاه جدیدی که درست میکنم باشه ولی از اونجایی که چینی ها همیشه یه طوری دستگاه سر هم میکنن که بعدا هر شخص ناوارد یا نیمه واردی که اونو باز کنه یا نتونه ببندتش یا اگه ببنده کارنکنه ای سی دی دستگاه که یک کابل شفاف پلاستیکی کامپوزیتی بود که با یک چفت کاملا الکی به بورد نصب شده بود و با اولیت باز کردن خود برد ای سی دی افتاد نتعاقبا کابل شفاف 12 زوجیش هم جدا شد و هر چی روی هم سوار کردم دیگه ال سی دیش کار نکرد که نکرد اصلا اون کابل شیشه ایش که شبیه یک تکه چسب تواری بود روی برد مسی وصل نشد که بخاد کار کنه تازه با کلی اینور و اونور کردنش چندتا سون سگمنتش الکی پلکی روشن و خاموش شد نمیدونم اگه یک برد مسی رو خوب با ظرافت چاپ کنم تو اسید بندازم میتونم اتصال 12 زوجیشو به اون کابل متصل کنم یا نه اگه راهنماییم کنین ممنونتون میشم
                        دوم اینکه اون آیسی فرستنده مزبوری که فرمودین در ست پشت خشاب کارت MMC دقیقا زیرش پنهان شده اگه بخوام به اون آیسی ها دسترسی پیدا کنم حتما باید تمام اتصالات خشاب MMC رو با هویه آب کنم با باد کش جمعش کنم تا در بیاد تازه اتصالاتش خیلی صنعتی و ظریف مریفه که میترسم نتونم اونهمه اتصالات لیحیم شده که فکر کنم 15 الی 16 تا باشه رو بدون صدمه زدن به اون باز کنم بعد دوباره با دقت لحیمش کنم تازه معلوم نیست دوباره مثل اولش کار کنه یا نه شما فرموده بودید چند تا از این دستگاهها رو خروجی گرفتین میشه از تجروبیات عملیتون منو هم مستفیذ کنید خیلی خیلیممنونتون میشم
                        خوب میدونید این اتصالات صنعتی دیجیتال خیلی ظریف و نازکه چه تمهیداتی باید اندیشید تا بهشون آسیب وارد نشه؟/؟ ممنونم دوست عزیزم لطف میکنید :applause:
                        سلام
                        بله متاسفانه تمام اف ام پلیرها از این نوع کابل فلت استفاده میکنند فکر میکنم این فلت رو میفروشند و به صورت چسب هست.روی برد در کل چند آی سی وجود داره ؟ لطف کنید شماره تمام آی سی ها رو بنویسید.

دیدگاه

بیشتر رادیو پخش های ماشین از آی سی کنترلر صدای pt2313 و یا مشابه اون استفاده می کنند

همونطور که تو شکل مشخصه پنهای 11و 15و یا 10و15 و یا 9و 13 ورودی های مختلف صوتی هستند معمولا پین 11و 15 به رادیو میره بنابر این براحتی میتونین سر راه اون یه جک استریو بذارین و خروجی mp3player رو به اون وصل کنین .
                          اگر هم آی سی کنترلر صدای اون چیز دیگه ای بود میتونین از روی دیتا شیت آی سی پینهای ورودی رو پیدا کنین .

اگه هم رادیو پخشتون خیلی قدیمی تره و ولوم مکانیکی داره کارتون راهتتره سر های کناری ولوم کم و زیاد صدا رو از مدار قطع کنین و اونا به خروجی mp3player متصل کنین ( یادتون باشه ولوم دوبله و یه طبقه اون برای کانال چپ و یه طبقه اون برای کانال راسته )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
                            سلام
                            بله متاسفانه تمام اف ام پلیرها از این نوع کابل فلت استفاده میکنند فکر میکنم این فلت رو میفروشند و به صورت چسب هست.روی برد در کل چند آی سی وجود داره ؟ لطف کنید شماره تمام آی سی ها رو بنویسید.
                            باسلام خدمت دوست عزیز واستاد AB88 عزیز و گرامی
                            ممنونم از الطافتون مهندس من یه اسپیکر پلیر تهیه کردم خیلی آدم دستش بازه واسه دستکاری توش ای مدل چینیه: http://doublestrade.en.made-in-china.com/product/mMZxhLQJIKpR/China-Multi-Card-Reader-Speaker-DS-WS-535RC-.html یکمی قضمیته ولی کارمونو راه میندازه واسه این چینی های قالتاقه قرار بوده دو باند باشه گرفتن یه باند سه وات بم توش کار گذاشتن و یکی دیگه اسپیکره رو هواست یه آهنربای خفن م با چسب بهش چسبوندن که مثلا یه باند 3 وات بمه اونم یه باند 0.5 وات واکمنی قضمیت بود اونم به برد وصل نیود اصلا این اسپیکر مونو هستش اینم عکسش ببینید یکمی به این چینی های دزد بخندین

البته فکر میکردم معلومه خلاصه من تو تین پلیر چهارتا آیسی دیدم همونطور که فرموده بودین تو پست قبلی رفتم دنبال دیتاشیتش ولی آیسی های دیگه ای رو پیداکردم که اصلا ربطی بهش نداشتش حقیقتش تقریبا دیتا شیتشو پیدا نکردم ولی با این سواد در حد آمیب خودم فهمیدم اون آیسی خرچنگی که سی چهلتا پایه داره با اون آیسی که مال کارخونه BK هستش مال کارت ریدر و کنترلر برای خوندن امپی تری هستش و اون دوتا آیسی 8 پایه مال پری و آمپیلی هستش ولی دیتا شیت اونهارو هم پیدانکردم عکساشو میزارم اگه لطف و محبت کنید با دیتا شیتش بهم بگین چی به چی هستش و من یهترین و بدون ولوم ترین خروجی رو از کجا بگیرم خیلی خیلی ممنوننتون میشم اینم عکسها البته یه توضیحی بدم که اون آی سی 8002 در پائین برد و نزدیک اون دوتا سیم کلفتیه که به برد دوتا لحیم تعمیر کاری شده و به اسپیکر متصل میشه که فکر میکنم متعلق به آمپیلی فایره ولی نفعمیدم ولوم دستگاه که سطح صدارو بالا پایین میکنه به کدوم آی سی وصل میشه؟ اون آیسی 8 پایه دومی که همون TC24002 باشه بالای برد و نزدیک خشاب مموری و فیشهای مربوطه دقیقا زیر اون 12 سیم ال سی دیه که زحمت قیچی کردن و چیدنشو نکشیدن و همینطوری از برد یه چند سانتی زده بیرون
                            آی سی که فکر میکنم آمپیلی باشه چون نزدیک خروجی بانده 8002B

آی سی tc24002

آی سی bk1080 البته فکر میکنم شما ببینید بهتره البته

اینم آی سی خرچنگی که گفتم البته از اسم بی سروته روش من که چیزی نفهمیدم شما ببینی بهتره ab214h7jb45

البته یه سوالم داشتم همونطور که فرموده بودین یه ولوم به خروجی هدفون رو به ورودی یه آمپیلی که قبلا کیتشو خریده بودم وصل کردم چون خروجی این اسپیکر ولوم داشت منم به مستقیم وصلش کردم اینم عکسش به اینجا وصل کردم

همونجایی که نوشته OUT ولومو دادم پائین صداش بد نبود کم بود نیاز به یک پری داشت آمپیلی خود اسپیکر خیلیبا کیفیت نیست که خیفیت خوبی بده البته دیستوریسیون کمی داشت باید ولومو خیلی میبردی بالا تازه تو 70 درصد دیستوریسیونش شروع میشد تو ولوم یائین 70درصد دیستورش کم بود ولی کیفیت خوبی هم نداشت حقیقتش من میخام یه خروجی خالص درست مثل هد مکانینی پخش بهم بده که با پری و تون کنترل و آمپیلی خودم با بهترین کیفیت پخشش کنم که امید وارم شما دوست عزیز و گرامی کمکم کنید البته خروجی SPK خود دستگاه که تو عکسم معلومه مونو هستش ولی فکر کنم تو آی سی حتما استریو هستش از لطفتون واقعا سپاسگذارم دوست عزیزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                              بیشتر رادیو پخش های ماشین از آی سی کنترلر صدای pt2313 و یا مشابه اون استفاده می کنند

همونطور که تو شکل مشخصه پنهای 11و 15و یا 10و15 و یا 9و 13 ورودی های مختلف صوتی هستند معمولا پین 11و 15 به رادیو میره بنابر این براحتی میتونین سر راه اون یه جک استریو بذارین و خروجی mp3player رو به اون وصل کنین .
                              اگر هم آی سی کنترلر صدای اون چیز دیگه ای بود میتونین از روی دیتا شیت آی سی پینهای ورودی رو پیدا کنین .

اگه هم رادیو پخشتون خیلی قدیمی تره و ولوم مکانیکی داره کارتون راهتتره سر های کناری ولوم کم و زیاد صدا رو از مدار قطع کنین و اونا به خروجی mp3player متصل کنین ( یادتون باشه ولوم دوبله و یه طبقه اون برای کانال چپ و یه طبقه اون برای کانال راسته )
                              محسن جان از لطفت خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزم از راهنماییت خیلی خیلی مشعوفم کردین متشکرم البته این پخش بخت برگشته ما یه پخش تویوتائیه دیجیتالیه خیلی قدیمی نیست عکساشو میگیرم براتون ارسال پست میکنم خیلی خیلی لطف و محبت میکنید که منو راهنمائی کنید که از کجاش ورودی بگیرم که کیفیت بهتره بهم بده ممنونتم عزیزم

دیدگاه

سلام
                                دیتا شیت تمام آیسی ها به جز ab214h7jb45 تونستم پیدا کنم
                                8002 یا LM4871 همونطور که خودتون فرمودین برای آمپلی فایر هستش
                                http://pdf.datasheetcatalog.com/data...tor/LM4871.pdf
                                bk1080 گیرنده اف ام هستش
                                http://www.kingroad-china.net/Upload...3471154996.pdf
                                24c02 هم یک ایپرام هست که اطلاعات مربوط به راهاندازی دستکاه زونگهداری میکنه
                                http://aitendo3.sakura.ne.jp/aitendo...4C02/24c02.pdf
                                برای خروجی ابتدا شما پایه 4 آیسی 8002 امتجان کنید.
                                طبق فرموده جناب mohsen++ ورودی هد واقعا حساس هستش و اگر این روش ها جواب ندادند بهترین و مطمعن ترین روش دادن صدا به ورودی آیسی ظبط به طور مستقیم هست شما لطف کن و مدل ظبط رو قرار بده شایده بتونم نقشه ظبط رو پیدا کنم و دقیقتر خدمتتون توضیح بدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X