پاسخ : درخواست مدار یا کیت mp3 پلیر با خروجی spk
خیلی ممنونم از لطف و محبتت دو ست عزیزم اینطور کع فرمودید و من با دثت عکسها رو مشاهده کردم این طرف اسپانیایمون گرفته این آی سی 4558 که شما فرمودید رو از بورد اصلیش کنده و یدونه دیگه مشابه اونو چسبونده جاش مثل اینکه جاهاشونو تو برد اصلی عوض کرده چونکه برای گرفتن خروجی برای آمپیلیش دقیقا زده به خروجی هدفونش از اونجایی که اگر در حالت عادی به فبش هدفون بخاییم خروجی بگیریم به علت کیفیت بد آمپیلی هدفون دستگاه کیفیت بدی از فیش خروجی هدفون دستگاه میگیریم بایستی خروجی خالص از امپی تری پلیر بگیریم که آمپیلی باکیفیت ما صدای صاف و شفافی بهمونن بده نظر من درسته دوست عزیز ؟؟؟؟ میخاستم در این مورد نظرتونو بفرمائید
23- در مورد دیگه به آیسی رگولاتور روی برد هیت سینک زده و من نمیدونم چرا چونکه خود دستگاه که کارخونه داده بیرون آیسی رگولاتورش هیت سینک نداشته مگخ دستگاه قرار بوده چه فشاری رو تحمل کنه که آسی رگولاتود اینقدر داغ میکرده؟
ممنون از نظرتون
نوشته اصلی توسط ab88
23- در مورد دیگه به آیسی رگولاتور روی برد هیت سینک زده و من نمیدونم چرا چونکه خود دستگاه که کارخونه داده بیرون آیسی رگولاتورش هیت سینک نداشته مگخ دستگاه قرار بوده چه فشاری رو تحمل کنه که آسی رگولاتود اینقدر داغ میکرده؟
ممنون از نظرتون
دیدگاه