اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طرز کار USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طرز کار USB

با سلام.
    با توجه به اینکه>>1. یک USB دارای 4 سیم میباشد و 2 سیم آن VCC و GND و 2 سیم دیگر DATA (اطلاعات) میباشند
    2. USB یک رابط موازی میباشد
    3. ما فقط دو سیم DATA داریم
    سوال اینه:
    1.آیا پورت USB در هر لحظه فقط 2 بیت رو به صورت موازی ارسال میکنه؟(که جواب این سوال باید منفی باشه وگرنه سرعت USB زیر سوال میره)
    2.با شکل پورت USB و اطلاعات روی خطوط DATA+ و DATA- V رو نشون بدید

"با تشکر"

پاسخ : طرز کار USB

USB ساختار خیلی پیچیده ای داره و ضمنا مود های کار متفاوتی داره

دیتا ها رو هم بصورت سریال ارسال می کنه اما این که چرا بهش میگن موازی واقعا برای منم جای سوال داره
    بعضی از مود های کاری دیتا رو بصورت تفاضلی ارسال می کنه و تو بعضی مودهای دیگه برای سنکرون کردن دیتا بعنوان کلاک استفاده میشه.
    اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
    مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
    مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
    اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

لطفا در مورد این مدها بیشتر توضیح بدید.
      با توجه به اینکه چندتا مد داره چجوری میشه فهمید که از کدوم مد داره استفاده میکنه؟...در واقع هدفم از این سوال آشکار سازی اطلاعات از این پورت هستش.
      در ضمن اگه منبع خوبی میشناسید که کمک میکنه رو معرفی کنید.
      اگه سریال اطلاعات رو میفرسته پس چرا سرعتش از پورت سریال(مثل rs232) بیشتره؟

"با تشکر"

دیدگاه

http://www.usb.org/developers/defined_class
        منبع هم به زبان اصلی 2-3 تا خودم پیدا کرده بودم که عالی بودن منتها حجمشو خیلی زیاد بود(هر کدوم حدود 600-700 )صفحه خواستی بگو بگردم برات بزارم.
        در مورد سرعت هم عرض کنم سرعت کاری ارتباط سریال کلا خیلی بیشتر از موازی هست.اصولا سعی میشه به جای پورت موازی از سریال استفاده بشه تا بشه فرکانس کاری رو برد بالا تر.
        کلا هدفتون چیه؟

دیدگاه

اصولا دیوایس ها قبل از این که به مود اصلی خودشون برن قبلش از یه مود پایه استفاده می کنن که بتونن همدگه رو بشناسن سرعت کلاسس کاری و ... و بعد به مود اصلی خودشون میرن.

دیدگاه

با سلام
            هدف من به طور کلی فهمیدن این پورت هستش.که برای این کار میخام در کنارش یه مبدل usb به serial بسازم.
            در ضمن اون مقالات رو هم اگه تونستید بزارید استفاده کنیم.
            با تشکر

دیدگاه

usb پروتکل پیچیده ای نیست . ولی برا درک کاملش یک ماه باید وقت بزارید . و چونکه رفرنساش اینگلیسه از اصطلاحاتی استفاده میکنه که فقط مردم اینگلیسی زبون میفهمه .
              ولی میشه گفت پروتکل برمبنای باس مشترک مستر دیتیل است .که با سوئیچینگ پیام کار میکنه . تا 128 میهمان رو قبول میکنه که پهنای باند بینشون تقسیم میشه .و در کل حالت پبشرفته تر پروتکل دوسیمه یا I2S است .
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cortex-m3
                oo:
                USB = Universal Serial Bus

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cortex-m3
                  با سلام.
                  با توجه به اینکه>>1. یک USB دارای 4 سیم میباشد و 2 سیم آن VCC و GND و 2 سیم دیگر DATA (اطلاعات) میباشند
                  3. ما فقط دو سیم DATA داریم
                  سوال اینه:
                  1.آیا پورت USB در هر لحظه فقط 2 بیت رو به صورت موازی ارسال میکنه؟(که جواب این سوال باید منفی باشه وگرنه سرعت USB زیر سوال میره)
                  2.با شکل پورت USB و اطلاعات روی خطوط DATA+ و DATA- V رو نشون بدید

"با تشکر"
                  رفرنس شما برای این حرف کجاست؟!
                  کلا USB یک زوج سیم تفاضلی برای انتقال دوطرفه اطلاعات استفاده میکنه! در هر لحظه هم یک بیت جابجا میشه. این که سریال هست تضادی با سرعت بالا نداره. به دلیل تفاضلی بودن میشه بدون ازبین رفتن پایداری فرکانس رو بالا برد. البته ملاحظات دیگه ای هم داره که مربوط میشه به فریم بندی اون. یه نسبت هم با بقیه سیستم هایی که از زوج سیم استفاده میکنند (sata,HDMI,ethrnet,....) بگیرید میبینید سرعتش نرمال هست.
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

این سیستم تفاضلی دقیقا" چطوری کار میکنه؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      این سیستم تفاضلی دقیقا" چطوری کار میکنه؟ :rolleyes:
                      به طور ساده اینطور فرض کنید که برای انتقال یه سیگنال اون رو با متممش و با یه جفت سیم انتقال میدن(که در واقع تفاضل این دو سیگنال سیگنال اصلی مد نظر ماست) که سیمها خیلی نزدیک هم قرار دارن و جفت هستن و دقیقا هم طول! و قطعات قرار گرفته در مسیر هر دوسیگنال دقیقا در یک فاصله و ... هستند و در واقع اگر نویزی روی سیم اولی که سیگنال اصلی رو حمل میکنه بیفته خیلی بعیده رو دومی که متممش رو هم حمل میکنه نیفته! پس اگر نویزی بیفته رو هر دوتا هست ! و در واقع در قسمت گیرنده این تفاضل دو سیگنال هست که تقویت و وارد قسمت بعدی میشه و هر قدر هم نویز بیفته مشکلی نیست چون روی هر دو سیم میفته و میشه حذفش کرد-و در اتصالات های اسپید برد به برد از این روش استفاده میشه!
                      در واقع میشه دامنه ی سیگنال مورد نظر رو خیلی کمتر کرد چون نویز روش تاثیری نداره تا حدی البته-پس میشه فرکانس رو بالاتر برد یعنی ارتباط سریعتر !
                      این به زبان دوستانه بود! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                        به طور ساده اینطور فرض کنید که برای انتقال یه سیگنال اون رو با متممش و با یه جفت سیم انتقال میدن(که در واقع تفاضل این دو سیگنال سیگنال اصلی مد نظر ماست) که سیمها خیلی نزدیک هم قرار دارن و جفت هستن و دقیقا هم طول! و قطعات قرار گرفته در مسیر هر دوسیگنال دقیقا در یک فاصله و ... هستند و در واقع اگر نویزی روی سیم اولی که سیگنال اصلی رو حمل میکنه بیفته خیلی بعیده رو دومی که متممش رو هم حمل میکنه نیفته! پس اگر نویزی بیفته رو هر دوتا هست ! و در واقع در قسمت گیرنده این تفاضل دو سیگنال هست که تقویت و وارد قسمت بعدی میشه و هر قدر هم نویز بیفته مشکلی نیست چون روی هر دو سیم میفته و میشه حذفش کرد-و در اتصالات های اسپید برد به برد از این روش استفاده میشه!
                        در واقع میشه دامنه ی سیگنال مورد نظر رو خیلی کمتر کرد چون نویز روش تاثیری نداره تا حدی البته-پس میشه فرکانس رو بالاتر برد یعنی ارتباط سریعتر !
                        این به زبان دوستانه بود! :biggrin:

از این ساده تر نمیشد! دمت جیز! جالبه این سیستمو من برای یه خازن سنج که 2 متر دورتر بود خازنه استفاده کردم و کالما من درآوردی بود! نگو قبلا یکی فکرشو کرده!

حالا یه سوال دیگه . یه ارتباط USB وقتی به دلیل نویز قطع میشه رفتار یا دستور العمل خاصی برای ارطبات دوباره هست؟ من وقتی سیم یو اس بی رو بلند میکنم روش نویز میافته یا نزدیک پاور میکنم! و ارطباط قطع میشه البته نه همیشه

دیدگاه

پس USB توی خودش یه تقویت کننده تفاضلی داره؟
                          اگه یه شماتیک از مدار داخلیش بهطور ساده بزارید خوبه

دیدگاه

ترنساکشن ها و دستورات usb خاطرم نیست متاسفانه-
                            بعضی از کابلها یه نود فریت دارن که اگه زا اونا استفاده کنید یا کابل مرغوب باشه فکر نمیکنه مشکلی پیش بیاد چون کابلهای مرغوب چند لایه شیلد دارن.
                            شماتیک داخلی چیپ های یو اس بی رو ندیدم ولی برای شماتیک تقویت کننده ی تفاضلی واژه ی LVDS رو گوگل کنید
                            --
                            اگر یو اس بی رو فقط یک جفت لاین تفاضلی در نظر بگیرید ساتا و HDMI چند جفت لاین هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X