اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص میزان حرارت اجسام از راه دور!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص میزان حرارت اجسام از راه دور!!!

با سلام
    دانسجویی رشته ای کامپیتور هستم من نیاز به نقشه مدار سنسور smtir9902 .
    می تونم مدار سنسور هم خریداری کنم
    مرسی

دیدگاه

سلام
      می تونید از لیزر برای این کار استفاده کنید.
      الان دستگاه هاش در بازار وجود دارد شما لیزر را روی مخزن می اندازید و دستگاه دمای مخزن را به شما نشان می دهد.

دیدگاه

سلام ..............

جناب حیاتی ممکنه در مورد نحوه ی دقیق کار این لیزر ها یه توضیحی بدید .. من قبلا در این مورد چیزهایی شنیده بودم اما هیچ وقت دنبال Detail قضیه نرفتم .. ممکنه توضیح بفرمایید؟ ممنون میشم ..
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام دوستان
          راستش من تاپیک رو از ابتدا نخوندم اما یه نفر یه همچین دستگاهی رو تو دانشکده مون ساخته بود به عنوان پروژه پایانی کاردانی تا فاصله ۱۰ متری فکر کنم دقت خوبی داشت. با avr هم کار کرده بود.
          این دانشکده مون هم اسمش شمسی پور هست! میآ‌تونید یه سر بیایید تو کتابخونه و ببینید طرف چه کرده شاید به دردتون خورد.
          البته شاید خودم وقت کردم یه سر رفتم و اطلاعات کلی رو براتون آوردم! چون دیگه کلاس ندارم کم راهم به اونور می خوره.

دیدگاه

با سلام به دوستان
            در مورد سنسور smtir9902 مقداری برام توضیح بدهید
            - چگونه می شود از استفاده کرده ؟
            - کار با پایه ها چگونه است ؟
            یک مدار رانداز ساده اگر دارید داخل سایت بگذارید
            شرمنده من دانشجویی رشته نرافزار هستم زیاد چیزی در مورد اکترونیک نمی دونم
            اگر کسی ماژون فروشی از این سنسور داره می تونم خریداری کنم

مرسی با تشکر

دیدگاه

شما می توانید به سادگی بایک تقویت کننده مثل AD620 ولتاژخروجی این سنسور را تقویت کنید. این ولتاژ بین پایه ی det+ و det- سنسور ایجاد میشود و بسیار ضعیف است.
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

باسلام.حضور شمادوستان بگم که درعلم ستاره شناسی وعلوم آزمایشگاهی ازدستگاهی بنام اسپکتروفوتومتر استفاده میشه.
                دقت این دستگاه درحد چند آنگستروم فاصله بین طول موجهاست.توصیه میکنم یکی ازاون رو بخرید واستفاده کنیدوحالشو ببرید!
                موفق باشید.
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

با سلام
                  می تونم از شما خواهش کنم نقشه اتصال ad620 و سنسور به من بدهید

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimafarznpoor
                    با سلام
                    می تونم از شما خواهش کنم نقشه اتصال ad620 و سنسور به من بدهید

با تشکر
                    اونقدر ساده هست که نیاز به نقشه نداره عزیزم.
                    پایه 2 آی سی به det+ سنسور
                    پایه 3 آی سی به det- سنسور
                    پایه 5 آی سی به زمین
                    پایه 8 و 1 با یک مقاومت RG به هم وصل میشه. مقدار RG بسته به میزان توان دریافتی توسط سنسور داره. توی دیتا شیت آی سی مقدارش هست.
                    پایه 7 و 4 آی سی هم به تغذیه مثبت و منفی وصل میشه. مقدار تغذیه بسته به نیاز شما داره. مثلا اگه خروجی 5 ولت می خواهید تغذیه باید 8 ولت باشه.

دیدگاه

با سلام

من مدار ساختم ولی نتونستم جوابی بگیرم
                      برا اساس که گفتید پایه های رو وصل کردم به ای سی هم مقاومت 1 کیلو زدم ولی جوابی نداد

میشه بیشتر راهنمایی کنید

با تشکر

دیدگاه

یک فندک جلوی سنسور روشن کن و ببین ولتاژ خروجی آی سی تغییر میکنه

دیدگاه

از سنسور PIR هم میتونید استفاده کنید که بدن انسان رو هم تشخیص میده که تو بازار هم هست.
                          LHI 148 و LHI648
                          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام :nerd:
                            من ازکاربران جدید هستم، از سایت شمابسیار متشکرم :job:
                            درمورد سنسور tpa81(thermopile array) و نحوه اتصال آن به کامبیوتر سوال داشتم
                            آیا این مدار قابلیت اتصال به خودی خود دارد یا نیاز به مدار جانبی دارد؟
                            با چه نرم افزاری می توان دمای اندازه گیری شده با این سنسور را برحسب زمان در کامپیوتر رسم کرد؟

دیدگاه

برای قرائت tpa81 توسط کامپیوتر نیاز به یک میکرو دارید که این ماژول را بخواند و توسط پورت سریال به کامپیوتر بفرستد. هر نرم افزاری می توان استفاده کرد. مثل متلب، labview ، دلفی، #C و ... بستگی داره شما با کدوم کار کردید

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون
                                می خواستم خواهش کنم که اگه برنامه میکرو و یا نحوه اتصالات رو دارید در اختیار منم قرار بدید چون خیلی بهش نیاز دارم
                                با تشکر :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X