برای مدار ی از گیت NOT استفاده کردم خروجی گیت ولتاژ2.2 ولت میده درصورتی که من صفر مورد نیازمه به چه صورت خروجی صفر ایجادکنم درصورتی که به 5 ولتمم لطمه نخوره
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خروجی گیت NOT
Collapse
X
-
پاسخ : خروجی گیت NOT
نوشته اصلی توسط sadatiبرای مدار ی از گیت NOT استفاده کردم خروجی گیت ولتاژ2.2 ولت میده درصورتی که من صفر مورد نیازمه به چه صورت خروجی صفر ایجادکنم درصورتی که به 5 ولتمم لطمه نخوره
پس یا آی سی گیت شما معیوب هست و یا ولتمتر
اما به احتمال زیاد آی سی مورد نظر معیوب شده باشد
چون برق ایران دارای نوساناتی هست بهتر است در ورودی یک 7805 قرار دهیداز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
--------------------------------------------------------
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
-
پاسخ : خروجی گیت NOT
نوشته اصلی توسط sadatiبرای مدار ی از گیت NOT استفاده کردم خروجی گیت ولتاژ2.2 ولت میده درصورتی که من صفر مورد نیازمه به چه صورت خروجی صفر ایجادکنم درصورتی که به 5 ولتمم لطمه نخوره
شما از چه گیت با چه شماره ای استفاده کرده اید.؟ آیا برق تغذیه این آی سی گیت را درست وصل کرده اید، اگر بله سپس با دادن ولتاژ به ورودی این گیت، انتظار عکس ولتاژ خروجی را داشته باشید، اگر جز این باشد، احتمالا گیت مورد نظر معیوب می باشد.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
دیدگاه