اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن رله

سلام.
    برای روشن کردن یک رله 5 ولت با پایه های میکرو کنترلر به چه صورت باید عمل کرد؟
    لطفا نحوه محاسبه مقدار مقاومت و نوع ترانزیستور را توضیح دهید
    در ضمن بنده تازه وارد عرصه الکترونیک میخام بشم
    ممنون

پاسخ : روشن کردن رله

سلام
    http://tomhorsley.com/hardware/cellphone/phonetale/relay.jpg
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

با تشکر
      لطفا نحوه محاسبه المانها و همچنین نقش دیود را در مدار توضیح دهید
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashashem
        با تشکر
        ممنون
        محاسبه خاصی که نداره فقط مقاومت هست برای محدود کردن جریان
        ونقش دیود بیبشتر برای محافظت از برگشت جریان سلف رله هست
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        --------------------------------------------------------
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

زمانی که ترانزیستور روشن میشه بین بیس و امیتر (زمین)0.7 ولت خواهیم داشت . مقاومت روی بیس مهمترین کارش اینه که نمیذاره ما ولتاژ زیادی روی بیس فورس کنیم . در مرحله بعد نقش کنترل جریان کلکتور رو هم داره . چون حاصلضرب بتای ترانزیستور در جریان بیس میشه حداکثر جریانی که از کلکتور میشه انتظار داشت.
          در مورد دیود، رله یک بار سلفیست، بار سلفی خاصیتی که داره اینه که وقتی به اون ولتاژی اعمال نمیشه( رله خاموش میشه) در حد چند میکرو / میلی ثانیه جریانی چندین برابر جریان روشن شدن و در خلاف جهت شارژ سلف تولید میکنه، که این مورد باعث آسیب ترانزیستور خواهد شد . دیود را میزاریم که روشن بشه و ترانزیستور آسیب نبینه. برای همینه که اون دیود بهتره از نوع سریع باشه . مثل UF4007 یا 1N5819
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X