اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با نویز

سلام
    با استفاده از میکرو at mega16 و درایور l298 یه موتور کنترل میشه اما وقتی سرعت موتور بالا میره میکرو خاموش میشه اگر موتورو مستقیم به تغذیه وصل میشه بازم میکرو خاموش میشه
    نمیدونم باید چیکار کنم
    لطفا کمک کنید
    آرمان هایی که در ذهن داریم وحقیقتی که جلوی چشمانمان است هرگز نمی شود هر دوی آنها را داشت

پاسخ : مشکل با نویز

نوشته اصلی توسط arashatashgahim نمایش پست ها
    سلام
    با استفاده از میکرو at mega16 و درایور l298 یه موتور کنترل میشه اما وقتی سرعت موتور بالا میره میکرو خاموش میشه اگر موتورو مستقیم به تغذیه وصل میشه بازم میکرو خاموش میشه
    نمیدونم باید چیکار کنم
    لطفا کمک کنید
    سلام
    از رگولاتور 7805استفاده می کنید دیگه؟؟اگه اره توی خروجی رگولاتور یه خازن1000میکرو بزار بایه 100نانو توی ورودی رگولاتور هم یه 100نانو با یه 470میکرو
    نتیجه رو بگو
    راستی یه سوال از کجا می فهمی که میکرو خاموش میشه؟
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام
      از رگولاتور 7805استفاده می کنید دیگه؟؟اگه اره توی خروجی رگولاتور یه خازن1000میکرو بزار بایه 100نانو توی ورودی رگولاتور هم یه 100نانو با یه 470میکرو
      نتیجه رو بگو
      راستی یه سوال از کجا می فهمی که میکرو خاموش میشه؟
      موفق باشی
      بله از 7805 استفاده میکنم
      چون بعد از این که موتور روشن میشه دیگه pwm ندارم بعد از این که موتور خاموش میشه ocr0 برابر صفر میشه
      آرمان هایی که در ذهن داریم وحقیقتی که جلوی چشمانمان است هرگز نمی شود هر دوی آنها را داشت

دیدگاه

بله از 7805 استفاده میکنم
        چون بعد از این که موتور روشن میشه دیگه pwm ندارم بعد از این که موتور خاموش میشه ocr0 برابر صفر میشه
        اوکی شما کاری که گفتم رو انجامش بدید مشکل باید حل بشه من هم یه همچین مشکلی رو داشتم موتور که روشن می شد میکرو قاطی می کرد ورودی هاش فعال می شدن با این که پول اپ بود که با اضافه کردن خازن توی خروجی رگولاتور حل شد

شما توی ورودی و خروجی مقدار هایی رو که گفتم قرارش بدید خازن 100نانو که قراره توی خروجی رگولاتوربزاری سعی کن تا حد امکان نزدیک به میکرو باشه
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
          نمیدونم باید چیکار کنم
          لطفا کمک کنید
          سلام دوست عزیز جدا از این که طبق فرمایش دوستمون باید خازن قرار بدین آیا جریان منبع تغذیه شما با جریان مصرفی موتور تو یک رنج هستند ؟
          I'm going to
          RWTH Aachen
          University

دیدگاه

دور بدنه موتور از ورقه محدود کننده مغناطیسی استفاده کنید
            پایه ریست میکرو رو با مقاومت ۱۰ کیلو مثبت ۵ ولت و پایه ریست میکرو رو با خازن حدود ۲۲۰ میکرو فاراد به زمین و از یه خازن ۱۰۰ نانو هم از ریست به زمین استفاده کنید
            مدار زیر نحوه ایزوله کردن (ایزوله از لحاظ نویز)موتور با درایوش از تغذیه میکرو هست اما بد نیست از یک موتور دیگه استفاده کنید ببینید باز هم این اتفاق رخ میده
            راستی ای بومپ هم از همین روش ولی خیلی پرقدرتر و دورتر استفاده میکنه موتور شما توی دور بالا بخاطر اثر کموتاسیون شروع به نوسان دادن و عکس العمل به تغذیه و حتی نوعی میدان مغناطیسی نفوذ پذیر به محیط پیرامون خودش می کنه البته نترسید ای بومب نیست
            جدیدترین ویرایش توسط ssmq; ۱۴:۲۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
              سلام دوست عزیز جدا از این که طبق فرمایش دوستمون باید خازن قرار بدین آیا جریان منبع تغذیه شما با جریان مصرفی موتور تو یک رنج هستند ؟
              جریان منبع 6 آمپر موتور 500 میلی آمپر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ssmq نمایش پست ها
                دور بدنه موتور از ورقه محدود کننده مغناطیسی استفاده کنید
                پایه ریست میکرو رو با مقاومت ۱۰ کیلو مثبت ۵ ولت و پایه میکرو رو با خازن حدود ۲۲۰ میکرو فاراد به زمین و از یه خازن ۱۰۰ نانو هم از ریست به زمین استفاده کنید
                مدار زیر نحوه ایزوله کردن موتور با درایوش از تغذیه میکرو هست اما بد نیست از یک موتور دیگه استفاده کنید ببینید باز هم این اتفاق رخ میده
                سلام به شما

با تشکر از مطالب خوبتون که بنده در مورد نویز مطالعه کردم

یه سوال داشتم اینکه این ورق محدود کننده مغناطیسی
                1_چیه ؟
                2_از چه جنسی ساخته شده ؟
                3_از کجا باید تهیه بشه ؟
                4_فکر میکنید تاثیرش چقدر هستش ؟
                5_ آیا این ورقی که روی این موتور هستش همین ورقی هست که میفرمایید
                ضمنا این موتور چاپگر هستش

آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

درسته همون ورقه اما... اون ورقه بسته نشده و کامل نیست در حدی محاسبه شده که جواب دور متوسط همان پرینتر......توی دور مورد استفاده شما اون ورقه دیگه پاسخ گو نیست این مشکل برای خودم پیش اومد موتور ۲۴ ولت پرینتر سامسونگ توی دور بالا میکرو رو ریست میکرد اما موتور ۲۴ ولت پرینتر کانون همچین کاری نمی کرد چند تا موتور دیگه تست کن یا حداقل اون موتور دم دستتو به اون دور نرسون

دیدگاه

اینکه میکرو ریست میشه بخاطر نویز موتور رو سیم هست یا از طریق هوا
                    مگه نمیشه با خازن نویز گیر درستش کرد ؟
                    این ورقه ها رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
                    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

هر دو مورد می تونه باشه توی یو تیو. ب اگه ببینید یه بابای با یه افزاینده ولتاژ و ایجاده امواج پر قدرت لحظه ایی ... در اطراف ان ادواتی که مدعی نویز ناپذیری هستند رو از کار می اندازه اگه ذات موتور تو اون دور اثر کموتاسیون پرقدرتی داشته باشه سخت میشه با خازن و اون ورقه ها علاجش کرد چون اگه با اسکوپ مشاهده کنی پالس های سوزنی متناوب با فرکانس های توهمی روی تغذیه می اندازه که از ذات خود موتور تو اون دوره.............. میشه کاری کرد اما کمی دردسر سازه مگر اینکه بازه فرکانسی نویزتون رو پیدا و خازن ها و سلف های مدار بالا رو رو اون بازه فیلتر گذاری کنید تا نویز دمپر یا خفه بشه می تونی از اساتید همین انجمن نحوه محاسبه فیلتر مخصون اون مدارو بپرسید
                      جدیدترین ویرایش توسط ssmq; ۱۴:۵۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۱.

دیدگاه

موتورجریان زیادی میکشه و میکرو با کمبود جریان مواجه میشه و خاموش میشه (علت اصلی اینه).درابتدا که دورموتورپایین هست جریان مورد نیاز میکرو تامینه و با افزایش سرعت موتورتمام جریان حالا هرچقدر هم زیاد باشه موتورمی کشه و میکرو خاموش میشه.من با نظر مهندس احمدی موافقم .ضمنا نویز یک موتور معمولا باعث به هم ریختگی دستورات میکرو میشه ولی اونرو رو خاموش نمیکنه.احتمالا موتور خرابه چونکه یه همچی موتوری این همه جریان نمی کشه.
                        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

فکر کنم تستشم این طوری که یه باتری بزاره برای میکرو تست کنه . قرار بود همیشه نیاز به عایق باشه کوآدروتر ها که کار نمیکردند .
                          I'm going to
                          RWTH Aachen
                          University

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                            اوکی شما کاری که گفتم رو انجامش بدید مشکل باید حل بشه من هم یه همچین مشکلی رو داشتم موتور که روشن می شد میکرو قاطی می کرد ورودی هاش فعال می شدن با این که پول اپ بود که با اضافه کردن خازن توی خروجی رگولاتور حل شد

شما توی ورودی و خروجی مقدار هایی رو که گفتم قرارش بدید خازن 100نانو که قراره توی خروجی رگولاتوربزاری سعی کن تا حد امکان نزدیک به میکرو باشه
                            موفق باشی
                            مشکل تا حد زیادی برطرف شد اما تویه سرعت کامل باز هم مشکل وجود داره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                            موتورجریان زیادی میکشه و میکرو با کمبود جریان مواجه میشه و خاموش میشه (علت اصلی اینه).درابتدا که دورموتورپایین هست جریان مورد نیاز میکرو تامینه و با افزایش سرعت موتورتمام جریان حالا هرچقدر هم زیاد باشه موتورمی کشه و میکرو خاموش میشه.من با نظر مهندس احمدی موافقم .ضمنا نویز یک موتور معمولا باعث به هم ریختگی دستورات میکرو میشه ولی اونرو رو خاموش نمیکنه.احتمالا موتور خرابه چونکه یه همچی موتوری این همه جریان نمی کشه.
                            دوست عزیز توجه داشته باشید که جریان موتور در هنگام راه اندازی حداکثر مقدار رو داره پس اگر مشکل از جریان کشی موتور باشه همون اول کار باید میکرو خاموش میشد

دیدگاه

مشکل تا حد زیادی برطرف شد اما تویه سرعت کامل باز هم مشکل وجود داره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوست عزیز توجه داشته باشید که جریان موتور در هنگام راه اندازی حداکثر مقدار رو داره پس اگر مشکل از جریان کشی موتور باشه همون اول کار باید میکرو خاموش میشد
                              یه خازن با ظرفیت بالا با تغذیه موازی کنید مثلا 2200میکرو یا 4700میکرو

راستی دیود که با موتور موازی کردی؟؟؟منظورم همون دیود هرزگرده
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X