اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پایه 12 آیسی 4017

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پایه 12 آیسی 4017

سلام دوستان...
    دوستان این ترکیب پایه های 4014 هست...

----------
    من خودم واسه تمرین کلاک دستی انجام میدم...میخواستم ببینم پایه 12 به چه درد میخوره؟؟؟
    ممنون میشم...

پاسخ : پایه 12 آیسی 4017

نوشته اصلی توسط amir4elec نمایش پست ها
    سلام دوستان...
    دوستان این ترکیب پایه های 4014 هست...

----------
    من خودم واسه تمرین کلاک دستی انجام میدم...میخواستم ببینم پایه 12 به چه درد میخوره؟؟؟
    ممنون میشم...
    سلام
    پایه 12 وقتی که Q0 تا Q4 وضعیت 1 رو داره واز Q5 تا Q9 وضعیت صفر حالا این که چ استفاده ای داره سرچ کردم اینو پیدا کردم (خروجی تقسیم بر 10 می باشد یعنی بعد از طی یک سیکل در خروجی خود یک سیکل تولید می کند و همچنین اگر شمارنده ما بین اعداد 0 تا 4 خروجی ان مثبت و از 6 تا 9 صفر منطقی می باشد)
    بدرود
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۰:۳۹ ۱۳۹۵/۰۸/۱۳.
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

آی سی 4017 یک شمارنده 10 بیتی جانشون هستش که پایه 12 خروجی سرریز شمارنده هستش ینی زمانیکه که از صفر تا آخرین رقم رو شمرد در واقع مقدار سرریز از طریق پایه 12 آی سی آشکار میشه و میتونی اونو منتقل کنی به آی سی شمارنده 4017 بعدی یا مثلا استفاده دیگه ای ازش بکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط compact نمایش پست ها
        آی سی 4017 یک شمارنده 10 بیتی جانشون هستش که پایه 12 خروجی سرریز شمارنده هستش ینی زمانیکه که از صفر تا آخرین رقم رو شمرد در واقع مقدار سرریز از طریق پایه 12 آی سی آشکار میشه و میتونی اونو منتقل کنی به آی سی شمارنده 4017 بعدی یا مثلا استفاده دیگه ای ازش بکنی
        درود...یعنی یه جور هشدار دادنه که میگه شمارش تموم شد؟؟؟

دیدگاه

خیر
          الآن مثلا جمع میکنیم
          10=1+9
          در این زمان 0 رو نگه میداشتیم و 1 رو با ارزش دهگان با عدد بعدی جمع میکردیم
          پایه 12 هم دقیقا کار همین 1 رو داره که منتقل میشه به شمارنده و یا... بعدی
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          --------------------------------------------------------
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          --------------------------------------------------------
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

آهان...یعنی میتونیم منتقل کنیم به یه 4017 بعدی؟؟؟نه؟؟؟....یه سوال دیگه...چه جوری میتونم وقتی شمارش تا 10 تموم شد کل خروجی 0 بشه...با همین پایه 12؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X