اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تایمرفن تهویه با 555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت تایمرفن تهویه با 555

من این کارو چند سال پیش کردم . این هم فایل پروتل . دقیقا توی پریز برق جا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      یه پیشنهاد دارم واستون از ماژول سنسور pir استفاده کنید با اون تایمر ترانزیستوری که دادم با یه تغذیه خازنی 12ولت
      ممنون روش جالبی ارایه دادید .ولی این کارهزینه رو بالاتر می بره.وصرف اینکه ماژول هروقت کسی داخل سرویس باشه می شماره امکان داره اون شخص درثانیه های اخر تایمرفعال کننده داخلی ماژول از سرویس خارج بشه وبعد از مثلا 10 ثانیه فن خاموش بشه.من همین مدارو می بندم ولی دقیق نمیشه.یعنی باید زمانی که انسانی از سرویس خارج شده .تایمروارد عمل بشه و 5 دقیقه بشماره و بعد اون 5 دقیقه فن و خاموش کنه.
      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۳:۵۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۱.
      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
        ممنون روش جالبی ارایه دادید .ولی این کارهزینه رو بالاتر می بره.وصرف اینکه ماژول هروقت کسی داخل سرویس باشه می شماره امکان داره اون شخص درثانیه های اخر تایمرفعال کننده داخلی ماژول از سرویس خارج بشه وبعد از مثلا 10 ثانیه فن خاموش بشه.من همین مدارو می بندم ولی دقیق نمیشه.یعنی باید زمانی که انسانی از سرویس خارج شده .تایمروارد عمل بشه و 5 دقیقه بشماره و بعد اون 5 دقیقه فن و خاموش کنه.
        مداری که دادم با 12ولت راهش بندازید من با 12ولت و خازن 1000میکرو یا یه 1000میکرو ویه2200میکرو ومقاومت 68کیلو با یه ترانزیستور bjt تونستم تا 1دقیقه و نیم یا دودقیقه ونیم(یادم نیست )روشن نگه دارم رله رو
        بهترین روش و بی دردس ترین روش وعملی ترین روش تایمر با 555 هستش که ورودیش رو با سنسور می تونید تحریک کنید.تا وقتی که کسی در دستشویی باشه سنسور حس می کنه و پالس میده نگران این نباشید 555 خیلی راحت و بدون درد سر هرچقدر که بخواهید واستون روشن نگه میداره..من خودم از تایمر 555 استفاده کردم عالیه..
        موفق باشید
        جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۴:۱۱ ۱۳۹۵/۰۹/۱۱.
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

.
          درود بر شما،
          تایمرهای استاندارد هواکش توالت معمولاً یک دقیق پس از روشن شدن چراغ توالت هواکش را به کار می اندازند و 3 دقیق بعد از خاموش شدن چراغ، هواکش توالت را خاموش می کنند. علت این است که در صورت «سنگین نبودن » فعالیت کاربر توالت، و پایان یافتن استفاده از آن در طول کمتر از یک دقیقه، نیازی به روشن شدن هواکش و مصرف بیهوده ی برق و استهلاک آن انیست.
          برای این کاربرد شما باید یک تایمر دو مرحله ای درست کنید که شامل یک تایمر تاخیری و یک تایمر ساده باشد. به مدار تایمر تاخیری Off-Delay Timer می گویند. این مدارها پس از دریافت سیگنال تحریک (روشن شدن چراغ توالت) تا مدتی زمانگیری می کنند و پس از این زمان (تاخیر یک دقیقه ای) فرمان روشن شدن هواکش را می دهند.
          نمونه ای از مدار تایمر تاخیری را در نشانی زیر می بینید:
          مدار یک «زمان گیر» تاخیری ساده
          مدار تایمر معمولی را اعضای دیگر در اینجا تشریح کرده اند.
          پیروز باشید
          .

دیدگاه

سلام،این مدار تایمر رو چند جا نصب کردم،تا زمانی که کلید روشنایی وصل باشه خروجی فن هواکش(V vent) روشن هست،وقتی که کلید روشنایی خاموش میشه ای سی 555 روشن میشه و بسته به مقاومت پتانسیومتر پس از زمان مشخصی فن خاموش میشه.در صورتی که روشنایی هم لازم نباشه میتونید کلید رو برای یک ثانیه زده و قطع کنید،تا تایمر فعال بشه و از ابتدا هواکش بدون لامپ روشنایی ،روشن بشه .L1 فاز هست که دائم به مدار وصله،N هم مشخصه که نول هست،L Br فاز ورودی روشنایی یا لامپ هست(خروجی کلید).

جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۲۲:۰۱ ۱۳۹۶/۰۵/۱۱.

دیدگاه

سلام
              در بعضی تایمر ها صنعتی هم از آی سی 555 استغاده میشه تازه با مدار بسیار ساده تر از اون که ختی برای قطه و وصل رله از ترانزیستو رهم استغاده نکردن
              اگه مسکل منبع تغدیه رو حل کنید تایمر بسیار ارزان قیمت میشه باهاش ساخت

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X