پاسخ : *** ساخت L-C متر/ خازن-سلف سنج دقیق و کاربردی ***
خواهش میکنم مهندس جان ، شما بزرگ مایید خواهشا این حرفارو نفرمایید .
واقعیتش چون این مدارو من درواقع از جای دگ ک یادم نیس! برداشتم ولییییی تازه فهمیدم ک خودمم میتونم بسازمش
) درواقع سه چهارتا فرمول فیزیک برای محاسبه زمان پر شدن خازن و اشباع شدن سلف و ایناس ک میشه ازشون براحتی ساخت . ببینم وقت شد قطعا خودم علاوه بر این دو مورد هم ESR و هم فرکانس و شاید ولتمتر هم بش اضافه کنم ! خیلی چیزا میشه بهش اضافه کرد .
واقعیتش مهندس جان سرم شدیدا گرم یه سری مشکلاتم هستش از ی طرفم دارم روی یه پروژه RC کار میکنم (ماشین رادیوکنترل) . ببینم تونستم روش کار میکنم ولی فعلا ب این زودی ها نخواهد بود . موفق باشید
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
آخ آخ آخ از دست این پروژه تستر -_- حاجی داغ دلمو تازه کردی !! سر این پروژه من یه میکروی نازنین mega328 سوزوندم ، با مگا 8 هم که کلا جواب نداد و قاتی پاتی نشون میداد هر بلایی سرش اوردم اخرش میکرو سوخت و حیف شد ... دقیقا بخام بگم 3مورد ازین پروژه رو تست کردم ک سومیش میکرو رو سوزوند و دیگه کلا بیخیالش شدم یا خودم با آردوینو باید بسازم یا بیخیال !!
**************** درضمننننن این پروژه حتمااااا باید از Mega8 استفاده کنید . مدل های 8A یا 8L و غیره اصلا جواب نمیدن . -_- **************
نوشته اصلی توسط electro.kar96
نمایش پست ها
واقعیتش چون این مدارو من درواقع از جای دگ ک یادم نیس! برداشتم ولییییی تازه فهمیدم ک خودمم میتونم بسازمش

واقعیتش مهندس جان سرم شدیدا گرم یه سری مشکلاتم هستش از ی طرفم دارم روی یه پروژه RC کار میکنم (ماشین رادیوکنترل) . ببینم تونستم روش کار میکنم ولی فعلا ب این زودی ها نخواهد بود . موفق باشید
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط dostajn
نمایش پست ها
**************** درضمننننن این پروژه حتمااااا باید از Mega8 استفاده کنید . مدل های 8A یا 8L و غیره اصلا جواب نمیدن . -_- **************
دیدگاه