سلام من میخوام یه مدار بوست با ورودی 3.8ولت و خروجی 12 ولت 2 آمپر بسازم (ورودیم باتری لیتیومی هستش)
بعد از تحقییییییییییییقاااات فراوان و ی عالمه ماسفت سوزوندن به این نتیجه رسیدم که باید مدارم بوست #سنکرون باشه ولی یه مشکلی دارم
تا 5ولت 2 آمپر میتونم بگیرم ولی وقتی دیوتی سایکل ماسفتها رو زیاد میکنم ولتاژم بالاتر نمیره و ماسفت P-Channel که جای دیود هست شروع به سوختن میکنه. اینم عکس از شماتیک مدارم
چیکار کنم ؟؟؟؟کسی تا حالا با کانورتر های #سنکرون کار کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من میخوام یه مدار بوست با ورودی 3.8ولت و خروجی 12 ولت 2 آمپر بسازم (ورودیم باتری لیتیومی هستش)
بعد از تحقییییییییییییقاااات فراوان و ی عالمه ماسفت سوزوندن به این نتیجه رسیدم که باید مدارم بوست #سنکرون باشه ولی یه مشکلی دارم
تا 5ولت 2 آمپر میتونم بگیرم ولی وقتی دیوتی سایکل ماسفتها رو زیاد میکنم ولتاژم بالاتر نمیره و ماسفت P-Channel که جای دیود هست شروع به سوختن میکنه. اینم عکس از شماتیک مدارم
چیکار کنم ؟؟؟؟کسی تا حالا با کانورتر های #سنکرون کار کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان شما دارین از ماسفت بجای دیود استفاده میکنین تا تلفات رو کاهش بدین درسته؟ شما ببین خازن گیتت مقدارش چقدر هست. شاید داری بد درایو میکنی سوییچ هارو. به جریان تقریبا بالایی نیاز داری برای درایو یک ماسفت قدرت در فرکانس 250 کیلو هرتز(شاید بالای 200 میلی آمپ)
دمت گرم مهندس ، فقط این ماسفت ها مخصوصا Nچنل بوست خیلی داغ میکنه .
دیدگاه