اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه با هفت LED تابلو روان بسازیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه با هفت LED تابلو روان بسازیم

salam
    man ghablan naghsheye in madaro ba micro PIC didam
    valy baz ham bayad az aghaye lahichi tashakor ****m
    chon hamin ke ba tarheshon toye bacheha angize dorost mikonan khodesh khily komake bozorgy hast
    kare ye mohandess ke lahim kary nist
    khodeton ye kam say ****d va be selolaye khakestariton feshar biarid mitonid madaresho bekeshid
    mankhodam ba AVR ino sakhtam
    chize ghashangye
    arzesh kar kardan dare
    ¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
    ~~ ~~> M~S~K <~~ ~~

دیدگاه

دوست عزیز لطفا به زبان فارسی تایپ کنید.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : Re: تابلو روان فقط با هفت LED

نوشته اصلی توسط Mirzaie
        :shock: خیلی لذت بردیم. امیدوارم موفق و پیروز باشی ... سایت خوبی هم دارید ولی یکنم طراحیش ضعیف هست. یک تمپلت قشنگ لازم داره و یک طراحی منطقی تر ...
        به حرف افراد حسود هم گوش نکنید ... :roll: همین که با نشون دادن این مدارات ایجاد انگیزه میکنید و حس کنجکاوی دوستان رو برانگیخته ازتون متشکریم.
        سلام

دوست عزیز آقای میرزایی

فکر نمی کنم افرادی که تو این انجمن عضو شدن هیچکدوم حسود باشن . و فکر نمی کنم اصولا آدم حسود بتونه دنبال یادگیری و تلاش برای یادگرفتن باشه :arrow: ضمنا اگر دوستان از آقای لاچینی می خوان که تو این انجمن علاوه بر تبلیغ کردن برای محصولشون اطلاعات بیشتری در اختیارشون بزاره و با هم تبادل اطلاعات کنن دلیل بر حسادتشون نیست بلکه نشان از تشنگی دوستان برای کسب علم هست . ضمنا فکر نکنم آقای لاچینی این مدار را اختراع کرده باشن :exclaim: و اگر قرار بود دوستان آقای لاچینی هم اطلاعاتشونو در ضمینه تخصصیشون اینطوری محرمانه نگهدارن و حاضر با تبادل نشن فکر نکنم آقای لاچینی هم موفق به انجام این پروژه می شد ...

اگر ایرانی به دوستش کمک نکند دیگر چه انتظار بیهوده ای است که .....

جناب آقای مهندس لاچینی اگر مقدور هست اطلاعات بیشتری در اختیار دوستان قرار دهید .

موفق باشید :smile:
        [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
        ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
          با اجازه آقای لاچینی و دیگر دوستان
          این لینک رو ببیند http://mcselec.com/index.php?option=...&Itemid=57
          سلام دوستان.
          این بحث توی همین گروه و در تاپیک (ساخت یک ساعت ساده روی هوا!!!!!!!) کاملا مورد بررسی قرار گرفته . لینکی که آقای بابا زاده قرار دادن هم روش خوبی رو استفاده کرده ولی با زبان c نوشته.
          لینک زیر حاوی همین پروژه به زبان شیرین فارسی با توضیحات کامل و توسط میکرو 16f84 و با زبان pbp نوشته شده:

http://www.4shared.com/file/9929909/e8bab4fd/_2__mohammad_jafari_air_clock.html?
          مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

:exclaim: در ضمن من خوندن این پروژه را برای دوستانی که به تابلوهای روان علاقه مند هستند و دنبال راه حل ساده ای برای ساختش و درک مکانیزمش میگردن توصیه میکنم.
            -- من در این مقاله اعداد رو رمز گشایی کردم و دوستان میتونن از اونها در مدارات خودشون مثل تابلوهای روان یا مداراتی از این دست استفاده کنن و وقتشونو صرف رمز 'گشایی نکنن.
            مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad.jafari
              :exclaim: در ضمن من خوندن این پروژه را برای دوستانی که به تابلوهای روان علاقه مند هستند و دنبال راه حل ساده ای برای ساختش و درک مکانیزمش میگردن توصیه میکنم.
              -- من در این مقاله اعداد رو رمز گشایی کردم و دوستان میتونن از اونها در مدارات خودشون مثل تابلوهای روان یا مداراتی از این دست استفاده کنن و وقتشونو صرف رمز گاشی نکنن.
              سلام

بازم دستت درد نکنه . من اینو قبلا خونده بودم اما خوب همیشه میشه تشکر کرد . :agree:

امیدوارم موفق باشی و همیشه همینقدر گذشت داشته باشی که اطلاعاتی رو که به دست می آری با دندون نگه نداری و در اختیار بقیه هم قرار بدی :agree:.

دیدگاه

دوستان سلام
                من این پروژه را در سایت bascom در قسمت aplication notes پیدا کردم و اونو مونتاژ کردم و جواب گرفتم
                لازم به ذکر است که برنامه ان به زبان basic نوشته شده و امکان تغییرات در ان بسیار ساده است.
                در ضمن همراه کل پروژه نرم افزار تبدیل متن به کد هم موجود می باشد.
                موفق باشیدhttp://www.mcselec.com/index.php?opt...&Itemid=57

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koop
                  دوستان سلام
                  من این پروژه را در سایت bascom در قسمت aplication notes پیدا کردم و اونو مونتاژ کردم و جواب گرفتم
                  لازم به ذکر است که برنامه ان به زبان basic نوشته شده و امکان تغییرات در ان بسیار ساده است.
                  در ضمن همراه کل پروژه نرم افزار تبدیل متن به کد هم موجود می باشد.
                  موفق باشیدhttp://www.mcselec.com/index.php?opt...&Itemid=57
                  سلام

دوست عزیز ورودتون به انجمن را خوش آمد میگم .

براتون آرزوی موفقیت دارم .

به رسم تشکر در انجمن یک امتیاز (+) به شما هدیه شد .

دیدگاه

یه ذره دیگه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم . :nice:
                    Hope For The Best
                    Plan For The Worst

دیدگاه

منم فکر کنم این مدار ها رو یک جایی دیدیم و save هم کردم . فقط جناب لاچینی اونو ساختن
                      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

جای دیگه هم گفتم،به اینها propeller clock میگن که اگه توو گوگل بگردین،یک عالمه مثال آماده پیدا می کنین ...

دیدگاه

ببینم !!!
                          کسی میتونه به من رابطه ی سرعت خاموش و روشن شدن LED ها رو با سرعت دور موتور در یک ثانیه بگه .
                          تابلوی من به صورت 360 درجه میچرخه یعنی مثه پنکس .
                          کمکم کنید خواهشا :redface:
                          Hope For The Best
                          Plan For The Worst

دیدگاه

رابطشو پیدا کردم
                            اما باشه پروژم کامل بشه کامل که شد همشو در اختیار شما دوستان گل قرار میدم .
                            Hope For The Best
                            Plan For The Worst

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چگونه با هفت LED تابلو روان بسازیم

نوشته اصلی توسط mohammad.jafari

سلام دوستان.
                              این بحث توی همین گروه و در تاپیک (ساخت یک ساعت ساده روی هوا!!!!!!!) کاملا مورد بررسی قرار گرفته . لینکی که آقای بابا زاده قرار دادن هم روش خوبی رو استفاده کرده ولی با زبان c نوشته.
                              لینک زیر حاوی همین پروژه به زبان شیرین فارسی با توضیحات کامل و توسط میکرو 16f84 و با زبان pbp نوشته شده:

http://www.4shared.com/file/9929909/e8bab4fd/_2__mohammad_jafari_air_clock.html?
                              سلام
                              دوست عزیز آدرس برای سایت بیسکامه تو اون سایت هم فقط بیسیک پیدا می کنی نه C
                              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : تابلو روان فقط با هفت LED !!!

نوشته اصلی توسط frank_fh
                                به نظر می رسد که آقای لاچینی بیشتر به پول فکر می کنند تا به سطح علمی این وبلاگ (با عرض پوزش از اقای لاچینی :x )اما مقادیری اطلاعات راجع به این طرح دارم که آن را در اختیار دوستان قرار می دهم 8) .
                                7ledبه صورت یک ستون بر روی یک میله نصب می شود و دو عدد فتو دید نیز به همراه آن نصب می گردد که با هر بار چرخش از روبروی یکدیگر یک بار یک می شوند و به میکرو می فهماند که یک دور led ها دوران داده شده اند و باید اطلاعات را دوباره به ledها ارسال کند.با هر بار چرخش این اطلاعات دوباره تکرار می شوند و به علت خطای چشم این نماها به صورت پیوسته دیده می شوند.البته سرعت باید ثابت می باشد. البته من این طرح را قبلا در یک سایت دیده بودم که فایل آن را به همراه فایل هگز آن در اختیار شما قرار می دهم .البته دوستان برای اطلاعات بیشتر می توانند به سایت metricmind.com مراجعه کنند و توصیه می کنم که فایل هگز را نیز از همان جا بگیرند .
                                http://www.4shared.com/file/4275360/438d8fc2/clock.html
                                با سلام
                                این لینک 4shared کارنمی کنه در حقیقت فایل رو حذف کردن اگه ممکنه یه بار دیگه پ لود کنید
                                در ضمن من هم با نظر دوستان موافقم که این سایت محل تبلیغ نیست
                                آقای لاچینی من سایت شما را دیدم خوب بود یادتان باشد برای بدست آوردن این اطلاعات شما زحمت کشیده اید بنابراین فکر-دانش وتجربه خود را ارزون نفروشید
                                به نظر من محصولات شما بیش از این که قیمت گذاشته اید ارزش دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X