اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل هوشمند

سلام
    من میخوام چند تا وسیله برقی(فن، مشعل، پمپ آب) رو که همگی 220 ولت هستند، با کامپیوتر خاموش و روشن کنم. البته به اضافه اتصال چند تا سنسور دما.

برنامه نویسی زبان های دلفی و vb رو بلدم (چون کارم برنامه نویسیه نه الکترونیک!) ولی می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم ببینم چطوری می تونم اینارو به کامپیوتر وصل کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ : کنترل هوشمند

سلام ...............

شما میتونید از PLC Modem ها استفاده کنید به قسمی که یک مجموعه ای از Slave ها تشکیل میدید که با یه Master کار میکنن .. توی سایت در این مورد بحث شده .. "کنترل لوازم منزل از طریق برق" یا یه عنوان مشابه .. جستجو بفرمایید .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با تشکر از حسام الدین عزیز
      پوزش منو بپذیرید
      سوال این دوست خوبمان چیز دیگری بود
      برای کنترل وسایل برقی با کامپیوتر اول باید تصمیم بگیرید خودتان برد اینترفیس بسازید یا آماده بخرید.

اینترفیس ها واسط بین PC و دنیای بیرون هستند و انواع متفاوتی از نظر اتصال به PC دارند.
      مثلا:
      LAN
      PCI
      USB
      RS232
      LPT
      یعنی اول باید تصمیم بگیرید با کدام درگاه PC می خواهید با دنیای بیرون ارتباط برقرار کنید.
      شرکتهایی در ایران انواع مختلف این بردها را می سازند یا وارد می کنند.
      خودتان هم اگر علاقه مندید میتوانید دست بکار شوید و یکی از اینها را بسازید.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
        بسیار راحت و سریع میتونی انجامش بدی حتی میتونی پرس 10 تن با PC کنترل کنی.
        اول بگو ببینم با پارالل یا با سریال یا با USB میخوای انجام بدی تا تو هر کدوم روش رو بهت بگم؟؟؟
        چون تو برنامه نویسی مشکلی نداری حداکثر تو 3 روز میتونی انجامش بدی
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
          ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

روی PLC مطالعه کرده بودم، خیلی دردسر داشت و خیلی مستقل بود. من میخوام بتونم با برنامه نویسی کامپیوتر کلی کنترل و برنامه ریزی انجام بدم.
          درگاه ورودی اون واسه ام مهم نیست هر کدوم بی دردسر تر بود بهتره. هرچند که خوب USB سرعت بهتری داره ولی سرعت زیاد مهم نیست.
          فقط مساله ای که هست تعداد ورودی خروجی ها زیاد هستند. حدود 60 تا.

باز هم ممنون

دیدگاه

سلام
            شما برای روشن کردن کامپیوتر می تونید از مودم هم استفاده کنید در تنظیمات setup کامپیوتر شما می تونید با زنگ زدن به خط تلفنی که به کامپیوتر متصل است به راحتی کامپیوتر خود را بدون نیاز به دستگاهی روشن کنید.
            شما میتونی نرم افزاری بنویس که با مودم ارتباط داشته باشی و کامپیوتر خود را از طریق خط تلفن کنترل کنی مثلا کامپوتر را روشن و بعد به صورت خودکار فرمان کانکت به اینترنت را صادر کنی.

موفق باشی

دیدگاه

ببین دوست من پارالل از همه قویتر و کمتر نویز میگیره.
              1.ببین میتونی از 4 تا دیکدر 4 به 16 استفاده کنی که از 4 بیت اول پورت 378 پارالل برای دیتا و 4 بیت دیگه برای مالتی پلکس اینها استفاده میکنی
              2.میتونی از میکرو استفاده کنی و یک کابل کد 6 سیمه بکشی بدی به میکرو (چون 60 قطعه داری و عدد 60 6 بیتی هست) و فقط عدد بزاری رو پورت و به میکرو فرمان بدی میکر نسبت به فرمان خروجی بده رو پورتاش
              3.میتونی همین کار رو با میکرو با پورت سریال بکنی و به با 3 سیم ارسال و دریافت کنی.
              4.یا میتونی یک مبدل USB به سریال بزاری و تو PC یه Com مجازی بهت میده و از اونور به سمت میکرو سریال داری.
              ولی پارالل برات از همه راحت تره.
              میخوای با میکرو کار کنی یا نه؟
              در کل باید یک بورد طراحی کنی که 60 ترانزیستور و 60 رله و یه خورده دیگه فطعات روش داره
              خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

خوب اگر این طوره پارالل خوبه
                پایداری سیستم برام خیلی مهمه. حالا هر طور شما صلاح میدونید.
                بگید من چکار کنم، از صفر!
                ممنون

دیدگاه

برای یک ارتباط کامل دوطرفه ، به صرفه و آسان پورت سریال استفاده میشه. ارتباط با 60 خروجی مشکل چندانی نداره اما خوندن سنسورها نیاز به مدارات پیچیده تری داره.
                  ابتدا باید تمام ورودی خروجی ها رو کامل اینجا شرح دهید تا برای هر کدام راه ارتباطی ایجاد کرد. سپس همه اینها از طریق یکی از پورتها به PC متصل می شود.

خود من برای حل این قبیل مشکلات از شبکه استفاده می کنم تا محدودیتی در ورودی ها و خروجی ها نداشته باشم. LAN راه حل اتوماسیون نامحدود است و خود شما که رشته کامپیوتر می خوانید از مزایای آن باخبرید.

مزیت دیگر ماجولار بودن آن و امکان گسترش آن است. کافیست یک مدار ارتباط سنسور به LANآ‌ بسازید و هر تعداد از آن را به شبکه خود وصل کنید.

درهر حال این پروژه ی شما در حد مبتدی نیست و به نظر من بهتر است پله پله آغاز کنید.
                  با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

من پروژه رو کوچکتر کردم:

6 تا شیر برقی 2 اینچ داریم
                    یک پمپ سه فاز
                    سه تا پمپ 220 ولت
                    سه تا شیر برقی یک اینچ
                    دو تا فلوتر

فعلا سنسور ها و چیزهای دیگه اش رو فاکتور گرفتم. فقط اینا رو بتونیم خاموش و روشن کنیم با کامپیوتر کافیه.

دیدگاه

خب جمعا 15 تا قطعه هست.من پله پله باهات میام جلو
                      تا حالا با پورت پارالل کار کردی؟
                      در ضمن احتیاج به یک آی سی Decoder 4*16 داری اینو حتما بگیر تا بهت بگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی

در ضمن احتیاج به یک آی سی Decoder 4*16 داری اینو حتما بگیر تا بهت بگم
                        74154 = decoder 4*16

دیدگاه

نه با پارالل کار نکردم.
                          اول برم این آی سی رو بگیرم؟
                          اگر چیز دیگه ای هم می خواهیم بگو بگیرم یه بارگی بشه.
                          ممنون

دیدگاه

سلام دوست من
                            ببین خوب به مطالبی که گذاشتم دقت کن.
                            ببخشید اگه اینجوریه چون دست نویس نوشتم.
                            تمام قطعات لازم و تعداد رو برای انجام پروژه گذاشتم.
                            اینم یک برنامه نمونه و فایل INPOUT32.DLL.فقط یک Module تو برنامه هست که به همین شکل باید باشه.من 2 تا کلید واسه نمونه گذاشتم و باقیش با شما : http://www.4shared.com/file/88343417/5027a019/program.html

دیدگاه

در ضمن یک نری پورت پارالل هم باید بگیری که من در بالا یادم رفت بنویسم
                              پل دیود هم 4 آمپری بگیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X