اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عدم تقارن بین قسمت مثبت و منفی شماتیک امپیلی فایر صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عدم تقارن بین قسمت مثبت و منفی شماتیک امپیلی فایر صوتی

سلام.من این مدار امپیلی فایر صوتی 400w رو دارم میسازم.اول اینکه میخوام بدونم که خازنهای پلاریته خط مثبت و خط منفی مدار باهم یکی نیستن حالت کلی تقارن نداره مدار،ایراد نداره و دوم اینکه با pcbdroid گوشی pcb مدار رو طراحی کردم ایا درسته از همه جهات.چون اولین باره نمیدونم اصولیه و اصلا مسیرای قطعات درسته یا نه.

توی نقشه pcb. به جای tl071 از tl074 که چها کاناله‌س استفاده کردم
    اگه طراحی و چیدمانم اشکال و نقصی داره؛ اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OMiD.GHaDaM نمایش پست ها
      سلام.من این مدار امپیلی فایر صوتی 400w رو دارم میسازم.اول اینکه میخوام بدونم که خازنهای پلاریته خط مثبت و خط منفی مدار باهم یکی نیستن حالت کلی تقارن نداره مدار،ایراد نداره و دوم اینکه با pcbdroid گوشی pcb مدار رو طراحی کردم ایا درسته از همه جهات.چون اولین باره نمیدونم اصولیه و اصلا مسیرای قطعات درسته یا نه.

با سلام و خسته نباشید،
      چون تصویر PCB که آپلود کردید مقداری تار بود و یکسری جزئیات کامل مشخص نبود ، نتونستم کامل بررسی کنم.
      اما پایه 4 و 11 آیسی آپ امپ که مربوط به تغذیه هستن ، اشتباه متصل شدن.
      پایه 4 مستقیما به خط + تغذیه وصل شده ، در حالیکه باید به کاتد دیود زنر مربوطه متصل بشه.

دیدگاه

سلام.خیلی ممنون از راهنماییتون.شما درست میفرمایید،تغذیه مثبت ایسی رو اشتباه متصل کردم.
        استاد میشه بگید چرا توی خط مثبت اندازه خازن فیلترینگ و تثبیت (اگه اشتباه نگم )که موازی با زنره 470uf است ولی تو خط منفی 4700uf قرار داره؟

دیدگاه

درود.
          توی نقشه مشابه این هر دو خازن ۱۰۰ هستن
          پس نقشه شما این عدد خازن اشتباه زده

لینک زیر ببین

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام.خیلی ممنون از راهنماییتون.شما درست میفرمایید،تغذیه مثبت ایسی رو اشتباه متصل کردم.
            استاد میشه بگید چرا توی خط مثبت اندازه خازن فیلترینگ و تثبیت (اگه اشتباه نگم )که موازی با زنره 470uf است ولی تو خط منفی 4700uf قرار داره؟
            همونطور که دوستمون گفتن هم مقدار هر دو خازن برابر هست.
            میتونید از هر خازن با ظرفیت بین 100 تا 470 میکروفاراد حداقل 25 ولت استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
              درود.
              توی نقشه مشابه این هر دو خازن ۱۰۰ هستن
              پس نقشه شما این عدد خازن اشتباه زده

لینک زیر ببین

https://share.google/images/8d4AAtCSl55LNbdJA
              ممنون به خاطر راهنمایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

همونطور که دوستمون گفتن هم مقدار هر دو خازن برابر هست.
                میتونید از هر خازن با ظرفیت بین 100 تا 470 میکروفاراد حداقل 25 ولت استفاده کنید.
                سپاس.شک داشتم که برابر نبودن اندازه خازنها اشتباهه یا نه.
                فقط اگه بخوام برای خودرو استفاده کنم و توی فروشگاههای اینترنتی مبدل تغذیه دوگانه که جوابگو توان لازم رو داشته باشه پیدا نکردم،راهی داره ایا

دیدگاه

سپاس.شک داشتم که برابر نبودن اندازه خازنها اشتباهه یا نه.
                  فقط اگه بخوام برای خودرو استفاده کنم و توی فروشگاههای اینترنتی مبدل تغذیه دوگانه که جوابگو توان لازم رو داشته باشه پیدا نکردم،راهی داره ایا
                  اگر برای خودرو لازم دارید ، خودتون باید دست به کار بشید و یه مبدل پوش پول مناسب بسازید.

دیدگاه

من نمیدونم چقدر در زمینه الکترونیک تجربه دارین.
                    اما ساخت مدارات صوتی تخصص بالایی نیاز داره.
                    خصوصا امپلی خودرو که کراس اور اکتیو داره.
                    قیمت قطعات هم خیلی بالا رفته.از طرفی قطعه ارزون هم هست اما فیکه.
                    اول قیمت حدود قطعات دربیار بعد ببین امپلی بخری ارزونتر درمیاد یا بسازی.
                    تو دیوار هم میتونی امپلی دسته دوم قیمت مناسب پیدا کنی
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X