اطلاعیه

Collapse

خدمات تخصصی ساخت و مونتاژ PCB

خدمات سفارش ساخت PCB، مونتاژ PCB و واردات مستقیم برد مدار چاپی ECA
بیشتر بخوانید
نمایش کمتر

لیست شرکت های ساخت بردهای مدارچاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لیست شرکت های ساخت بردهای مدارچاپی

فوری
    با توجه به هدف قرا گرفتن زیر ساخت های تولید فیبر مدارچاپی مثل شرکت الفا مدار
    لطفا شرکت های جایگزین برای ساخت فبیر دو لایه اعلام بفرمایید متشکرم

فدک

​www.fadakpcb.com​

یگانه مدار الکترونیک
    Www.yeganehpcb.com​

کوثر مدار

www.***armadar.com​

​
    ​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط protelworker نمایش پست ها
      فوری
      با سلام،
      یکی از دغدغه های مهندسان الکترونیک این است که چطور مدار چاپی خود را پس از طراحی بسازند, به چه شرکتی اعتماد کنند و چه مبلغی را برای اون پرداخت کنند..

شخص خودم برای کار های ساده فدک و برای PCB های با ترک نازک و... آریا مدار رو میپسندم.

دیدگاه

قیمت مناسب و کیفیت بالا

https://karapcb.com/fa/products.html
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

الان که بهش اشاره شد میشه یکی بگه این سیسوگ اصلا چیه؟ انگار یه سایت درست کردن که توش بگن این چیزا وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FastCode نمایش پست ها
            الان که بهش اشاره شد میشه یکی بگه این سیسوگ اصلا چیه؟ انگار یه سایت درست کردن که توش بگن این چیزا وجود داره.
            یه مرجع الکترونیک توی ایران ، یه چیزی تو مایه های ECA .
            که سایت و فروشگاه و فروم و... داره.
            با این تفاوت که بیشتر تمرکزش روی اوپن سورس بودن هست.

دیدگاه

هر چی قوانین طراحی داخل استانداردهای IPC و IEC هست را برای تولید PCB داخل کشور ضربدر ۱.۵ الی ۳ کنید تا به مشکل نخورید

مثلا عرض مسیر ۱۰ میل باید حداقل ۱۵ میل در نظر بگیرید
              ضخامت مس ۳۵ میکرون رو فراموش کنید
              Clearance و creepage دو برابر استاندارد در نظر بگیرید
              ثابت دی الکتریک ها رو فراموش کنید چون لمینت برد درست با فشار پخته نمیشن، هر چی اعلام میکنن اشتباهه
              وایا ها رو حداقل دو برابر کمترین مقدار توانایی شرکت استفاده کنید و فقط از نسبت ۱:۱ استفاده کنید و anular ring هم دو برابر استاندارد استفاده کنید
              احتمال جدا شدن مسیرها هم در زمان لحیم کاری هست پس تا جایی ممکن استریپ لاین انجام بدید

پیشنهاد میکنم مسیرهای مهم را حتما با TDR و اسیلوسکوپ یا VNA تست کنید

برد با ولتاژهای خیلی بالا breakdown میشن پس قیدشو بزنید

برد فرکانس بالا هم نمیتونن بزنن فقط یک الی دو تا شرکت هست که تواناییشو دارن اسمشون یادم نیست ولی خیلی قیمت بالا میزنن تقریبا دو الی سه برابر تولید چینی

آمادگی مشکلات سولدرمسک در برد و فوت پرینت آیسی ها و پدها را هم داشته باشید

قابلیت micro via , blind via , buried via هم ندارند الکی پول بابت اینا ندید ، قابلیت backdrill وایا کوچک هم ندارند

نظرات طبق تجربیات خودم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinnet1 نمایش پست ها
                هر چی قوانین طراحی داخل استانداردهای IPC و IEC هست را برای تولید PCB داخل کشور ضربدر ۱.۵ الی ۳ کنید تا به مشکل نخورید

مثلا عرض مسیر ۱۰ میل باید حداقل ۱۵ میل در نظر بگیرید
                ضخامت مس ۳۵ میکرون رو فراموش کنید
                Clearance و creepage دو برابر استاندارد در نظر بگیرید
                ثابت دی الکتریک ها رو فراموش کنید چون لمینت برد درست با فشار پخته نمیشن، هر چی اعلام میکنن اشتباهه
                وایا ها رو حداقل دو برابر کمترین مقدار توانایی شرکت استفاده کنید و فقط از نسبت ۱:۱ استفاده کنید و anular ring هم دو برابر استاندارد استفاده کنید
                احتمال جدا شدن مسیرها هم در زمان لحیم کاری هست پس تا جایی ممکن استریپ لاین انجام بدید

پیشنهاد میکنم مسیرهای مهم را حتما با TDR و اسیلوسکوپ یا VNA تست کنید

برد با ولتاژهای خیلی بالا breakdown میشن پس قیدشو بزنید

برد فرکانس بالا هم نمیتونن بزنن فقط یک الی دو تا شرکت هست که تواناییشو دارن اسمشون یادم نیست ولی خیلی قیمت بالا میزنن تقریبا دو الی سه برابر تولید چینی

آمادگی مشکلات سولدرمسک در برد و فوت پرینت آیسی ها و پدها را هم داشته باشید

قابلیت micro via , blind via , buried via هم ندارند الکی پول بابت اینا ندید ، قابلیت backdrill وایا کوچک هم ندارند

نظرات طبق تجربیات خودم هست

خیلی از حرفهایی که گفتی درست نیست
                حتما جای بدی سفارش دادی
                جدیدترین ویرایش توسط محمد حبیب زاده; ۰۰:۵۶ ۱۴۰۵/۰۱/۱۸.

دیدگاه

سلام
                  وقت بخیر
                  فوری
                  متاسفانه ، فعالان چاپ pcb در بازار جمهوری تهران ، از جمله مهران - آلفا - کوثر - آریا - ....... به همان دلیلی که فرمودید ، تا اطلاع ثانوی ، قادر به ارایه خدمات چاپ بورد متالیزه دو رو نیستند !!!!

باید ببینیم ، فعالیت شرکتها در شهر های دیگر از جمله اصفهان یا مشهد به چه صورتیه .

اگر دوستان اطلاعات مناسبی دارند ، لطفا اطلاع رسانی بفرمایید .

05-01-28

دیدگاه

بارها به مهراان مدار سقارش دادم و همیشه راضی بودم

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

فوری
                      سلام دوست عزیز ما در مجموعه پیشبرد الکترونیک در خدمت شما هستیم
                      شماره تماس های مجموعه:
                      بخش فروش و حسابداری: 03195011538
                      بخش فنی و تولید: 03195011539
                      اپلیکیشن های پیامرسان:09908312306
                      وب سایت:www,pishelectronic.ir
                      جدیدترین ویرایش توسط Pishboard; ۰۸:۴۵ ۱۴۰۵/۰۲/۲۱.

دیدگاه

سلام
                        وقت بخیر
                        نوشته اصلی توسط Pishboard نمایش پست ها

سلام دوست عزیز ما در مجموعه پیشبرد الکترونیک در خدمت شما هستیم
                        شماره تماس های مجموعه:
                        بخش فروش و حسابداری: 03195011538
                        بخش فنی و تولید: 03195011539
                        اپلیکیشن های پیامرسان:09908312306
                        وب سایت:www,pishelectronic.ir
                        لطفا هزینه ی چاپ " نمونه بورد دو رو متالیزه" و روش ثبت سفارش و مدت زمان از سفارش تا تحویل رو هم بفرمایید .

05-02-20
                        جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۱۸:۳۱ ۱۴۰۵/۰۲/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
                          سلام
                          وقت بخیر

لطفا هزینه ی چاپ " نمونه بورد دو رو متالیزه" و روش ثبت سفارش و مدت زمان از سفارش تا تحویل رو هم بفرمایید .

05-02-20
                          سلام وقت بخیر داخل پیامرسان های روبیکا-ایتا-بله با شماره 09908312306 فایل تون رو بارگذاری بفرمایید. در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما دوست عزیز خواهیم بود

دیدگاه

درود ارادت
                            من با مجموعه پیشبرد الکترونیک کار کردم کیفیت کارشون رو تایید میکنم.

دیدگاه

درود ارادت من با مجموعه پیشبرد الکترونیک کار کردم کیفیت کارشون رو تایید میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X