اطلاعیه

Collapse

خدمات تخصصی ساخت و مونتاژ PCB

خدمات سفارش ساخت PCB، مونتاژ PCB و واردات مستقیم برد مدار چاپی ECA
بیشتر بخوانید
نمایش کمتر

درخواست باز کردن سایت های مهندسان الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خدا رو شکر سایت ها در حال بازگشایی هستند

Google.com باز شد

ولی من تعجب میکنم یعنی فقط من با بسته بودن سایت های مرجع طراحی مشکل داشتم ؟ یعنی هیچ کدوم به این سایت ها نیاز ندارید یا طراحی ها همه زیر ۱ گیگاهرتز هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinnet1 نمایش پست ها

Google.com باز شد

ولی من تعجب میکنم یعنی فقط من با بسته بودن سایت های مرجع طراحی مشکل داشتم ؟ یعنی هیچ کدوم به این سایت ها نیاز ندارید یا طراحی ها همه زیر ۱ گیگاهرتز هست ؟
      خدا مُرده ...خیلی تحت فشار بودن مجبور شدن ذره ای شیرشو باز کردن ..
      جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۵:۰۸ ۱۴۰۵/۰۱/۲۷.

دیدگاه

و در ادامه با بررسی و تحلیل چند سایت مهم
        حتی از قبیل speedtest. Google account...با محدودیت شدید..بالا نیومدن سرورها و dns ها می توان دریافت که
        این اینترنت فعلی در حد اینترنت دانش آموزی دوران مدرسه ابتدایی دهه ۷۰ هست
        جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۶:۳۳ ۱۴۰۵/۰۱/۲۷.

دیدگاه

Google.com باز شد

با سلام ، خیر دوست عزیز ، احتمالا بقیه با قیمت برنج و روغن و گوشت و حبوبات و لبنیات و اجاره خانه و کرایه ماشین و پوشاک و حقوق و تعلیق از کار و غیره و غیره و غیره مشکل داشتند که یادشان رفت با شما همراهی کنند...

دیدگاه

آپدیت

Deepseek هم وصل شد و میتونید دیتاشیت و اطلاعات را ازش بگیرید ولی خودش نمیتونه فایل دانلود یا آپلود کنه

همچنان منتظر بازگشایی سایت های مهندسی برق هستیم

دیدگاه

با اجازه از مدیریت انجمن

با توجه به باز شدن یه سری از سایت های لینوکس و برنامه نویسی ، درخواست دارم سایت های مربوط به مهندسی الکترونیک و طراحی و شبیه سازی بردهای مدار چاپی و قطعات الکترونیک هم بازگشایی شوند.

((متاسفانه کسب و کارهای مرتبط با این حوزه در حال تعطیل شدن و ورشکست شدن هستند لطفا همه حمایت کنید))

لیست سایت های مهم و کاربردی :

Manufacturer’s official website (Xilinx/AMD, ST‑Microelectronics, Texas Instruments, NXP, Infineon, etc.)

https://www.datasheet4u.com/​
              درود ،فایل های آپدیت و آپگرید گیرنده ها ،فایل های فلش آیسی ها عموما در تلگرام هستند ،یک روز تلگرام باز بشه همشو دانلود میکنیم ،کل سایت دیتاشیت رو میشه دانلود کرد ،هوش مصنوعی آفلاین هم میشه دانلود کرد حداقل ۴ ملیارد پارامتر تا ۸ ملیارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Payam001 نمایش پست ها

درود ،فایل های آپدیت و آپگرید گیرنده ها ،فایل های فلش آیسی ها عموما در تلگرام هستند ،یک روز تلگرام باز بشه همشو دانلود میکنیم ،کل سایت دیتاشیت رو میشه دانلود کرد ،هوش مصنوعی آفلاین هم میشه دانلود کرد حداقل ۴ ملیارد پارامتر تا ۸ ملیارد
                مثل میمونه بهت الان غذا نرسه یا پیدا نشه
                بعد بگی غذا که پیدا کردم همه شو باهم همزمان پیدا می کنم و باهم همزمان میخورم
                دیدگاه فانتزی بدرد زندگی نمیخوره
                ده ها هزار فایل فلش و دیتاشیت انواع قطعات برای انواع دستگاه هست با عقل سلیم جور در نمیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X