اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب قطعات SMD به چه شکل هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نصب قطعات SMD به چه شکل هست؟

سلام به همه دوستان
    مبنای قیمت گذاری برای ساخت برد مدار چاپی در بازار چیه؟ اگر بردی طراحی کنم که دارای چند قطعه SMD باشه قطعاتش رو خودم میتونم نصب کنم یا نیاز به ابزار خاصی داره و باید بدم بیرون برام نصب کنند؟ به چه روشهایی میشه این SMD ها رو روی برد نصب کرد؟
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : نصب قطعات SMD به چه شکل هست؟

مبنای قیمت گذاری برای ساخت برد مدار چاپی در بازار چیه؟ ابعاد بورد و اینکه ایا یک رو است ویا دورو نوع کار 100-6000 سانتی متر مربع 6000-12000 سانتی متر مربع 12000-36000 سانتی متر مربع
    فایبر یک رو لامینت 30 27 22
    فایبر یکرو سیلک ---------- ---------- 12
    استخوانی لامینت 25 20 18
    استخوانی سیلک ---------- ---------- 8
    دو رو متالیزه 70 50 40
    دو رو معمولی لامینت 50 32 27
    دو رو معمولی سیلک ---------- ---------- 24 اگر بردی طراحی کنم که دارای چند قطعه SMD باشه قطعاتش رو خودم میتونم نصب کنم یا نیاز به ابزار خاصی داره?اگر تعداد کمتر از 10 عدد باشد و تعداد قطعات کم بوده و ای سی با پایههای زیاد نداشته باشد دستی میتوان انجام داد ولی اگر تیراژ بالا باشد باید حتما با دستگاه این کار را انجام داد و قیمت ان دستگاه نیز خیلی گران است در حد چندصد میلیون و بهتر است به شرکتهایی که ان را دارند بدهید تا برایتان انجام دهند.و انها هم پینی حساب میکنند وقیمت دو رو و یک رو متفاوت است. به چه روشهایی میشه این SMD ها رو روی برد نصب کرد؟ نیاز به شابلون پینها بوده و سپس انرا روی پینها قرار داده و خمیر قلع ویا اسم دیگر ان paste را روی شابلون قرار داده و خمیر را با کاردک روی ان میکشیم تا روی پایه قطعات خمیر قلع بنشیند سپس قطعات را روی ان قرار داده و در نهایت داخل کوره infra red reflow oven برده و حرارت میدهیم تا خمیر قلع ذوب شده و قطعات بچسبند.در ظمن اگر دو رو ی برد smd داشته باشد روش فرق خواهد کرد و در یک رو با همان روش قطعات را روی چسب مخصوص بجای خمیر قلع چسبانده و داخل کوره میبریم تا چسب خشک شود و روی دیگر را با روش قبلی انجام داده و در نهایت روی چسب دار را به کوره wave soldering برده و عمل قلع کاری را انجام میدهیم.البته تهیه شابلون داستان خاص خودش را دارد اینکه استیل باشد یا برنجی و جنس ان نرم باشد یا فنری ایا فریم میخواهد یا نه...که معمولا smd برای تیراژهای بالاتر از 1000 مقرون به صرفه است.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

اون جدولی که نوشتید رو درست متوجه نشدم، اون اعدادی که جلو هر کدوم از نوع ها نوشته شده قیمت هست؟ مثلا 30 و 27 و 22 در ردیف اول چی هستند؟
      در کل منظورتون این هست که استفاده از تولید بورد SMD و نصب قطعات روی اون در تیراژ کمتر از 100 به صرفه نیست؟ خوب اگر ما بخوایم یکی دوتا مدار درست کنیم با این میکروهای SMD باید چکار کنیم؟ ( من که ترجیح میدم اصلا دست به لحیم کاری اینجور قطعات نزنم چون یه مقدار لرزش دست دارم و لحیم کاریم تمیز نیست )
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

اون جدولی که نوشتید رو درست متوجه نشدم، اون اعدادی که جلو هر کدوم از نوع ها نوشته شده قیمت هست؟ مثلا 30 و 27 و 22 در ردیف اول چی هستند؟اینها قیمت به تومان هستند.برای یک سانتی متر مربع.
        در کل منظورتون این هست که استفاده از تولید بورد SMD و نصب قطعات روی اون در تیراژ کمتر از 100 به صرفه نیست؟خیر گفتم کمتر از 1000 مقرون به صرفه نیست. خوب اگر ما بخوایم یکی دوتا مدار درست کنیم با این میکروهای SMD باید چکار کنیم؟ ( من که ترجیح میدم اصلا دست به لحیم کاری اینجور قطعات نزنم چون یه مقدار لرزش دست دارم و لحیم کاریم تمیز نیست ) تصمیم با خودتان است و بستگی به نوع ای سی و تعداد پایه های ان دارد اگر از نوع BGA پایه ها زیر اس سی و از نوع کروی میباشد (ball grid arrey( که دستی بسیار مشکل میباشد ولی اگر فاصله پایه های ان بیشر از 0.3 میلی متر باشد ودر کنار هم باشند میتوان دستی کار کرد و بهتر است فقط ای سی را smd زد و ما بقی قطعات از نوع معمولی انتخاب شود.و لرزش دست مهم نیست و تکنیک ان خیلی ساده است و فقط کار با روغن لحیم و اسفنج نسوز اغشته به اب و هویه مناسب را باید خیلی خوب بلد باشید.و دیگر نیازی به شابلون و... نمیباشد و کافیست ای سی را با دست روی پایه ها لحیم کنید.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام
          عزیز، چه را اینقدر سخت می گیری. یه هویه 30 وات نوک تیز می خری، بعدش می ری به فروشگاه لوازم آرایشی خانوم ها :biggrin: ، می گی یه منقاش خیلی ریز می خوام :mrgreen: باهاش مقاومت ها و ... رو می گیری، بعدش خواستی سیم لحیم 0.2 می گیری، نخواستی هم با سیم لحیم 0.8 کارت رو انجام می دی.
          برای این لحیم کاری هم یاد بگیری، یه صفحه هم آموزش نخون، می ری 10 تا LM385 از نوع SMD می خری (ارزون ترین تراشه ی SMD ای هست که سراغ دارم :rolleyes ، رو هر جا خواستی لحیمش می کنی، سه چهار تا که لحیم کردی، اصول کلی لحیم کاری دستت می آد. بعدش آی سی های ریز تر مثل ATmega48-20AU بعدش تراشه های ریز تر و بعدش ...
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X