اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    b نگیر d بگیر که هویه smd اش هم نشان گر دما داره
    سلام قیمت D حدود 95 هزار تومانه که عکسشو در زیر میذارم

ولی یک نوع جرداک هم هست که B نیست و D هم نیست ولی دو تا نشانگر دیجیتال داره و ارزانتره فکر کنم حدود 65 که عکسشو در زیر میذارم
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

اون بالایی مدل کاملا دیجیتال d هست که خوبیش اینه که دما رو تثبیت میکنه
      من همون پایینی رو گرفتم ولی چیز زیاد بدرد بخوری نیست

دیدگاه

راستی یه چیزی روی اون بالایی یه دکمه داره به اسم فکر کنم dihp لطفا از فروشنده بپرس چیکار میکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          اون بالایی مدل کاملا دیجیتال d هست که خوبیش اینه که دما رو تثبیت میکنه
          من همون پایینی رو گرفتم ولی چیز زیاد بدرد بخوری نیست
          سلام به نظرت به اختلاف قیمت حدود 30 هزارتومان مدل D می ارزه؟ دقیقا بگو روی(یا کنار) دکمه چی نوشته و کجای دستگاهه که بپرسم

دیدگاه

اون دکمه DISP است دایی جان. احتمالا برای خاموش شدن نمایشگر یا کنترل نوشته هاشه.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

الان میگم چرا می ارزه!
              ببین مثلا دستگاهی که من دارم و عکسش رو هم گزاشتی 2 تا نمایشگر داره واسه دما و یه ولوم واسه تنظیم دما وقتی مثلا دمای هیتر رو روی 250 تنظیم کردی و باد رو هم مثلا گزاشتی رو 3 حالا اگه باد رو بالا ببری دمای هیتر میاد پایین یا اگه دمای هیتر رو ببری بالا باد بیشتر میشه(روی هم اثر میگزارند)
              ولی تو مدل D چون کنترلر دیجیتال هست(یه چیز مشابه یخچال!) وفتی مثلا دما رو گزاشتی روی 250 و باد رو روی 3 حالا اگه باد و زیاد کنی برای اینکه دما رو تثبیت کنه خود به خود توان بیشتری به هیتر میده تا دما تثبیت بشه

دیدگاه

سلام
                آقا من رفتم بازار از هر جا میپرسیدم میگفتن این مدل d رو نداریم و اینکه به خاطر یک مشکلی که داشته دیگه تولید نمیشه و... از این حرفا
                من اون جریانی رو که علی آقا می گفتن : با افزایش درجه باد دما میاد پایین رو هم براشون توضیح دادم اما میگفتن که این طور نیست و این یک چیز طبیعی هستش و همشون اینجورین و از طرفی خود دستگاه سنسور داره و دما رو تنظیم میکنه
                خلاصه آقا من روی دو مدل به نتیجه رسیدم یدونه همین gordak 952 , گویا، بودند
                که من همون gordak رو گرفتم ، 65 هزار تومن

دو تا پیچ هم داشت که میگفت برای محکم نگه داشتن پمپش هست اگه بازش نکنید درست عمل نمیکنه و ایجاد سرو صدا میکنه و امکان داره بهش صدمه بزنه !

در ضمن علی آقا اون جریانی که شما گفتی برای من خدا رم شکر پیش نمیاد این قضیه رو من روی دما های مختلف امتحان کردم اما دما ثابت میمونه!

راستی یه چیزی رو که بهش قلق کار می گفت این بود که سری رو نباید به طور کامل روی هیتر ببندید و باید یه خورده فاصله بدی تا باد داغ اضافه به خاطر فشار زیاد هوا از اونجا خارج بشه و گرنه برمیگرده داخل و با عث سوختن دستگاه میشه!؟؟

یه چیز دیگه آقا من الان که می خوام یک قطعه رو از روی برد جدا کنم دما رو میزارم روی حدود 400 و باد رو هم می زارم روی 4.5 اما لحیم قطعه آب نمیشه ؟! اصلا دما رو باید روی چه مقداری تنظیم کنم آیا استانداردی داره ؟و اینکه چقدر باید منتظر موند تا لحیم آب بشه ؟

دیدگاه

سلام آقا مجتبی من تهران و مشهد جایی رو سراغ دارم که مدل d شو دارن حدود 95 هزارتومان میدن خواستی تو پیام خصوصی بهت تلفن بدم.
                  امیدوارم مبارک باشه لطفا یکم باهش کار کن و نقاط قوت و ضعفش رو برام بگو.راستش من میخواستم تا چند روز دیگه مدل D شو همون که زرد رنگه رو بخرم ولی چون شما این مدل رو خریدین پس صبر میکنم تا شما نتیجه رو بگید که اگه به نظرتون اومد که همین دستگاه خوبیه منم همین رو بخرم و حدود 30 هزارتومان هم صرفه جویی کنم.
                  منم کارم همین لحیم کردن یا درآوردن قطعات اس ام دیه. گفتی پیچ های زیرشو موقع کار باید باز کرد؟ این پیچها کجا هستن؟ ازشون میتونی عکس بذاری؟ راستی کدوم مدلشو خریدی؟ همون که دو تا صفحه دیجیتال داره؟ وقتی به نتیجه رسیدی مقدار دما و درجه بادشم بگو چی باشه برای نصف قطعات اس ام دی با تشکر

دیدگاه

یه جای کار می لنگه دایی مجتبی
                    اگه دما رو ثابت نگه می داره و روی 400 گذاشتی باید قلع بسادگی ذوب میشد!!!

دیدگاه

یا للعجب
                      عجب چیزیست
                      آقا خوب چیزیست خووووووووب
                      برای یکی مثل من که اصلا تا حالا سمت smd نرفته بودم عالی بود
                      دایی احمد ، صحبت شما من رو تحریک کرد تا هرجوری شده یک قطعه رو دربیارم
                      خوب این که چی شد :
                      اولش همونطور که گفته بودم فروشنده به من گفت که سری رو چفت دسته هیتر نبند تا یک روزنه برای
                      خروج هوای داغ اضافه وجود داشته باشه وگرنه برمیگرده داخل و داستگاه رو می سوزونه
                      من هم امدم کوچکترین سری رو برداشت و به ترتیب که در زیر می بینید با یک فاصله هوایی بستم

آقا من دما رو روی 400 گذاشتم و درجه باد رو هی زیاد کردم اما نتیجه نداد ، قلع 0.3 ؛آماده رو آب میکرد اما لحیم روی قطعه رو نه ؟؟!
                      بعدش گفتم شاید به خاطر این فاصله هوایی است ، بزار یک سری بزرگتر رو بردارم و فاصله هوایی رو تقریبا ببندم
                      به ترتیب شکل زیر :

این سری دما رو گذاشتم روی 418 درجه و باد رو هم روی 5.5 قرار دادم
                      آقا من در عرض کمتر از 2 دقیقه تونستم این 5 قطعه رو از روی بردی که در زیر می بیند در بیارم

درسته که زیاد تمیز کار نکردم اما به نظر خودم برای یک آدمی مثل من بد نبود
                      این رو هم بگم که خدا رو شکر دستگاه هیچ گونه عکس العمل غیر عادی از خودش نشون نداده تا حالا ، منظورم دود و ازینجور چیزاست
                      نوشته اصلی توسط ms2000
                      منم کارم همین لحیم کردن یا درآوردن قطعات اس ام دیه. گفتی پیچ های زیرشو موقع کار باید باز کرد؟ این پیچها کجا هستن؟ ازشون میتونی عکس بذاری؟ راستی کدوم مدلشو خریدی؟ همون که دو تا صفحه دیجیتال داره؟ وقتی به نتیجه رسیدی مقدار دما و درجه بادشم بگو چی باشه برای نصف قطعات اس ام دی با تشکر
                      این هم یک عکس از زیر دستگاه اگه دقت کنی سه تا سوراخ می بینی که این ستا دقیقا زیر پمپ دستگاه قرار گرفته اند و برای اینکه هنگام حمل و نقل آسیبی نبینه اون ها رو میبندند یادت باشه هر دستگاهی که گرفتی از
                      فروشنده در مورد همچین پیچهایی سوال کنی

من همون مدل سیاه رنگی که شما عکسش رو در بالا قرار داده اید رو خریدم البته یک مارک دیگه هم بود به نام گویا که من هر جا میرفتم و میگفتم که من توی اینکار تازه کار هستم به من این دو تا رو واسه شروع پیشنهاد می کردند
                      در مورد دما هم که همون جور که توضیح دادم قطعه اول رو که با اون دما و درجه باد درآوردم دست به هیچ چیزی
                      نزدم البته این یک امر کاملا تجربیه برای قظعات تعویضی ولی برای قطعات کناری که سالم هستند مسلما یک امر استاندارد مطابق با اون چیزی که در دیتا شیتشون امده البته میشه از چسب نسوز هم استفاده کرد من یک حلقه به قیمت 5 هزار تومن گرفتم
                      راستی دوست عزیز اگر پنس نداری حتما بگیر از نوع خمیدش ، راستش رو هم بگیر توی بعضی جا ها کار راه اندازه !

در آخر هم ببخشید که کیفیت تصاویر خوب نیست!

دیدگاه

سلام
                        مبارکه
                        چسب نسوز رو از کجا گرفتی؟ تو نت جایی دارن؟
                        در ضمن خیلی مواضب باشین دستگاه رو سر و ته نکنید و ... چون وقتی اون 3 تا پیچ نباشه پمپش ممکنه حرکت کنه(من خودم اولش یه چند ساعتی گیر همین پیچ هاش بودم که نمیدونسم باز کنم یا ببندم اگه صفحه اول رو هم نگاه کنید میبینید موضوع تاپیک هم همین بوده!!)
                        با تشکر

دیدگاه

سلام علی آقا
                          سلامت باشی
                          چسب رو از یک فروشگاه تو پاساژ امجد گرفتم
                          اسم فروشگاه رو یادم نیست دقیقا ولی اگر از فروشگاه جام جم به سمت انتهای پاساژ برید و بپرسید به هش می رسید
                          فروشنده اش یک آقای میان سال عینکی بود

تو اینترنت هم میتونید برید به این آدرس http://sp-gsm.com/index.php?route=pr...product_id=958
                          که اونجور که معلومه 1500 تومن ما اینجا ضرر کردیم البته اگر هزینه پست رو حساب کنیم فکر کنم سود هم کردم

دیدگاه

منم چسب نسوز رو از سایت پلازا خریدم.
                            http://www.plaza.ir
                            البته یه بار یه واسه ترانس پیچی هم ازش استفاده کردم و ترانس کار نکرد!!! احتمالا توی چسبش فلز هم بکار رفت.

دیدگاه

سلام مبارکت باشه آقا مجتبی امیدوارم که سالها برات خوب کار کنه راستی دو تا پنل دیجیتال داره دیگه؟ یکی برای هویه و یکی برای هیتر؟ هویه اش رو مثلا باید دماش رو رو چند گذاشت برای نصب قطعات اس ام دی؟
                              منم از صبح تا شب تقریبا حدود 100 قطعه اس ام دی لحیم میکنم فعلا که یک هیویه از این سر نازک ها گرفتم و دارم کار میکنم ولی دیگه دارم کلافه میشم و باید برم یکی از همین هیتر ها + خمیر قلع بگیرم.
                              راستی بجای خمیر قطع نمیشه از مایع یا خمیر فلکس استفاده کرد؟ اگه نمیشه پس استفاده فلکس در کجاست؟

دیدگاه

دایی مسعود عزیز
                                اصلا فکر نکن هوای داغ خیلی کارتو راحت می کنه!
                                چندتا نکته که خودم تجربه کردم:
                                1- از نظر زمان لحیم کاری تفاوت چندانی بین هوای داغ و هویه معمولی وجود نداره.
                                2- برای در آوردن قطعه، هوای داغ خیلی بهتره و با هویه معمولی خیلی سخته.
                                3- برای فیبرهایی که چاپ سبز دارند و روی پدها قلع اندود شده باید خمیر فلکس استفاده کرد نه خمیر قلع. در این حالت لحیم کاری با هوای داغ امکانپذیره. فیبر تمام موبایلها اینطوریه.
                                4- برای فیبرهای معمولی باید خمیر قلع(قلع پودر شده غرق در روغن که توی بازار به PPD معروفه) استفاده کرد تا بشه با هوای داغ لحیم کرد. تازه لحیمکاری چندان هم خوب از کار در نمیاد.
                                5- روش دیگه برای فیبرهای معمولی اینه که اول فیبر رو قلع اندود کنی یا با هویه معمولی جای پدها رو قلع بزنی.

در نهایت برای لحیم کاری فیبرهای معمولی، هویه معمولی خیلی راحتتره.
                                من فقط برای در آوردن قطعات یه هیتر 28 تومنی که به سشوار صنعتی معروفه، خریدم.
                                اینها تجربیات من بود و اگه دوستان تجربیات بیشتری دارند، استفاده می کنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X