اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

نوشته اصلی توسط ali2914
    فدک آقای طاهرزاده کارش بد نیست برای نمونه های آزمایشی. اما برای کارای حرفه ای زیادم مناسب نیست.خوبیش اینه که خیلی سریعه ساعت 11 براش ایمیل می کنی ساعت 6 تحویل می ده.اما جدیدا PCB که می زنه یه کم زدگی داره بعضی سوراخکاری های ظریفشم خرابه.اما برای نمونه سازی خوبه
    ولی خدایش فدک هم سریعتر از همه میزنه هم قیمتش خیلی مناسبه فقط بدیش اینکه اصفهانه

دیدگاه

سلام؛

دوستان اطلاعی دارند که آیا جائی در ایران هست که سفارش PCBهای نوع Flexible را هم انجام بدهند:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
        سلام؛

دوستان اطلاعی دارند که آیا جائی در ایران هست که سفارش PCBهای نوع Flexible را هم انجام بدهند:

با سلام و درود
        http://saresh.ir/cat/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9/
        در این صفحه در بحش سفارش برد قسمتی به نام( جنس فیبر* ) وجود دارد که در اون Flexible هم هست ولی از جزئیات دیگر اطلاعی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
          با سلام و درود
          http://saresh.ir/cat/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9/
          در این صفحه در بحش سفارش برد قسمتی به نام( جنس فیبر* ) وجود دارد که در اون Flexible هم هست ولی از جزئیات دیگر اطلاعی ندارم.
          سپاس ویژه پیشکش شما، واقعا مشکلم رو حل کردید. @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
            سپاس ویژه پیشکش شما، واقعا مشکلم رو حل کردید. @};- @};- @};-
            خواهش می کنم. شما لطف دارید
            اگر سفاشی رو انجام دادید لطفا در صورت امکان فرایند و جزئیات اون رو مثلا هزینه ی ساخت و... رو به اشتراک بگذارید

دیدگاه

سلام به همه دوستان
              اقا کسی جایی سراغ داره با کیفیت مثل فدک پی سی بی چاپ کنه ولی فایلی ک بهشون میدیم فایل التیوم نباشه عکس یا PDF باشه؟؟؟
              داخل اصفهان باشه بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                سلام به همه دوستان
                اقا کسی جایی سراغ داره با کیفیت مثل فدک پی سی بی چاپ کنه ولی فایلی ک بهشون میدیم فایل التیوم نباشه عکس یا PDF باشه؟؟؟
                داخل اصفهان باشه بهتره
                همچین جایی نیست ":
                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                  همچین جایی نیست ":
                  من هم قبول نمیکنم
                  از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                  --------------------------------------------------------
                  تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                    من هم قبول نمیکنم
                    داداش چیو قبول نمینی؟؟؟
                    همین الان دارم از جایی میام ک این کار رو برام قرار شد انجام بده

لطفا اگه از چیزی خبر ندارین الکی هم ادم رو دل سرد نکنید!!!
                    من اگه این پست رو 2 روز پیش میدیدم اصلا نمیرفتم دنبالش ولی تا جواب ندادید رفتم دنبالش و پیدا کردم
                    این بار خوش شانس تر بودم ک جواب هاتون رو دیر تر دیدم

دیدگاه

سلام میشه بگید کجا انجام داده؟
                      و آیا از pcb راضی هستین ؟
                      نمونه فایلی که فرستادید رو میشه ببینیم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin5659
                        سلام میشه بگید کجا انجام داده؟
                        و آیا از pcb راضی هستین ؟
                        نمونه فایلی که فرستادید رو میشه ببینیم؟؟
                        داداش هنوز برام نزده ولی نمونه کار هاشو ک دیدم خوب بود
                        شنبه میردم دانشگاه و اصفهان نیستم تا 4 شنبه انشالله بعد ک تحویل گرفتم نتیجه رو میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                          داداش چیو قبول نمینی؟؟؟

لطفا اگه از چیزی خبر ندارین الکی هم ادم رو دل سرد نکنید!!!
                          من اگه این پست رو 2 روز پیش میدیدم اصلا نمیرفتم دنبالش ولی تا جواب ندادید رفتم دنبالش و پیدا کردم
                          این بار خوش شانس تر بودم ک جواب هاتون رو دیر تر دیدم
                          منظورم قبول نکردن ساخت پی سی بی با عکس بود
                          خبر که چرا کمی دارم :nerd: الکی نیست هیچ کس نمیتونه اینکار رو بکنه

از اون کس تون بپرسید ببینید چجوری میخواد از عکس خروجی nc drill برای cnc بگیره؟ oo:
                          از اون کس تون بپرسید که اندازه ها رو میدونه(البته این حرف در PDF صادق نیست)
                          اما مشکل فقط اندازه نیست
                          اندازه رو اگر بدونیم میشه درست کرد و صد ها بار هم انجام دادم
                          ولی اون کسی که رفتید یه قیمت زیادتری میگیره
                          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                            منظورم قبول نکردن ساخت پی سی بی با عکس بود
                            خبر که چرا کمی دارم :nerd: الکی نیست هیچ کس نمیتونه اینکار رو بکنه

از اون کس تون بپرسید ببینید چجوری میخواد از عکس خروجی nc drill برای cnc بگیره؟ oo:
                            از اون کس تون بپرسید که اندازه ها رو میدونه(البته این حرف در PDF صادق نیست)
                            اما مشکل فقط اندازه نیست
                            اندازه رو اگر بدونیم میشه درست کرد و صد ها بار هم انجام دادم
                            ولی اون کسی که رفتید یه قیمت زیادتری میگیره
                            بله داداش قیمتش تقریبا 2 برابر فدک شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                              بله داداش قیمتش تقریبا 2 برابر فدک شد
                              خب حالا قیمت زیاد مهم نیست
                              ولی خوب کار دقیقی نیست من هم میتونستم به راحتی با عکس درست کنم ولی سوراخ رو باید دستی انجام میدادم
                              و نمیتونستم مسئولیتش رو قبول کنم

دیدگاه

دوستان از نظر قیمت و کیفیت مهران مدار بهتره یا فدک؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X