اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد یا PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد یا PCB

سلام من میخواستم مداری که ولتاژ 9 ولت رو به 2000 ولت AC تبدیل میکنه رو بسازم میتونم رو بردای معمولی کار کنم یا حتما باید با PCB کار کنم؟

پاسخ : برد یا PCB

اگه منظورت از برد معمولی همین بردهای ماتریسی 1000 سوراخ هست ،نه چه اشکالی داره 1 دونه برد رو برای آزمایش روی همونا بزن . ولی اگه کارت تیراژ هست مسلماً این مدلی مونتاژ کردن کار خیلی دشواریه
    A-Hosseini

دیدگاه

آره همون بردایی که از اونا تو ازمایشگاه های الکترونیک استفاده میکنیم آخه میگن رو اون بردا نمیشه ولتاژ بالا وصل کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط paramis
        آره همون بردایی که از اونا تو ازمایشگاه های الکترونیک استفاده میکنیم آخه میگن رو اون بردا نمیشه ولتاژ بالا وصل کرد
        نه منظور ایشون بردهای ماتریسی هست نه برد بردی (bread board ) که تو آزمایشگاه استفاده میشه :
        http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=31_57&osCsid=d1c003712dcd6f3d7 c4d92a4e016c08c
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

اینکه ورابرد(vera bord) خودمونه
          اره . میشه . من فک کنم بهتر از پی سی بی هم جواب بده تو جریانای بالا (که البته مورد استفاده شما ظاهرا جریانش کمه )

دیدگاه

منظورم این برد است
            http://img98.net/show.php/276087_fibr1.jpg.html

دیدگاه

همونطور که گفتم به اینی که شما مد نظرتون هست breadboard میگن و به احتمال زیاد هنگام عبور جریان بالا آسیب میبینه.
              من خودم تا حالا جریان و ولتاژ بالا رو امتحان نکردم ولی تو یکی از انجمنها نوشته بود: Keep it below 500ma

اسم بردی که من لینکش رو گذاشتم به اسمهای Stripboard و Veroboard مشهوره البته نوع دیگه ای هم داره به اسم Perfboard

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : برد یا PCB

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                همونطور که گفتم به اینی که شما مد نظرتون هست breadboard میگن و به احتمال زیاد هنگام عبور جریان بالا آسیب میبینه.
                من خودم تا حالا جریان و ولتاژ بالا رو امتحان نکردم ولی تو یکی از انجمنها نوشته بود: Keep it below 500ma

اسم بردی که من لینکش رو گذاشتم به اسمهای Stripboard و Veroboard مشهوره البته نوع دیگه ای هم داره به اسم Perfboard
                من فینگیلیش گفتم . اینی که دوستمون گذاشتن همون برد برده . این برد بردا هم بردای بی جنبه این خداییش . نه میشه فرکانس بالا باهاشون کرد نه میشه ولتاژ بالا نه جریان بالا . کلا بالاشون نمیشه برد . به درد این میخوره که 4 تا ال ای دی بهشون وصل کنی برات روشن شن
                برا تبدیل این ولتاژ از ترانس استفاده میکنی مگه نه؟ . پس مدارت زیاد شلوغ نیست . یه ورا برد ( vera bord یا به قول اقا رضا Veroboard ) کوچیک 300 تومنی بخر همشو رو برد جا بده خیال خودتو راحت کن

دیدگاه

آره از ترانس استفاده می کنم .ورابرد 300 هزار تومن یا 300 تومن؟ :eek:

دیدگاه

بابا 300 هزار تومن چیه مگه یه وانت برد میخوای بخری؟
                    بالا لینکشو گذاشتم قیمت هم کنارش هست حالا از هر مغازه ای که بخری در همین حوالی باید باشه!

دیدگاه

سلام دوستان یک فیبرهایی هست تو بازار که پشتش قهوه ای و روش مسه حدود یک ملیمتر قطر داره که زیاد هم هست و تخته های بزرگش رو میفروشن در بازار.
                      یک نوع فیبرهایی هم هست که من دیدم بسیار بسیار نازکه و من به صورت نواری شو دیدم و مثلا روش ال ای دی نصب می کنن و اینهایی که تابلوساز هستن ازش استفاده میکنن و بسیار مرتجع هست و مثلا با دست دایره هم میشه و بسیار بسیار هم نازکه میخواستم بدونم اینها تخته های بزرگش هم هست؟ که بخریم ارزون در بیاد؟حدودا چند در چنده؟حدود قیمت لطفا؟من که تو مشهد ندیدم اسمش چیه؟
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

اونی که شما میگید فیبر فایبر با قطر نیم هستش . هر ورقش 35-40 فکر کنم باشه
                        A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
                          اونی که شما میگید فیبر فایبر با قطر نیم هستش . هر ورقش 35-40 فکر کنم باشه
                          سلام ممنون. من عکسهای نوارهاشو پایین گذاشتم همونطور که میبنید منعطفه میشه بگید همونه یا نه و اینکه ورقهاش تو تهران هست؟ و اگه هست کدوم مغازه میفروشه؟ که قیمت مناسبی داشته باشه اگه خلاف سایته گفتن آدرس و تلفن لطفا با پیام خصوصی بگید با تشکر

دیدگاه

فروشگاه موج توی جمهوری کوچه آلیک و فروشگاه یاسکا توی عباسیان 021-66714515

راستی فایل اون کاری هم که عکسشو گذاشتی دارم برات میزارم :

http://www.4shared.com/file/wxe7SEHI/39493.html
                            A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
                              فروشگاه موج توی جمهوری کوچه آلیک و فروشگاه یاسکا توی عباسیان 021-66714515

راستی فایل اون کاری هم که عکسشو گذاشتی دارم برات میزارم :

http://www.4shared.com/file/wxe7SEHI/39493.html
                              سلام با تشکر این فروشگاه که تلفنشو دادین امروز نداشت در ضمن خودم کلی تحقیق کردم و نتایج زیر بدست اومد:
                              اینکه عکسشو در بالا گذاشتم فیبر 0.4 یا 0.5 است
                              و فیبر های معمولی هم حدود 1.06 میلیمتر هستن
                              و من حتی فیبر 0.25 دو رو مس هم پیدا کردم که نزدیک ضخامت کاغذه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X