اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا از چسب چوب میشه برای پوشاندن برد استفاده کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا از چسب چوب میشه برای پوشاندن برد استفاده کرد؟

با سلام
    یه راه خوب، ساده و تقریبا ارزون استفاده از چسب سنگ هست که با هاردنرش فروخته میشه و تقریبا همه ابزار فروشی ها هم دارن.در عرض چند دقیقه هم، خشک و مثل سنگ میشه. برای تست استحکام، هم میشه پعد از پوشش دادن برد بدین به آقای چمنی :biggrin:.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : آیا از چسب چوب میشه برای پوشاندن برد ا&#1587

نوشته اصلی توسط aliila
      شارلاک سیم پیچی خوب هست کیلویی 8 هزار
      شارلاک یک خوبی که داره در صورتی که بعدا نیاز به تعمیر مدار داشته باشید کندنش ممکن و راحت هست

(البته برای ایزولاسیون - نه جلوگیری از کپی)

دیدگاه

وقت بخیر

برای پوشش و زیبایی پشت بورد !!
        اسپری " سیلر و کیلر " هم بهتره هم استفادش راحتره !
        گل فروشی ها و ابزار فروشی ها دارند ! برای براق کردن و محافظت استفاده میشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
          اسپری " سیلر و کیلر " هم بهتره هم استفادش راحتره !
          کیلر دو نوعه: کیلر چوب و کیلر فلز. دقت کنین که حتما برای برد، از کیلر فلز استفاده کنین تا خشک بشه. کیلر چوب روی اجسام سخت، خشک نمیشه و بحالت خمیر سفت در میاد. ولی روی چوب چون توسط الیاف چوب جذب میشه خشک میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
            با سلام
            یه راه خوب، ساده و تقریبا ارزون استفاده از چسب سنگ هست که با هاردنرش فروخته میشه و تقریبا همه ابزار فروشی ها هم دارن.در عرض چند دقیقه هم، خشک و مثل سنگ میشه. برای تست استحکام، هم میشه پعد از پوشش دادن برد بدین به آقای چمنی :biggrin:.
            سلام
            چسب سنگ هم خیلی خوبه ولی خیلی سریع سفت میشه ... و فرصت نمیده که هم بزنی و بریزی رو کیت ...
            اتفاقا ارزون تر از این موادی که میخواستم هست (کیلویی 15000 تومان)
            ولی در کل این موادی که آقای غفارزاده نشونی دادند خیلی عالیه ...
            نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            توی فلکه فرودگاه بغل بانک ملت یه رنگ فروش تازه باز کرده ، همه چی داره . رزین اپوکسی ، رزین پلی استر اشباع رزین پلی استر غیر اشباع
            بسیار عالییییی ...... :wow: :wow: آقا دستت درد نکنه عجب نشونی دادی ...
            دوستان شیرازی صاحب اصلی این مغازه خودش رییس شرکت سازنده این موادی هست که دنبالش میگشتم ... ( آب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان میگردیم :mrgreen
            موادش بسیار با کیفیت و با قیمت تقریبا مناسب به فروش میرسه ... (کیلویی 20 هزار تومن)
            اسم موادش هست رزین اپوکسی الکترونیکی ... ولی به فروشنده باید بگید پوشش عایق الکترونیکی میخوام خودش میفهمه که چی میخواید ....
            نسبت درصد خشک کن به مایع اصلی 20 به 80 زدم هنوز که هنوزه خشک نشده ولی 40 به 60 زدم خوب از آب در اومد ...
            مایع خشک کننده رو که قاطی مایع اصلی میکنی باید 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا خوب حل بشه و بعد میریزید روی اون بردتون ... البته باید قبل از اینکه این کار رو بکنید باید قالب گیری کرده باشید وگرنه شُر میکنه و همه جا رو کثیف میکنه ...
            خواهشا روی فرش و قالی و موکت این کار ها رو نکنید ... حتما روی چند لایه روزنامه یا کارتن و یا هر چیزی دیگه ای این کار رو انجام بدید ...
            برای نمونه روی مادربرد به درد نخور آزمایش کردم اینطوری شد ... سفت سفت
            http://s5.picofile.com/file/8154911850/P1070991.JPG
            [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
            معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
            معرفی نرم افزار Codewizard PWM
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اگه میشه دوستانی که دسترسی یا تجربه دارن، یه مقایسه ای بین رزین اپوکسی، پلی استر اشباع و پلی استر غیر اشباع از لحاظ مقاومت مکانیکی در مقابل ضربه و فشار و تاثیر حلالهای مختلف بر اونا انجام بدن.
              مثلا یه حلال قوی که تازه بهش بر خوردم مایع ریتاردر چاپ سیلکه، که بسیار بسیار قویتر از تینر 10000 هست. حتی رنگهای روغنی خشک شده رو حل میکنه. خلاصه اینکه خیلی خطرناکه حسن! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                اگه میشه دوستانی که دسترسی یا تجربه دارن، یه مقایسه ای بین رزین اپوکسی، پلی استر اشباع و پلی استر غیر اشباع از لحاظ مقاومت مکانیکی در مقابل ضربه و فشار و تاثیر حلالهای مختلف بر اونا انجام بدن.
                مثلا یه حلال قوی که تازه بهش بر خوردم مایع ریتاردر چاپ سیلکه، که بسیار بسیار قویتر از تینر 10000 هست. حتی رنگهای روغنی خشک شده رو حل میکنه. خلاصه اینکه خیلی خطرناکه حسن! :icon_razz:
                اگر واژه اشباع رو معنی کنیم بهتر متوجه میشیم که اشباع با غیر اشباع چه فرقی میکنه ...
                یه تیکه اسفنج رو فرض کنید ... اگر خیسش کنیم تا یه حدی آب به خودش میگیره و دیگه بیشتر نمیتونه آب بگیره ...
                در حقیقت دیگه ظرفیتش کامل شده و قادر نیست دیگه آب به خودش بگیره ...
                حدس میزنم فرقشون این باشه : غیر اشباع باید با چند محلول دیگه مخلوطش کنید تا کامل بشه ولی اشباع یعنی نیازی نداره که با چیزی مخلوط بشه ...
                این از اشباع و غیر اشباع بودنش
                من خودم قبل از اینکه با چسب سنگ و پوشش عایق الکترونیکی کار کنم رفتم رزین پلی استر و مواد خشک کنندش (کبالت و پراکسید) و دوده گرفتم و این ها رو با هم مخلوط کردم ... خشک شد ولی زیاد جالب نشد ... (شاید هم کیفیتش مرغوب نبوده)
                طریقه استفاده : رزین رو با کبالت(در حد چند قطره) مخلوط کنید و هم بزنید . رنگش صورتی میشه و بعد پراکسید مخلوط کنید (این هم در حد چند قطره) و خوب هم بزنید . رنگش میشه تقریبا سبز رنگ ... بعدش باید پودر دوده رو به اندازه ای میریزی توش که مثل خمیر بشه و هم بزنید تا خوب مخلوط بشه و بعد میگذارید تا خشک بشه ...
                من این کار رو کردم اصلا کیفیت نداشت و بعد از اینکه خشک می شد مثل لاستیک می شد و خیلی راحت خورد می شد ...
                به نظر من سراغ رزین پلی استر نروید یه راست برید سراغ رزین اپوکسی ... خیلی بهتره ...
                در مورد اون محلول هم اطلاع خاصی ندارم ولی خودش میگفت اگر این مواد خشک بشه دیگه با هیچ چیز حل نمیشه و کسی نمیتونه اون رو بکنه ...
                اسمش چی بود؟ ریتاردر ؟ درسته؟
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

دوست عزیز وقتی این رزین اپوکسی رو ریختی روی مادر بورد دیگه اگر کسی بیوفته به جون برده ایا میتونه نفوذ بکنه یا که نه این رزین اپوکسی نمیگذاره کسی بره سراغ کپی کردن..قطعات خرد میشن تو برداشتن یا که نه..با چند ضربه بعد از چند روز به راحتی از برد جدا نشه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bayatmbk
                    دوست عزیز وقتی این رزین اپوکسی رو ریختی روی مادر بورد دیگه اگر کسی بیوفته به جون برده ایا میتونه نفوذ بکنه یا که نه این رزین اپوکسی نمیگذاره کسی بره سراغ کپی کردن..قطعات خرد میشن تو برداشتن یا که نه..با چند ضربه بعد از چند روز به راحتی از برد جدا نشه....
                    خیلی سفته ... تا حالا امتحان نکردم ...
                    ان شا الله فردا صبح میوفتم به جون این مادربرد بدبخت ببینم میتونم پوستشو بکنم یا نه ... :redface:
                    تلافی کسایی که پوستم رو کندن میخوام سر این مادربرد در بیارم ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام

میگم آقا ماده ای که داخل این رطوبت ساز ریختن چیه
                      من یکی از اینا کالبد شکافی کردم :twisted:
                      لامصب اون ماده ای که ریختن داخلش خیلی سفت بود :cry:
                      هر کاری که کردم قطعات آسیب نبینه ولی دید اصلا همش اون ماده بود قطعه ای در کار نبود
                      آخرش فقط تشخیص می دادم که این سیم هست یا نه همه چی خورد شده بود :angry:

برد جوجه کشی:
                      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

آیا رزین اپوکسی مقاوم است ؟؟ عکسهای رزین اپوکسی خشک شده

نوشته اصلی توسط mohammad...
                        سلام

هر کاری که کردم قطعات آسیب نبینه ولی دید اصلا همش اون ماده بود قطعه ای در کار نبود

سلام آقای رضوی

اون ماده سفت چه رنگی بود ؟؟ کرمی یا مشکی ؟؟؟
                        اگر کرمی باشه که چسب سنگ هست ولی اگر مشکی باشه رزین اپوکسی الکترونیکی هست ... همون ماده ای که استفاده کردم و خوشبختانه یا بدبختانه با هیچ ماده ای نمیشه کالبدشکافی کرد ...

نوشته اصلی توسط bayatmbk
                        آقا رفتم پدر مادربرد رو دربیارم دیدم چه مردیه ... در مقابله شکنجه های من میتونه مقاومت کنه :mrgreen: :mrgreen:
                        موادی که استفاده کردم اینقدر موادش موقع ریختن آبکی میشه که حتی از سوراخهای سوکت CPU هم عبور کرده و رفته قالب گیری شده ...
                        عکسهای بسیار جالبی هست ... حتما نگاه کنید ...
                        به هیچ عنوان نتونستم اون مواد رو از روی مادربرد بکنم . انگاری جزئی از مادربرد شده ...
                        ولی تونستم با کمک اهرم سوکت CPU و پیچ گوشتی اون پلاستیک سوراخ سوراخی را از روی سوکت CPU مادربرد بکنم ... البته نه کامل ... (هنر کردم :mrgreen
                        این چند تا عکس رو ببینید
                        http://s5.picofile.com/file/8155380084/P1070992.JPG
                        http://s5.picofile.com/file/8155380250/P1070993.JPG
                        http://s5.picofile.com/file/8155380418/P1070994.JPG

موفق باشید
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام

هه
                          اینو قبلا آقای چمنی به صورت کامل و تخصصی کالبد شکافی کردن
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                            هه
                            اینو قبلا آقای چمنی به صورت کامل و تخصصی کالبد شکافی کردن
                            موفقیت آمیز هم بوده ؟
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : آیا رزین اپوکسی مقاوم است ؟؟ عکسهای رزین اپوکسی خشک شده

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                              سلام آقای رضوی

اون ماده سفت چه رنگی بود ؟؟ کرمی یا مشکی ؟؟؟
                              اگر کرمی باشه که چسب سنگ هست ولی اگر مشکی باشه رزین اپوکسی الکترونیکی هست ... همون ماده ای که استفاده کردم و خوشبختانه یا بدبختانه با هیچ ماده ای نمیشه کالبدشکافی کرد ...
                              سلام
                              رنگش تقریبا مشکی بود و به اسونی هم خورد نمی شد
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

پاسخ : آیا رزین اپوکسی مقاوم است ؟؟ عکسهای رزین اپوکسی خشک شده

سلام
                                رنگش تقریبا مشکی بود و به اسونی هم خورد نمی شد
                                عکس ها رو نگاه کردی ؟؟؟ با بدبختی کندم ... تازه این هم با کمک اهرم سوکت CPU و اهرم کردن پیچ گوشتی ...
                                حدس میزنم که همین رزین اپوکسی الکترونیکی باشه ... اگر مشکی براق باشه خودشه ...
                                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X