اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آلمینیومی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد آلمینیومی

سلام دوستان کسیآ‌ تجربیآ‌ تو ساخت pcb آلمینیومی داره؟؟؟ :question: :read:
    ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

پاسخ : برد آلمینیومی

سلام علی آقا چند روزیه که میخواستم همچین تاپیکی رو باز کنم که دیدم امروز شما زحمتشو کشیدی در مشهد یک جایی هست که این کار رو میکنه و از سایز بسیار کوچک تا سایز بزرگ میزنه و من هم بسیار علاقمندم که این کار رو یاد بگیرم و اگه دستگاههایی داره تهیه کنم این بردها که زیرش آلومینیومه بیشتر برای استفاده از ال ای دی های پاور استفاده میشه بطوریه که قسمت زیر ال ای دی به آلومینیوم زیرش متصله و حرارت رو انتقال میده ولی قسمت پایه های + و - به آلومنیم اتصال نداره
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

بهآ‌به همشری عزیز :wow:
      منم واسه الآ‌ایآ‌دی میآ‌خوام. برده خامم گرفتم ۶۰*۵۰ میآ‌خواستم بردرو واسه پرژکتر بزنم موندم تو چه اسیدی بندازم.
      اونیکه میگیآ‌ میآ‌زنه کجاست؟ بالای پاساژ بهزاد؟؟؟ :rolleyes:

دیدگاه

اسید که آلو مینیوم رو میبره همون کلرور فریک (اسید تصفیه آب )هرچند از مخلوط آب اکسیژنه و جوهر نمک و آب هم میشه استفاده کرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_chini
          بهآ‌به همشری عزیز :wow:
          منم واسه الآ‌ایآ‌دی میآ‌خوام. برده خامم گرفتم ۶۰*۵۰ میآ‌خواستم بردرو واسه پرژکتر بزنم موندم تو چه اسیدی بندازم.
          اونیکه میگیآ‌ میآ‌زنه کجاست؟ بالای پاساژ بهزاد؟؟؟ :rolleyes:
          سلام دوست عزیز شرمنده جوابتون دیر شد بالای پاساژ بهزاد کسی رو نمیشناسم شایدم بزنن ولی یکی رو میشناسم که میزنه که برات با پیام خصوصی میگم (چون شاید اینجا گفتنش خلاف مقررات سایت باشه) ولی به نظر من الان قیمت اینکار کمی گران است و باز میگم به نظر من چند وقت بعد قیمت اینکار ارزون میشه چون دست زیاد تر میشه ولی مساله ای که منو به فکر انداخت در رابطه به صحبت شما اینه که اصلا زدن پروژوکتور LED نیاز به بردآلومینیومی داره؟ منم پروژوکتور زدم ولی بدون برد آلومینیومی. در اون سایز که شما نوشتید یعنی 50 در 60 هزینه برد آلومینیم زیاد میشه به نظرتون به صرف درمیاد؟؟

دیدگاه

خوشبختانه سمت المینیم روکش پلاستیک داره.
            حاجی با هیت ستارهآ‌ای زیاد قشنگ نمیآ‌شه و تو حجم کم فضا زیاد میگیره الان ۲۸ تای با لنزشو میگیرم ۱۴تومن خوبیش اینه که لنزش ۱ پارچست. واسه لاین هم چون بعضیآ‌ کارا رکر نصب میآ‌شه با ستارهآ‌ای چون بیاید با سیم سری بشن ظاهر کار زشت میآ‌شه. بردو برش میزنم ۱ تیکه نیست :job:

دیدگاه

خوشبختانه سمت المینیم روکش پلاستیک داره.
              حاجی با هیت ستارهآ‌ای زیاد قشنگ نمیآ‌شه و تو حجم کم فضا زیاد میگیره الان ۲۸ تای با لنزشو میگیرم ۱۴تومن خوبیش اینه که لنزش ۱ پارچست. واسه لاین هم چون بعضیآ‌ کارا رکر نصب میآ‌شه با ستارهآ‌ای چون بیاید با سیم سری بشن ظاهر کار زشت میآ‌شه. بردو برش میزنم ۱ تیکه نیست :job:
              سلام متوجه نشدم منظورتون از اینکه سمت آلومنیوم روکش داره یعنی چی؟ یعنی بردهای آماده یک طرف آلومینیوم تو بازارهست که خودمون تو اسید بندازیم و اگه اینطوره همین اسیدهای معمولی جواب میده؟ بله اگه بخواد دیده بشه با هدسینک ستاره ای قشنگ نمیشه و اگه جا هم کم داشته باشی بازم ممکنه به مشکل بخوری. من هدسینک 28 تایی رو با لنز یک پارچه اگه اشتباه نکنم حدود 12 خریدم.
              واسه لاین هم چون بعضی کارا رکر نصب میشه یعنی چی؟ و کلا میخواستم بدونم الان هزینه ها چطوری هاست سانتی متری مربعیه؟ قیمت تهران چنده ؟ مشهد چطوره؟

دیدگاه

سلام
                ۲۸ تای کوچیکا ۱۲ هست بزرگا ۱۴-۱۵
                آره فیبر خامه المینمی تو بازار هست ۶۰*۵۰ حدود ۴۸ تومنه.
                منظورم رو کار بود :icon_razz:.
                الان لایه ۱۸ وات رو میگن ۱۰ تومن اندازشم حدود ۵* ۹۸ هست :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
                  ۲۸ تای کوچیکا ۱۲ هست بزرگا ۱۴-۱۵
                  آره فیبر خامه المینمی تو بازار هست ۶۰*۵۰ حدود ۴۸ تومنه.
                  منظورم رو کار بود :icon_razz:.
                  الان لایه ۱۸ وات رو میگن ۱۰ تومن اندازشم حدود ۵* ۹۸ هست :angry: :angry:
                  سلام.این قیمتهای کجاست؟مشهد یا تهران؟منظورت از لایه 18 وات رو میگن 10 تومان یعنی چی؟ چطوری باید فیبر خام آلومینیوم دار رو روشو طرح بندازیم مثل فیبر با اتو یا لتراست یا ماژیک و این چیزهاست؟ بعد باید بندازیمش تو اسید؟؟ همین اسید های معمولی؟در ضمن شما فکر کنم میخوای والواشر درست کنی درسته؟

دیدگاه

اینا قیت مشهد.
                    من کارم نور پردازی و رشنی از لینها واسه روشنایی داخلیآ‌ استفادمیکنم شبیه مهتابی. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      چطوری باید فیبر خام آلومینیوم دار رو روشو طرح بندازیم مثل فیبر با اتو یا لتراست یا ماژیک و این چیزهاست؟ بعد باید بندازیمش تو اسید؟؟ همین اسید های معمولی؟
                      من که خودم با ماژیک میزنم چون طرح سادیی. آره با همون اسید مایهآ‌های آماده میآ‌شه ساخت

دیدگاه

سلام دوستان

برای تولید مدارچاپی آلومینیوم تک لایه میتونید از تمام روشهای معمول در تولید مدارچاپی تک لایه استفاده کرد(سیلک اسکرین-اسپری پزتیو-پرینت لیزر و فیلمهای خشک(لامینت) و تر(فتوایمیج)...) فقط دقت کنید لایه محافظ آلومینیوم (ممکن است این لایه رنگهای متفاوتی داشته باشد حتی بی رنگ، اهمیت ندهید) که در پیوست میبینید را باید حتما بعد از عملیات مس برداری(اسید کاری) از پشت فیبر جدا کنید.
                        فایل های پیوست شده
                        زکات علم،نشر و پخش آن است.
                        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                          سلام دوستان

برای تولید مدارچاپی آلومینیوم تک لایه میتونید از تمام روشهای معمول در تولید مدارچاپی تک لایه استفاده کرد(سیلک اسکرین-اسپری پزتیو-پرینت لیزر و فیلمهای خشک(لامینت) و تر(فتوایمیج)...) فقط دقت کنید لایه محافظ آلومینیوم (ممکن است این لایه رنگهای متفاوتی داشته باشد حتی بی رنگ، اهمیت ندهید) که در پیوست میبینید را باید حتما بعد از عملیات مس برداری(اسید کاری) از پشت فیبر جدا کنید.
                          سلام
                          یعنی این یک طرف آلومینیوم هست یک طرف مس؟؟؟
                          کجا میشه تهیه کرد؟؟

دیدگاه

دوستان محل فروش این نوع فیبر تو تهران کسی اگه میدونه با پیغام بگه که بدجوری دنبالشم .
                            ممنون
                            الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

سلام من هم خیلی دنبالشم
                              ولی میدونم که خیلی از شرکت های ایرانی خودشون میسازن
                              بیشتر دنبال ساختش هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X