جوهرنمک 1500 تا 2000
آب اکسیژنه 2000 تا 2500
آب متر مکعب 750
:mrgreen:
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
اتفاقا همین یکی رو فقط 750 نوشتن چون مطمعنم!می دونی چرا ؟چون تو شرکت آب و فاضلاب کار میکنم! :twisted:
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
سلام خب دوستان به نظر من خیلی بهتره که از همین اسیدهای معلومی مدار چاپی استفاده کنیم ظاهرا این مواردی که شما میگی خیلی خطرناکه. یادتون باشه سلامتی خیلی مهمه. موفق باشین
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
سلام خب دوستان به نظر من خیلی بهتره که از همین اسیدهای معلومی مدار چاپی استفاده کنیم ظاهرا این مواردی که شما میگی خیلی خطرناکه. یادتون باشه سلامتی خیلی مهمه. موفق باشین
نه فکر نکنم موردی پیش بیاد .فقط باید جنبه احتیاط رو رعایت کنید
اگر خیلی از قدرتش میترسید مقدار آب رو بیشتر کنین واکنش کندتر میشه. البته حتما در فضای باز این کار رو بکنید
در کل من که خیلی با این اسید حال میکنم
اینی که میگی گویا خیلی قویه! 15 ثانیه؟ مگه اکسپرسه؟ :icon_razz:
اسیدکاری من معمولا 10-15دقهآ طول میکشه. با آب جوش و همون پودر بستهآایا. همیشه تکونش میدم، مثل دستگاهای خونگیری که نمیذارن خون لخته بشه.
ضمنا نگهداری پودر راحت تر از محلوله. جایی بریزه، چون خشکه، چیزی نمیشه. فوقش نم میکشه خراب میشه و کمی خوردگی!
ولی محلول دردسر داره. و اگه نشت کنه، واویلا میشه، اونم محلولی به اون قدرت! البته یه بار امتحانش میکنم، میآارزه.
دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد
خوب دیگه هر چیزی یک خوبی داره و یک بدی
اون اسیدها لک های خیلی ناجوری میندازن و اگر بریزه روی لباس که سهله حتی روی زمین دیگه لکش به این راحتی ها پاک نمیشه!
ولی از باقی مونده این اسید برای تمیز کردن دستشویی و توالت و حتی لکه های روی زمین هم میتونی استفاده کنی! :mrgreen: (با یه چاه باز کن هم میتونی قرار داد ببندی چون برای این کار هم خیلی خوب جواب میده :mrgreen
نگهداریش هم مورد خاصی نداره من خودم چون کاربردم زیاده تو ظرفهای 20 لیتری نگداری میکنم ولی شما میتونین توی بطری نوشابه خانواده نگهداری کنین!البته یوقت نذاری تو یخچال ممکنه اشتباهی ..... ولی جدا از شوخی محل تاریک مثل انباری بهترین جا برای نگهداریشونه.
راستی این رو هم بگم درسته که قدرتش برای حل کردن مس خیلی زیاده ولی اگر به صورت اتفاقی بریزه روی دستتون اصلا مشکلی پیش نمیاد.من همیشه اخر کار برد رو با دستم از توی اسیدها برمیدارم.زیادم خطرناک نیست {دو روز دیگه دیدی نصف مردم سرطان دست گرفتن}! (فقط گازشو استشمام نکنین)
آقای امیر حسنی کاخکی عزیز
ممکنه چند تا عکس از نمونه کار هاتون بذارید ؟
دو سوال :
قطعه رو میندازید داخل اسید از 1001 تا 1015 میشمارید یا از روی شکلش متوجه میشید ؟ (من فکر میکنم این کار باعث خوردگی قسمت های رنگ شده هم میشه چون اسیدش اونطور که میگید خیلی قویه )
این پودر اسید که میگن ( همون اسید معمولی که برای چاپ استفاده میشه ) اسمش چیه ؟
oo:
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
این اسیدی که دایی امیر ازش اسم می بره احتمالا HCL است که بسیار خطرخاکه.
اگه به لوازم ساختمونی ها رجوع کنید و بگین "اسید خالص" می خواین بهتون یه 4 لیتری رو 2500 میدن.
وقتی در ظرف رو برمی دارید بخار اسید بیرون میاد. مخصوصا اگه محیط رطوبتی باشه.
در ترکیب با آب براحتی ممکنه منفجر بشه و مخفی کردن ظرف اسید برای دوری از بچه ها بسیار سخته.
یادتون باشه که این اسید می تونه همون باشه که افراد روانی روی صورت معشوق بخت برگشته می پاشن و بر سلامت جامعه تاکید می کنند.
خلاصه دایی امیر نکات فنی و ایمنی رو گفتند. اما من توصیه می کنم بی خیالش بشین.
تنها کاربردی که این اسیدخالص داره، جرم گیری سماور یا کتری یا ابگرم کن اونم با ماسک و دستکش و ... است. باقی اسید را هم حتما دفع کنید. نگهداری اون ممکنه عواقب وخیمی داشته باشه.
فرض کنید خدای نکرده یکی از اعضای خانواده ندانسته بره سراغش و ...
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
سلام استاد از همین اسیدهای پودری تو تهران از کجا بخرم که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه؟ چه رنگ باشه؟ چی بگم تا اونو بده؟ چطوری بفرستم مشهد که تو راه خراب نشه؟ لطفا پیام خصوصیتونم چک کنید با تشکر
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دمت دایی جان
فقط کافیه اسید فله پیدا کنی نه بسته بندی. یعنی کیلویی بخری. منم مستقیم نخریدم بلکه یکی از مغازه دارها برام همراه قطعات دیگه خرید و فرستاد. مطمئنم که خودش نداره اما می دونه کجا میفروشن.
تو جمهوری مغازه دار منصف زیاده که اگه خودش نداشته باشه راهنماییت می کنه از کجا بخری. عزیزانی که در کار تولید PCB هستند بهترین منبع اطلاعاتند.
فکر می کنم دایی کارای عزیز آدرس دقیق فروشنده اسید فله رو بدونه.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
ولی شما میتونین توی بطری نوشابه خانواده نگهداری کنین!ا
هیچ وقت این کارو نکنید من تجربه خطرناکی از نگهداری اسید کلریدریک در بطری نوشابه دارم
بعد گذشت دو هفته از کنار بطری دود غلیظی بالا میرفت بعد بررسی متوجه شدم بدنه بطری
ترد و شکننده شده و ته بطری سوراخ شده خلاصه با هزار مکافات به حیاط منتقل و در آخرین
لحظه از هم پاشید .
این مدعیان در طلبش بی خبرانند
آن را که خبر شد خبری باز نیامد
این اسیدی که دایی امیر ازش اسم می بره احتمالا HCL است که بسیار خطرخاکه.
اگه به لوازم ساختمونی ها رجوع کنید و بگین "اسید خالص" می خواین بهتون یه 4 لیتری رو 2500 میدن.
وقتی در ظرف رو برمی دارید بخار اسید بیرون میاد. مخصوصا اگه محیط رطوبتی باشه.
در ترکیب با آب براحتی ممکنه منفجر بشه و مخفی کردن ظرف اسید برای دوری از بچه ها بسیار سخته.
یادتون باشه که این اسید می تونه همون باشه که افراد روانی روی صورت معشوق بخت برگشته می پاشن و بر سلامت جامعه تاکید می کنند.
خلاصه دایی امیر نکات فنی و ایمنی رو گفتند. اما من توصیه می کنم بی خیالش بشین.
تنها کاربردی که این اسیدخالص داره، جرم گیری سماور یا کتری یا ابگرم کن اونم با ماسک و دستکش و ... است. باقی اسید را هم حتما دفع کنید. نگهداری اون ممکنه عواقب وخیمی داشته باشه.
فرض کنید خدای نکرده یکی از اعضای خانواده ندانسته بره سراغش و ...
نه این اسید اصلا اون نیست ،همونطور که قبلا گفتم من مدارم رو با دست از اسید خارج میکنم .روی پوست لااقل اثر ظاهری نداره
انفجار!به قیافه این اسید نمیخوره بخواد منفجر بشه!!!! :mrgreen:
دوستان این همون اسیدیه که برای جرم دستشویی و توالت استفاده میشه .همونی که وقتی میریزین روی زمین کف میکنه
بزودی فیلمی از کار این اسید براتون میزارم
در هر صورت اختیار با خودتونه و من این اسید رو بخاطر راحتی و سرعت در انجام کار معرفی کردم و هیچ اصراری بر استفاده شما از این اسید ندارم
درضمن باقی مانده اسید رو هم نمیشه نگهداری کرد چون از وقتی که آب اکسیژنه مخلوط میکنید اسید شروع میکنه به واکنش و فکر نکنم بیشتر از چند ساعت بشه اسید رو نگهداری کرد چون خاصیت خودش رو از دست میده و دیگه واکنش نمیده
با سلام
روش جالبیه ... فکر کنم بره من خوب باشه چون از این اسید های مدار چاپی دیگه خسته شدم ... همش باید مواظب باشی رو فرش نریزه یا اینکه بعد استفاده کجا بریزیش که رنگ نگیره.... در کل این روش رو امتحان میکنم ، هر اتفاقی هم افتاد پای امیر آقا :mrgreen:
منتظر عکس یا فیلم هستیم...
از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...
دیدگاه