اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی پرینتر مناسب برای چاپ روی کاغذ های روغنی پشت برچسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی پرینتر مناسب برای چاپ روی کاغذ های روغنی پشت برچسب

نوشته اصلی توسط very question
    سلام خدمت دوستان عزیز من چندتا سوال دارم
    این کاغذ های برچسبی که گفتید از کجا تهیه می کنید؟ و به چه صورت داخل پرینتر قرار می دهید؟ یعنی برچسب جدا می کنید؟نازک نمی شه؟ روی برگه چاپ می کنید یا قسمت برچسبش ؟؟؟:eek:
    کاغذ های گلاسه و کالک را می شود از لوازم تحریری گرفت؟ قیمتها یشان تقریبا چقدر است؟
    طلق ترنسپرنت چی؟ از کجا می شه تهیه کرد قیمتشان چقدر است؟
    ببخشید که خیلی سوال کردم :redface:
    درود بر شما

این کاغذ ها همان پشت چسب دارهای معمولی هستد که یک کاغذ ،بیشتر زرد رنگ ، با لایه پلیمری پشتشان چسبیده. کاغذ سفید
    را جدا میکنید و از روی طرف براق پرینت میگیری. بله نازک هست و برخی چاپگر ها هم شاید قبول نکنند.

نوع دیگه ورق به اصطلاع شبرنگ هست. که اینها هم یک ورق بیشتر سفید رنگ به پشتشان چسبیده که اینها هم یک لایه پلیمری
    دارند. خوبی این ها ضخامت بیشتر هست.

بله بیشتر نوشت افزار فروشی ها دارند. ولی کاغذ های بالا بهتر جواب میدهند.

ورق ترانسپارنت هم در خیابان ایرانشهر ، مرکز خرید پایتخت و شاید هم موسسه های فنی و مهندسی داشته باشند.

پیروز باشید
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

ورق ترانسپارنت هم در خیابان ایرانشهر ، مرکز خرید پایتخت و شاید هم موسسه های فنی و مهندسی داشته باشند.

پیروز باشید
      خیلی ممنون اصولا ورق ترانسپارنت را کجاها دارند؟ استفاده از این ورق بهتره یا همین کاغذ برچسبی ها؟
      I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
        خیلی ممنون اصولا ورق ترانسپارنت را کجاها دارند؟ استفاده از این ورق بهتره یا همین کاغذ برچسبی ها؟
        خواهش میکنم

بیشتر فروشگاه هایی که چاپگر میفروشند.
        درباره کیفیت هم راستش من برای این کار تست نکردم. ولی دوستانی کار کرده بودند و مشکلی نداشتند.
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : معرفی پرینتر مناسب برای چاپ روی کاغذ ه

سلام و خسته نباشید به همه دوستان

دیدگاه

سلام
            از دوستان یه راهنمایی می خواستم در جهت خرید پرینتر ، یه پرینتر دیدم مدل Samsung ML-2160 Laser Printer با قیمت 215 تومن . آیا می شه روی کاغذهای پشت چسب دار باهاش پرینت زد .
            تو لینک زیر هم مشخصاتش هست :
            http://www.digikala.com/Product/DKP-4804/Samsung-ML-2160-Laser-Printer/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84-2160

دیدگاه

در مورد پرینتر لیزری سعی کن سامسونگ نگیری ، استراتژی سامسونگ ساخت وسیله های ارزون با کارایی مناسب هست
              کنون یا hp بگیر
              تکنولوژی canon و hp در زمینه لیزرجت و جوهر افشان یکی هست چون اتحاد دارند و همین باعث پیشرفت سریع تر تکنولوژیشون در زمینه چاپگر میشه
              در لیزری ها پلتفرم چاپ و کاتریج های یکسان استفاده میکنند و فقط در مدل های بالا کمی پلتفرم هاشون فرق میکنه و در زمینه جوهر افشان هد های یکسان استفاده میکنند
              و بین کنون و hp ، hp بهتر هست ، قطعات با دوام تری داره و طراحی قطعات مکانیکیش و ... هم بهتر هست
              به نظر من اگه میتونید کمی بیشتر هزینه کنید و hp1102 یا 1102w یا کنون 6020 بگیرید این سه مدل هر سه از یک نوع کاتریج و پلتفرم استفاده میکنند و فقط قیمت کنون از دو تای دیگه کمتره و در بازار حدود 260 تومن هست(از دیجیکالا تهیه نکنید ، گرونتر از بازار میده)
              اگر کنون رو تهیه کردید بعدا خواستید کاتریج بگیرید میتونید به جای canon 725 کاتریج hp ce285a بگیرید چون دقیقا مشابه هستند ولی به علت اینکه کاتریج hp چه اصل و چه طرح در بازار بیشتر عرضه و تقاضا داره قیمتش کمتره
              با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                در مورد پرینتر لیزری سعی کن سامسونگ نگیری ، استراتژی سامسونگ ساخت وسیله های ارزون با کارایی مناسب هست
                کنون یا hp بگیر
                تکنولوژی canon و hp در زمینه لیزرجت و جوهر افشان یکی هست چون اتحاد دارند و همین باعث پیشرفت سریع تر تکنولوژیشون در زمینه چاپگر میشه
                در لیزری ها پلتفرم چاپ و کاتریج های یکسان استفاده میکنند و فقط در مدل های بالا کمی پلتفرم هاشون فرق میکنه و در زمینه جوهر افشان هد های یکسان استفاده میکنند
                و بین کنون و hp ، hp بهتر هست ، قطعات با دوام تری داره و طراحی قطعات مکانیکیش و ... هم بهتر هست
                به نظر من اگه میتونید کمی بیشتر هزینه کنید و hp1102 یا 1102w یا کنون 6020 بگیرید این سه مدل هر سه از یک نوع کاتریج و پلتفرم استفاده میکنند و فقط قیمت کنون از دو تای دیگه کمتره و در بازار حدود 260 تومن هست(از دیجیکالا تهیه نکنید ، گرونتر از بازار میده)
                اگر کنون رو تهیه کردید بعدا خواستید کاتریج بگیرید میتونید به جای canon 725 کاتریج hp ce285a بگیرید چون دقیقا مشابه هستند ولی به علت اینکه کاتریج hp چه اصل و چه طرح در بازار بیشتر عرضه و تقاضا داره قیمتش کمتره
                با سپاس
                سلام.منم چند سال پیش یک سامسونگ LM2570 خریدم. چون پورت lpt داشت و منم با این پورتش رو یکی از دستگاههام کار داشتم اینو خریدم.
                ای ی ی ی ی چنگی به دل نمیزنه و بدک هم نیست. البته اینم بگم که من مصرفم کمه و هنوز بعد از حدوده دو سال یک کارتریج هم تموم نکردم
                اوایل اون برگه زرد رنگ پشته برچسب رو میزد ولی جدیدا این نوع برگه رو خوب نمیزنه و پودر روش میکشه.
                من با کاغذ گلاسه نازک کار میکنم و جواب میده.
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام.منم چند سال پیش یک سامسونگ LM2570 خریدم. چون پورت lpt داشت و منم با این پورتش رو یکی از دستگاههام کار داشتم اینو خریدم.
                  ای ی ی ی ی چنگی به دل نمیزنه و بدک هم نیست. البته اینم بگم که من مصرفم کمه و هنوز بعد از حدوده دو سال یک کارتریج هم تموم نکردم
                  اوایل اون برگه زرد رنگ پشته برچسب رو میزد ولی جدیدا این نوع برگه رو خوب نمیزنه و پودر روش میکشه.
                  من با کاغذ گلاسه نازک کار میکنم و جواب میده.
                  سلام خدمت تمامی دوستان و جناب ms2000 سال نو مبارک
                  از بچه ها کسی روی کاغذ ترانسپرنت چاپ زده
                  این طلق ها رو بعد از انتقال طرح میشه دوباره استفاده کرد؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.
                  یکی جواب بده :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید دوباره
                    با این توصیفات مدل hp1102w انتخاب خوبی هست . در تهران از کجا می شه پرینتر رو با قیمت مناسب خرید . و اینکه هنگام خرید باید به چه مواردی توجه داشت مثل داشتن لوازم جانبی ، یدکی یا گارانتی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-jafari
                      سلام خدمت تمامی دوستان و جناب ms2000 سال نو مبارک
                      از بچه ها کسی روی کاغذ ترانسپرنت چاپ زده
                      این طلق ها رو بعد از انتقال طرح میشه دوباره استفاده کرد؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.
                      یکی جواب بده :angry: :angry: :angry:
                      سلام
                      من زدم و بدک هم نیست کیفیت کارش ولی چون پلاستیکی هست در اثر حرارت تغییر اندازه میده کمی و ممکنه در کار های دقیق شما رو دچار مشکل کنه
                      بهترین کاغذ کاغذ پشت شبرنگ هست که برای توضیح بیشتر میتونید به تاپیک جناب حبیب زاده در همین بخش مراجعه کنید
                      با سپاس

دیدگاه

سلام
                        من زدم و بدک هم نیست کیفیت کارش ولی چون پلاستیکی هست در اثر حرارت تغییر اندازه میده کمی و ممکنه در کار های دقیق شما رو دچار مشکل کنه
                        بهترین کاغذ کاغذ پشت شبرنگ هست که برای توضیح بیشتر میتونید به تاپیک جناب حبیب زاده در همین بخش مراجعه کنید
                        با سپاس
                        خیلی ممنون
                        ولی خوب خیلی روی اون برگه ها چاپ بشه پرینتر به مشکل میخوره چون مخصوص اونا نیست وگرنه که اونا عالیه
                        شما الان با برگه پشت برچسب میزنین یا گلاسه؟
                        با دستگاه پرس میزنین یا اتو؟

دیدگاه

الان که نمیزنم
                          ولی کلا با کاغذ پشت شبرنگ کار میکنم و دستگاه پرس کارت
                          با سپاس

دیدگاه

الان که نمیزنم
                            ولی کلا با کاغذ پشت شبرنگ کار میکنم و دستگاه پرس کارت
                            با سپاس
                            ممنون علی اقا من او پستی که گذاشته بودید رو خوندم میشه یکم بیشتر راجع به این کاغذهای پشت شبرنگ توضیح بدین که چی و چه شکلی هست.
                            لوازم تحریر ها دارن؟ از کجا میشه تهیه کرد؟
                            و دیگه هم اینکه تنظیمات رو برای پرینتر اچ پی 2035 نمیدونید؟
                            تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                              منم canon LPB3010B رو دارم خوب جواب میده.در کل پرینتر خوبی هست خدا رو شکر.
                              با سلام
                              1 ) جوهر کارتریج (همان پودر ) باید ارژینال باشه .خیلیا کارتریج را شارز میکنن که کیفیت پایینتر ی دارد .
                              2 ) از ورق ترنسپارنت (تلق شیشه ای نسوز ) استفاده کنید . دقت کنید که زیادی نازک نباشه که غلتک های پرینتر اون و طرح مدارو جمع میکنه
                              موفق باشید

دیدگاه

دوستان لطفا یه مدل پرینتر واسه چاپ PCB بهم معرفی کنید که روی تمام کاغذ هایی که واسه این کار استفاده میشه بتونه پرینت کنه.
                                HP 1102 رو معرفی کرده بودید.
                                این پرینتر به کارم میخوره؟
                                دونمونه HP lasetjet pro 1102w و HP 1102 داره این مدل.یکیش مشکی یکیش سفید هست با اختلاف قیمت حدود 30-40 تومن.
                                فرقشون چیه؟کدومش بهتره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X