اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشی برای پر رنگ گردن چاپ پرینتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشی برای پر رنگ گردن چاپ پرینتر

اکثر شما دونبال یک پرینتر هستید که خیلی خیلی پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر رنگ پودرو به کاغذ چاپ کنه . حالا یکی میگه اچ پی یکی میگه canan
    حالا من یک روش بهتون میگم تا هر نوع پرینتری چند برابر بیشتر پر رنگ چاپ کنه.
    درب پرینترو باز کنید . توی پرینتر یک قسمتی هست که لیزرشه . یعنی لیزرو به درام میتابونه . درب جعبه لیزرو باز کنید 2 تا پتانسیومتر داره اونارو بچرخونید
    به طرف ماکسیمم . اونوقط انقدر پر رنگ براتون چاپ میکنه که اگه قبلا 2000 صفحه چاپ میکردید پودرتون تموم میشد این دفعه 500 تا میزنه .
    من خودم پرینترم canon 1120 لیزر اون دقیقا بالای پرینتره توی یک جعبه مشکی .
    این مطلب شاید به درد بعضیا بخوره برای چاپ اتو مشکل دارند.
    {خلاف قوانین - حذف شد}

پاسخ : روشی برای پر رنگ گردن چاپ پرینتر

میشه یه عکس بزاری :angry:
    من در پیرینترم رو باز کردم چیزی نیافتم :angry: :angry:
    می ترسم اشتباهی جای دیگه ای رو باز کنم و اونوقت .......... :mrgreen:

دیدگاه

سلام با تشکر از دوست عزیز برای راهنماییشون. ولی به نظر من اصلا به این کار نیاز نیست و پرینتر خودتون رو دست کاری نکنید. من الان دارم این کار رو با پرینتر بسیار ضعیف و با کارتریجی که چندین بار شارژ شده انجام میدم که خیلی هم کار عالی از اسید درمیاد. ولی کارتریج اصل استفاده کنید بهتره.موفق باشید.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

2-3 بار رو هم پرینت کنید خوب.خیلی پر رنگ میشه و پرینتر رو هم دستکاری نمیکنید.
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
          من یه مشکلی دارم
          انگار برای پرینتر های لیزری نمیشه dpi خروجی رو تغییر داد؟دسته؟ چون هیج جا همچین گزینه ای رو نمیبینم نه برای پرسنت عکس و نه متن

دیدگاه

سلام
            ببینید هر پرینتری فرق داره من درب پرینترمو بستم وگر نه عکسشو میزاشتم توی سایت.
            میتونید از یک تعمیر کار بپرسید کجاست بهتون میگه.
            یک پتانسیومتر داخلش مال فوکوس هستش یکی دیگه مال شدت نور لیزر . اگه تا ماکسیمم بچرخونید یک لایه کلفت پودر براتون چاپ میکنه
            انگار فیلم لیتو گرافی زدید .
            مال من canon 1120 هستش و لیزرش دقیقا بالای پرینتر یک جائی هست که بالای اون پر از سوراخ هستش.
            البته اگه بازش کردید لنز های داخلشو تمیز کنید توی کیفیت چاپ خیلی فرق داره.
            {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

این عکس پرینترم به همراه لیزر اون
              http://wdl.persiangig.com/pages/down.../image/123.rar
              {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

ماشاءا.. دوستان همه دست به چار هستند و فنی اما یک دستگاهی هست که میتونه پرینت لیزری روی کاغذهای مخصوص رسم(کالک یا tracing paper) یا فیلمهای ترانسپرنت رو تا 300 الی 400 درصد تیره تر کنه و در حقیقت اونها رو تبدیل به فیلم بکنه از لینک و تصویر پیوستی زیر هم میتونید اطلاعات بیشتری بدست بیارید تو نمایشگاه چاپ و بسته بندی دو سال پیش یک شرکت فروشنده ملزومات مهر و کلیشه ساری اون رو عرضه میکرد که متاسفانه نتونستم اطلاعاتی از اون پیدا کنم و لی باید هنوزم تو بازار باشه:

http://www.flexotech.com.tw/laserblack/english/products.htm

فایل های پیوست شده
                زکات علم،نشر و پخش آن است.
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاجون
                  این عکس پرینترم به همراه لیزر اون
                  http://wdl.persiangig.com/pages/down.../image/123.rar
                  پس باید حسابی دل و روده ی پرینتر رو ریخت بیرون!
                  بیزحمت اگه میشه روی همون عکس ها محل تقریبی اون دو تا پتانسیو متر رو مشخص کنید
                  راهی داره که بشه فهمید کدوم مال شدت نور لیزر هست؟
                  با تشکر

دیدگاه

اتفاقا نه زیاد کاری نداره. روی یک برد کوچکی کنار لیزر 2 تا پتانسیوتر داره 2 تاشو بچرخونید به طرف ماکسیمم .مشخصه پتانسیومترا smd هستند . همین 2 تا پتانسیومتر داره فقط.
                    {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

برا پررنگ کردن چاپ طلق - ترانسپرنت اسپری مخصوص است به قیمت 10- 15 هزار تومن
                      رنگ این اسپری فقط به تونر میچسبه
                      البته این روش به درد چاپ اتو نمیخوره و بیشتر برا تهیه فیلم با پرینتر معمولی است
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

هشدار دوستانه اما جدی
                        سلام دوستان عزیز من شاید کاربر فعال یا یک کاربر الکترونیک کار حرفه ای نباشم اما در مورد کامپیوتر ها و انواع پرینتر ها اطلاعاتم نسبتا قابل اعتماد هستش
                        اول از هرچی دوستان من به علت مشکل جدی با نوشتار و زبان فارسی که برام واقعا سخته پنگلیش می نویسم (متاسفانه توانایی من در زبان فارسی کاملا" غیر قابل استفاده است)
                        be chand dalil sade man pishnahad mikonam in pishnahade doostemoon ro anjam nadid man tozih midam ama agar shaki bood mitoonid ea searche sade be****d
                        man aval ea tozihe ejmali va naghes az amal karde printer hay laser midam bad dalilaro bayan mikonam ea printer laser bar in asaskar mikone
                        1- eak tone ke be estelah oomom be elktrisitea saken jazb mishe va ba garma tasbit mishe
                        2- ek sath ke dar oon elektrisitea saken ijad mikonan ke behesh drum migan
                        3- eak laser va manshoor ke jahat az bean bordan bar elktriki mojood bar derum mishe ke tarho ijad mikone
                        4- ghateati ke masoole ijad bare elktriki hastan
                        5- ghateati ke ezafate toner ro jam mikonan
                        6 - ghatea hotrol ke kare tasbit ro mesle otoo anjam mide
                        hala chera in karo nakid
                        1 laser masoole pak kardan bar elktriki ghemataea sefide kaghaze na ghesmataee ke toner mogiran pas tasiri tarchap porang nadare
                        ziad shodan laser baes mishe drumetoon zood tar besooze yani khasiateshoo az dast bede
                        hala agar farz ****m jaeee ke in doostemoon eshare kardan maale eaghesmate moaser bashemitoone male eaki az in ghesmata bashe
                        2 ghemataee ke bare elektri hastesh ke meghdaresho ziad kone ke agar bishtar az ea hadi bashe in ghateat sadame mibinan
                        3 ghateati ke ezafea toner ro jam mikonan mesle blade ke ezafea toner ro mirize to satle ashghal mahfazea toner
                        ke amalan faghat toneretoon ro dor rikhtin ke taoonjaee keman midoonam in ghesmat mecanical hastesh va ghabeliat tanzime electronikish nist
                        in rahe hal mosalaman base kharbiea dastgahetoon ya hade aghal kartridgetoon mishe

دیدگاه

نوشته اصلی توسط greatal
                          هشدار دوستانه اما جدی
                          سلام دوستان عزیز من شاید کاربر فعال یا یک کاربر الکترونیک کار حرفه ای نباشم اما در مورد کامپیوتر ها و انواع پرینتر ها اطلاعاتم نسبتا قابل اعتماد هستش
                          اول از هرچی دوستان من به علت مشکل جدی با نوشتار و زبان فارسی که برام واقعا سخته پنگلیش می نویسم (متاسفانه توانایی من در زبان فارسی کاملا" غیر قابل استفاده است)
                          be chand dalil sade man pishnahad mikonam in pishnahade doostemoon ro anjam nadid man tozih midam ama agar shaki bood mitoonid ea searche sade be****d
                          man aval ea tozihe ejmali va naghes az amal karde printer hay laser midam bad dalilaro bayan mikonam ea printer laser bar in asaskar mikone
                          1- eak tone ke be estelah oomom be elktrisitea saken jazb mishe va ba garma tasbit mishe
                          2- ek sath ke dar oon elektrisitea saken ijad mikonan ke behesh drum migan
                          3- eak laser va manshoor ke jahat az bean bordan bar elktriki mojood bar derum mishe ke tarho ijad mikone
                          4- ghateati ke masoole ijad bare elktriki hastan
                          5- ghateati ke ezafate toner ro jam mikonan
                          6 - ghatea hotrol ke kare tasbit ro mesle otoo anjam mide
                          hala chera in karo nakid
                          1 laser masoole pak kardan bar elktriki ghemataea sefide kaghaze na ghesmataee ke toner mogiran pas tasiri tarchap porang nadare
                          ziad shodan laser baes mishe drumetoon zood tar besooze yani khasiateshoo az dast bede
                          hala agar farz ****m jaeee ke in doostemoon eshare kardan maale eaghesmate moaser bashemitoone male eaki az in ghesmata bashe
                          2 ghemataee ke bare elektri hastesh ke meghdaresho ziad kone ke agar bishtar az ea hadi bashe in ghateat sadame mibinan
                          3 ghateati ke ezafea toner ro jam mikonan mesle blade ke ezafea toner ro mirize to satle ashghal mahfazea toner
                          ke amalan faghat toneretoon ro dor rikhtin ke taoonjaee keman midoonam in ghesmat mecanical hastesh va ghabeliat tanzime electronikish nist
                          in rahe hal mosalaman base kharbiea dastgahetoon ya hade aghal kartridgetoon mishe
                          دستت درد نکنه که اینو گفتی من خودم هم نمیدونستم ولی من تا حالا یک کارتریجو 5 بار شارژ کردم فقط مصرف پودر بالا رفته. مشکلی هم باهاش نداشتم تو این 1 ساله مثل چیم از این بد بخت کار کشیدم . خیلی هم خوب شده مخصوصا با چاپ اتو . تراک های ریز دیگه قطعی ندارند. در روز حدود 30 تا برگه هم چاپ زدم باهاش oo:
                          {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

یکی از روش های مهم برای تهیه نقشه های پی سی بی با درصد مشکی بودن بالا

باید نقشه پی سی بی رو در پرینت مجازی پرینت تو فایل کنیم و اون فایل ایجاد شده رو در نرم افزار کورل باز کنیم و با انتخاب تمامی نقشه با کنترل A و فشردن چندین باز دگمه کنترل R یا کنترل D

چندیدن لایه روی هم بزاریم و اونو پرینت کنیم

یکی از مزیت های بردن نقشه تو محیط نرم افزاری مثل کورل دراو اینکه می تونیم هر تغییراتی رو که در نرم افزار های مثل پروتل امکان پذیر نیست رو روی نقشه تغییر و تصاویر وکتور رو به نقشه اضافه کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CAPTAIN KAMRAN
                              یکی از روش های مهم برای تهیه نقشه های پی سی بی با درصد مشکی بودن بالا

باید نقشه پی سی بی رو در پرینت مجازی پرینت تو فایل کنیم و اون فایل ایجاد شده رو در نرم افزار کورل باز کنیم و با انتخاب تمامی نقشه با کنترل A و فشردن چندین باز دگمه کنترل R یا کنترل D

چندیدن لایه روی هم بزاریم و اونو پرینت کنیم

یکی از مزیت های بردن نقشه تو محیط نرم افزاری مثل کورل دراو اینکه می تونیم هر تغییراتی رو که در نرم افزار های مثل پروتل امکان پذیر نیست رو روی نقشه تغییر و تصاویر وکتور رو به نقشه اضافه کنیم
                              با درود . . .
                              این روش بد نیست منتها ممکنه چند ایراد بهش وارد باشه :biggrin:
                              1. در بعضی از نرم افزارهای پرینتر مجازی فایل اصلی کمی کوچکتر میشه(مسائل مربود به اکچوال سایز و اینارو نمیگم. خود نرم افزار ممکنه مشکل داشته باشه. برای نمونه وین تو پی دی اف و یا پی دی اف فکتوری این مشکل رو دارند و پی دی اف گرابر نداره). برای حل این مشکل بهتره از نسخه ادوب اکروبات (نه ادوب ریدر) استفاده کنید که پیشفرض یک پرینتر مجازی پی دی اف برای شما میسازه.

2. پس از انتقال به کرل نرم افزار رنگ مشکی پیش فرض رو در نظر میگیره که از رنگ اصلی کمتره و به خاکستری میزنه(به صورت معمول دیده نمیشه). برای حل این مشکل هم میشه کل طرح رو با احتصاب خط و نقطه با رنگ چهار صد مشکی رنگ زد که بالاترین کیفیت رنگ مشکی هستش(همین یه کار خودش کلی رنگ رو تیره میکنه!!!) و یا اینکه بجای استفاده از کرل از فری هند استفاده بشه که رنگها رو اصلی در نظر میگیره.

3. بعضا مکانهایی که برای پرینت کردن بهشون مراجعه میشه نرم افزارهای گرافیکی وکتور ندارند و ممکنه کرل و یا فری هند و ... رو قبول نکنند. این مشکل هم با تبدیل طرح به پی دی اف قابل حل هست(در هنگام پرینت باید توجه داشت که تیک مربوط به سایز اصلی پرینت زده بشه وگرنه پرینتر طرح رو کوچک تر از طرح اصلی خواهد زد)

موفق باشید
                              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                              بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X