ببین عزیز من حواست باشه پولتو حروم نکنی تو این کار باید خلاقیت داشته باشی و بیشتر وسائل رو خودت بسازی اگر بچه پولداری که هیچ
اگر نه بهتره قبل از هزینه خوب تحقیق کنی یه مثال برات میزنم
شما نمی تونی دستگاه پاشش اسید بسازی چرا چون اسید براحتی فلز رو می خوره پس اسپری و مخزن و لوله های انتقال نباید از فلز ساخته بشه
یا لااقل جنس مخصوصی داره این فیلمی هم که دیدم برای اسید پاشی هر برد کلی زمان میگیره و بدرد تولید نمی خوره اگرم تعداد بیشتری بخوای
تهیه کنی خدا تومن باید پول بدی بهترین روش برای شما یک روش ابتکاریه میتونی یک جوی دو طرفه با فایبرگلاس درست کنی که اسید در این جوی
در حرکت باشه تند تند فیبراتو درون اون قرار بدی و برگردی یکی یکی خارج کنی و داخل یک جوی دیگه که آب در اون درحال حرکت هست بندازی.
برای حرکت دادن اسید و آب هم از موتور و پره پلاستیکی استفاده کن اگر میخوای زمین نخوری باید تمام کاراتو ابتکاری انجام بدی بعد که دستت
باز شد دستگاه تهیه کنی اول کار هیچ وقت دست به خرید دستگاه گرون نزن بعد مجبور میشی همه رو مفت بفروشی.
[http://www.megauk.com/spray_etching_machines.php
ممنون بابت لینک خیلی بود خوب فکر کنم باید از همین لینک وسایل لازم را خریداری کنیم
اینقدر زود که تصمیم به خرید نمیگرن اول تحقیق کن ببین اصلا نیاز داری یانه.در ضمن بیشتر اون رو فرستادم ازش ایده بگیری نه اینکه میدون رو خالی کنی و بگی از همینها میگیرم.اگر فنی نیستی سراغ کار تولید از هیچ نوعش نیا...سرمایه مالی و فضاو امکانات برای تولید لازم و ضروریه ولی کافی نیست......اگر واقعا میخوای محافظ و وسایل برقی تولید کنی نیازی به کارگاه مدارچاپی 12 متری نداری و اگر هم قصد ارائه ی خدمات مدارچاپی رو داری خوب تحقیق کن بعد استارت بزن...البته اگر دست به چاری...در حقیقت تا تبدیل به یک کارگاه نیمچه صنعتی نشدید نیازی به سرمایه گذاری کلان نیست به اون ویدئوئی که مراحل تولید مدارچاپی تک لایه رو از صفر تا صد آموزش میداد..یک بار دیگه توجه کن و امکانات و فضای کم و تجهیزات دستساز و ابتدائی ولی کار راه اندازش رو خوب خوب ببین....
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
ممنون بابت راهنمای هاتون...........
کدوم لینک رو میگید من ندیدم..............
من قصد خرید دستگاه اسید زن رو ندارم برای اسید کار از اب اکسیژنه استفاده میکنم خطر داره اما به صرفه تر ( خطر به خاطر اینکه اولین بار که اب اکسیژنه خریدم بعد از 2 روز ظرفش ترکید و.... ) منم قصد دور ریختن پولم رو اگه داشتم میرفتم وسایلم رو میخریدم اما امدم اینجا تا با شما ها مشورت کنم .......
من دستگاه سوراخکار گفتم بگیرم چون قیمتش خوب بود........
در مرحله اول محافظ اگر خدا خواست و برامون گرفت بعد دوباره پول خرج میکنم برای خرید وسایل بهتر و تولید وسایل بیشتر و با کیفیت بهتر از این وسایل چینی که بازار ما رو گرفتن مگه ما چیمون از ان کمتره ........
توی شهر ما الان من ادم سراغ دارم که داره کیسه زباله تولید مکنه و صادر میکنه به کشور های ارمنستان اذربایجان تاجیکستان و...... ازتون ممنونم بابت راهنمایاتون شماره من 09378772912 خوشحال میشم اگر تماس بگیرید و من را راهنمای کنید :agree:
روش تهیه 1 لیتر اسید : نیم لیتر اسید نیتریک و 250 میلی لیتر آب و 250 میلی لیتر اسید نیتریک !
این رو هم بگم که اسید نیتریک خالی بسیار بسیار خطرناکه چون شیشه سکوریت رو من تست کردم پودر کرد !!!!!!!
این اسید دقتش بالاست و سرعتش عالیه و اینکه تا 15 بار می تونی ازش استفاده کنی !!!!
و فقط با پلاستیک مشکلی نداره !!!!!!! و بعد اینکه می تونی گرم کن مخصوص اسید رو از سایت تهران اسید (تو گوگل پیدا کن ) همه جنس گرم کن رو داره پلاستیک و شیشه و فلز و ........
موفق باشید
[http://www.megauk.com/spray_etching_machines.php
ممنون بابت لینک خیلی بود خوب فکر کنم باید از همین لینک وسایل لازم را خریداری کنیم
اقا چرا پولتو الکی هدر میدی؟؟
این دستگاه که شما میخای بخری برای اسید کاری،اصلا بدرد کارتون نمیخوره و میخای یه پول اضافه بدی.
من خودم الان تو خونه دارم تیراژ بالا میزنم.اصلا هم این دستگاها و روش های پیشنهادی به شما رو نخریدم
در مورد هر کدومش براتون توضیح میدم اونم با مدرک::
1-در مورد اسید کاری و دستگاه مربوطه:: اقای کاخکی یکی از بچه های همین سایت هستند که با اب اکسیژنه و جوهر نمک روشی رو پیشنهاد دادند،که در عرض 1 دقیقه یک ورق PCB ،یک متر در یک متر رو براتون پاک میکنه .فیلم این تو سایت هست و من خودم دارم از این روش استفاده میکنم اونم در حد 40 -50 به بالا
2-در مورد روش چاپ PCB:
من خودم با اطو استفاده میکردم که برای تیراژ بالا نمیشه .یه روشی تو یوتیوب دیدم که از دستگاه لمینت یا همون دستگاه پرس کارت استفاده میکرد.شما بجای اینکه بیای برد رو بذاری زیر اطو یه مرتبه بذار زیر دستگاه پرس کارت همون کار اطو رو انجام میده اونم با چه کیفیتی و بدون دخالت انسان .چون این دستگاه حرارت زیادی تولید میکنه و برد هم از وسط تو غلطک رد میشه کار تمیز در میاد .که بازم در همین سایت زیاد در موردش بحث شده و فیلماش هم هست .یکی از رفیقام یکیو داره اندازه A3 هست .6 تا مدار میزنم روی یه بردی به اندازه A3 در عرض 30 ثانیه برام میزنتش
3=در مورد برش ورقPCB: تو نجاری های یه دستگاهای دارنند به نام رنده. بلاشک اینوع رندها رو دیدی .باهاش چوب میبرنند. از این رندهای دستی هستا نه اون بزرگها .باید تیغش کوچیک باشه .من یه ورق بزرگ دادم بهش گفتم به این اندازه برام برش بده .حدودا یه 70 تایی برد شده. صبح بهش دادم عصر گرفتمش.
4=فقط با قسمت سوراخ کاری مورد دارم که اونم از مینی دریل استفاده میکن مو هنوز روش خاصی براش پیدا نکردم که کارمو راحتتر کنه
چقد حرف زدم :icon_razz:
البته با معذرت خواهی از محضر یکا یک اساتید :applause:
روش تهیه 1 لیتر اسید : نیم لیتر اسید نیتریک و 250 میلی لیتر آب و 250 میلی لیتر اسید نیتریک !
این رو هم بگم که اسید نیتریک خالی بسیار بسیار خطرناکه چون شیشه سکوریت رو من تست کردم پودر کرد !!!!!!!
این اسید دقتش بالاست و سرعتش عالیه و اینکه تا 15 بار می تونی ازش استفاده کنی !!!!
و فقط با پلاستیک مشکلی نداره !!!!!!! و بعد اینکه می تونی گرم کن مخصوص اسید رو از سایت تهران اسید (تو گوگل پیدا کن ) همه جنس گرم کن رو داره پلاستیک و شیشه و فلز و ........
موفق باشید
داش کیان شما اخر با این اسید ؛؛ کار میدی دست بچه های سایت
این بچه ها تجربه ندارن و عوارض این نوع اسید رو نمیدونن و من به عنوان دکتر این نوع اسید رو تائید و تجویز نمیکنم :icon_razz:
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
اقا چرا پولتو الکی هدر میدی؟؟
این دستگاه که شما میخای بخری برای اسید کاری،اصلا بدرد کارتون نمیخوره و میخای یه پول اضافه بدی.
من خودم الان تو خونه دارم تیراژ بالا میزنم.اصلا هم این دستگاها و روش های پیشنهادی به شما رو نخریدم
در مورد هر کدومش براتون توضیح میدم اونم با مدرک::
1-در مورد اسید کاری و دستگاه مربوطه:: اقای کاخکی یکی از بچه های همین سایت هستند که با اب اکسیژنه و جوهر نمک روشی رو پیشنهاد دادند،که در عرض 1 دقیقه یک ورق PCB ،یک متر در یک متر رو براتون پاک میکنه .فیلم این تو سایت هست و من خودم دارم از این روش استفاده میکنم اونم در حد 40 -50 به بالا
2-در مورد روش چاپ PCB:
من خودم با اطو استفاده میکردم که برای تیراژ بالا نمیشه .یه روشی تو یوتیوب دیدم که از دستگاه لمینت یا همون دستگاه پرس کارت استفاده میکرد.شما بجای اینکه بیای برد رو بذاری زیر اطو یه مرتبه بذار زیر دستگاه پرس کارت همون کار اطو رو انجام میده اونم با چه کیفیتی و بدون دخالت انسان .چون این دستگاه حرارت زیادی تولید میکنه و برد هم از وسط تو غلطک رد میشه کار تمیز در میاد .که بازم در همین سایت زیاد در موردش بحث شده و فیلماش هم هست .یکی از رفیقام یکیو داره اندازه A3 هست .6 تا مدار میزنم روی یه بردی به اندازه A3 در عرض 30 ثانیه برام میزنتش
3=در مورد برش ورقPCB: تو نجاری های یه دستگاهای دارنند به نام رنده. بلاشک اینوع رندها رو دیدی .باهاش چوب میبرنند. از این رندهای دستی هستا نه اون بزرگها .باید تیغش کوچیک باشه .من یه ورق بزرگ دادم بهش گفتم به این اندازه برام برش بده .حدودا یه 70 تایی برد شده. صبح بهش دادم عصر گرفتمش.
4=فقط با قسمت سوراخ کاری مورد دارم که اونم از مینی دریل استفاده میکن مو هنوز روش خاصی براش پیدا نکردم که کارمو راحتتر کنه
چقد حرف زدم :icon_razz:
البته با معذرت خواهی از محضر یکا یک اساتید :applause:
موفق باشید
فرمول واکنش اسید نیتریک با مس به قرار زیره:
3Cu + 2NO3- + 4H+ >> 3Cu2+ + 2NO2 + 2H2O
حالا این گاز دی اکسید نیتروژن آزاد شده میتونه این مضرات رو داشته باشه:NO2 در هوای سرد به رنگ زرد ، در درجه حرارت معمولی اتاق سرخ قهوه ای و در موقع گرم شدن شکلاتی رنگ است در غلظتهای کم باعث سردرد وزوز کردن گوشها ، سرفه ، تپش قلب ، تنگی نفس ، سیانوز ، سوزش چشمها ، بی قراری و بیخوابی می گردد. اکسیدهای نیتروژن با آب موجود در مجاری تنفسی تحتانی ترکیب و اسید نیتریک تولید می کند . نیتراتهاو نیتریتها یی که از تجزیه اسید نیتریک حاصل می شود باعث التهاب و تخریب بافت موضعی می شود NO2 در غلظتهای بالا سبب ادم ریوی می گردد .
{خلاف قوانین - پاک شد }
فرمول واکنش اسید نیتریک با مس به قرار زیره:
3Cu + 2NO3- + 4H+ >> 3Cu2+ + 2NO2 + 2H2O
حالا این گاز دی اکسید نیتروژن آزاد شده میتونه این مضرات رو داشته باشه:NO2 در هوای سرد به رنگ زرد ، در درجه حرارت معمولی اتاق سرخ قهوه ای و در موقع گرم شدن شکلاتی رنگ است در غلظتهای کم باعث سردرد وزوز کردن گوشها ، سرفه ، تپش قلب ، تنگی نفس ، سیانوز ، سوزش چشمها ، بی قراری و بیخوابی می گردد. اکسیدهای نیتروژن با آب موجود در مجاری تنفسی تحتانی ترکیب و اسید نیتریک تولید می کند . نیتراتهاو نیتریتها یی که از تجزیه اسید نیتریک حاصل می شود باعث التهاب و تخریب بافت موضعی می شود NO2 در غلظتهای بالا سبب ادم ریوی می گردد .
پس کلا روش خوبی برای اسید کاری نیست همون اب اکسیژنه از همه بهتره .......
پس کلا روش خوبی برای اسید کاری نیست همون اب اکسیژنه از همه بهتره .......
بله استفاده از اسید نیتریک خطرات زیادی داره اما استفاده از آب اکسیژنه هم بی خطر نیست و آب اکسیژنه ی ازاد در محلول در دمای بالا باث متصاعد شدن گازهای سمی میشه مگر اینکه از مواد ضد گاز یا دستگاه های ایزوله استفاده کنید .بهترین اسید برای شما میتونه همون کلرور فریک باشه فقط باید اسباب کارکردن با اون رو فراهم کنید که قبلا توضیح داده شده اگر دمای واکنش و همچنین اسپری کردن رو مطابق با روشها و فیلم هائی که قبلا گفته شده رعایت کنید مشکلتون حله...یادتون باشه رعایت ایمنی و بهداشت کار از اصول اولیه ی هر صنعتیه
{خلاف قوانین - پاک شد }
برای چاپ سبز و خود شماتیک بر روی pcb از سیلک اسکرین اتوماتیک استفاده کنیم بهتره یا دستی.....؟
دوست من شما اون ویدئو رو که لینکش رو داده بودم رو دیدید؟ تو یک فضای کوچک و با امکانات دستی و ابتکاری طرف داره برد یک لایه تولید میکنه با کیفیت قابل قبول.با چاپ سیلک هم داره چاپ مدار اصلی رو میزنه و هم قطعات و هم چاپ سلدر ماسک....هنوز جواب سوالتون رو نگرفتید؟
جهت اطلاع عرض کنم که با چاپ سیلک شما میتونید به راحتی به ظرافت 15mil برسید ، هر چند که ظرافت کمتر هم ممکنه اما با توجه به فرمایش دوست عزیزمون alila باید تجربه و تبحر لازم رو داشته باشید که اون هم بعد از یک مدت بدست میاد...برای تولید مدارچاپی محافظ یخچال و امثالهم در تیراژی که شما نیاز دارید چاپ سیلک اسکرین بهترین گزینه ست
{خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه