اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت PCB برای ماتریس led تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت PCB برای ماتریس led تابلو روان

سلام
    میخواستم برای ساخت ماتریس led ها یک تابلو روان بزرگ از شما دوستان مشاوره وراهنمایی بگیرم .
    چطوری خط های سطر و ستونو مشخص کنم و از هم جدا کنم (یکی از دوستان گفته بود معمولا با کاتر خط میکشن ) اگه صحت داره ،چگونه؟
    اصلا نیاز هست روی بردهای مسی کار بشه یا ادوات و راهکارهای دیگه ای هم وجود داره؟
    با سپاس فراوان

پاسخ : ساخت PCB برای led تابلو روان

نوشته اصلی توسط Electronic Science
    سلام
    میخواستم برای ساخت ماتریس led ها یک تابلو روان بزرگ از شما دوستان مشاوره وراهنمایی بگیرم .
    چطوری خط های سطر و ستونو مشخص کنم و از هم جدا کنم (یکی از دوستان گفته بود معمولا با کاتر خط میکشن ) اگه صحت داره ،چگونه؟
    اصلا نیاز هست روی بردهای مسی کار بشه یا ادوات و راهکارهای دیگه ای هم وجود داره؟
    با سپاس فراوان

متوجه نشدم؟

بیشتر توضیح بدهید.

دیدگاه

پاسخ : ساخت PCB برای led تابلو روان

منظورم نحوه ساخت پنل ماتریس led ها میاشد.

اضافه شده در تاریخ :
      ما همچنان منتظر نظرات شما هستیم

دیدگاه

پاسخ : ساخت PCB برای ماتریس led تابلو روان

سلام
        شما مگه با نرم افزار های طراحی pcb اشنایی ندارید
        کارتر دیگه چیه

دیدگاه

سلام
          شما مگه با نرم افزار های طراحی pcb اشنایی ندارید
          کارتر دیگه چیه
          سلام
          شنیده بودم در برخی از تولیدی های تابلو روان با خط کشی توسط تیغ موکت بر برروی برد های مسی خام خطوط مثبت و منفی را برای ماتریس ال ای دی های تابلو روان جدا میکنند و دیگه نمیان طراحی کنن و سپس چاپ کنن و.... من خودم با نرم افزار طراحی میکردم .میخواستم بدونم از دوستان کسی با این روش برد ال ای دی ساخته تا ما بیشتر یاد بگیریم.تا بررسی کنیم اصلا به صرفه هست یا نه

دیدگاه

می تونی یه برد برای خودت درست کنی تا هر اندازه خواستی ازش برش بدی و ال ای دی ها رو بزاری !!!!!!!
            یعنی این برد رو به اندازه بسیار بزرگ بسازی و بعد برای کارهات هر چقدرش رو خواستی ببری !!!!!!
            با تشکر
            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X