اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نکات ناگفته روش اطو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نکات ناگفته روش اطو

نوشته اصلی توسط tofan8
    درود
    دوستان بنده بردم رو proteus طراحی میکنم بعد میبرم توی فتوشاپ یه برگه A4 کیفیت 600dpi باز میکنم و بردم رو توش میچینم اما وقتی پرینت میگیرم اندازه ها دقیق دقیق در نمیاد یعنی مثلا یه میکرو مگا8 پایه هاش به اندازه یک پایه کمتر میشه (اندازه کل پایه ها مثلا 14 تا هست میشه اندازه 13 تا) واسه همین همیشه طرح رو طول عرضش رو باید ضربدر 1.04 کنم . از شما هم همینطوری هست یا اندازه هاتون دقیق در میاد ؟
    من توی پست زیر نحوه درست کردن پرینت طرح رو با فتوشاپ توضیح دادم . اگه از همون روش برید طرح نهایی کاملا درست در میاد . خودم هم بردهام رو به همین روش می زنم :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59953.msg333261#msg333261
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      سلام
      بهترین روش اینه که از طریق خود نرم افزار پرینت بگیری و اگه میخوای ببری بیرون هم بهتره خروجی pdf بگیری
      با سپاس
      بله با خود نرم افزار اندازه درست در می آد اگه بخوای بیرون پرنت بگیری PDF کن فقط دقت کن که توی فایل PDF قسمت Page Scaling رو روی none بذاری
      [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

به فروشنده بگید کاغذ دو رو گلاسه نازک(یا گرم پایین) خودشون میدونند (اگه چند مدل با گرم مختلف داشتن سبک ترین نوع رو بگیرین)
        اینجا در مورد کاغذ توضیح دادم : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65709.msg390761#msg390761
        البته به زودی یه فیلم از کاغذ مورد نظر هم میزارم تا به کلی رفع ابهام بشه ...سلام
        علی جان من اون پستت رو خوندم و امروز رفتم از این کاغذها بگیرم هرجا می رفتم از اسمش تعجب می کردن . یکی بهم از این کاغذهایی که روش عکس چاپ می کنن نشون می داد (گلاسه براق) یکی هم بهم از این کاغذهای زرد براق برچسپ (از همین کاغذهایی که روش کاملا برچسب داره) بهم نشون می داد . الان به نظرت کدوم رو باید بگیرم که طرح خوب منتقل بشه به فیبر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
          علی جان من اون پستت رو خوندم و امروز رفتم از این کاغذها بگیرم هرجا می رفتم از اسمش تعجب می کردن . یکی بهم از این کاغذهایی که روش عکس چاپ می کنن نشون می داد (گلاسه براق) یکی هم بهم از این کاغذهای زرد براق برچسپ (از همین کاغذهایی که روش کاملا برچسب داره) بهم نشون می داد . الان به نظرت کدوم رو باید بگیرم که طرح خوب منتقل بشه به فیبر؟
          سلام
          باید برید جایی که لوازم خوش نویسی و نقاشی و ... دارند
          کاغذ زرد هم خوبه ولی باید ببینید پرینترتون میتونه روش پرینت بگیره یا نه
          کاغذ عکس هم به هیچ وجه نگیر ، چون فقط قیمتش بالاست و اصلا به درد این کار نمیخوره ...
          با سپاس

دیدگاه

سلام
            باید برید جایی که لوازم خوش نویسی و نقاشی و ... دارند
            کاغذ زرد هم خوبه ولی باید ببینید پرینترتون میتونه روش پرینت بگیره یا نه
            پرینتر من جوهرافشانه . فکر کنم باید بدم بیرون با لیزری بزنن . پس منظور از کاغذ زرد همون کاغذ برچسب هست دیگه ؟

کاغذ عکس هم به هیچ وجه نگیر ، چون فقط قیمتش بالاست و اصلا به درد این کار نمیخوره ...
            با سپاس
            پس منظور از کاغذ گلاسه چی هست ؟ نکنه منظورت این کاغذ های روغنی ای که روش تبلیغات می کنن هست ؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
              پرینتر من جوهرافشانه . فکر کنم باید بدم بیرون با لیزری بزنن . پس منظور از کاغذ زرد همون کاغذ برچسب هست دیگه ؟

پس منظور از کاغذ گلاسه چی هست ؟ نکنه منظورت این کاغذ های روغنی ای که روش تبلیغات می کنن هست ؟

ممنون
              سلام
              بله باید ببرین با لیزری بزنن
              ---------
              منظور من از کاغذ عکس همون کاغذ های گرم بالایی هست که معمولا پشتشون نوشته هم داره که بدرد این کار نمیخورن
              این کاغذ دورو گلاسه دو طرفش براق هست و حالت نیمه روغنی داره
              و نوع گرم پایینش رو باید بگیرین(نازک)
              این فیلم شاید بتونه بهتون کمک کنه:
              http://eca.ir/sharing/uploads/13523730201.rar
              با سپاس

دیدگاه

سلام
                بله باید ببرین با لیزری بزنن
                این کاغذ دورو گلاسه دو طرفش براق هست و حالت نیمه روغنی داره
                و نوع گرم پایینش رو باید بگیرین(نازک)
                این فیلم شاید بتونه بهتون کمک کنه:
                http://eca.ir/sharing/uploads/13523730201.rar
                با سپاس
                دستت درد نکنه علی جان . گرفتم کدوم کاغذا رو می گی . شرمنده به زحمت هم انداختمت.

دیدگاه

خواهش میکنم
                  فقط دقت کن کاغذ تاخوردگی و شکستگی نداشته باشه که تو کیفیت کار تاثیر میزاره
                  با سپاس

دیدگاه

آقا با استفاده از دستگاه پرس حذاکثر رزولوشنتون چقدره؟؟
                    با اتو چی؟؟
                    یعنی ترک هاتون چند میله؟؟
                    این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

بستگی داره به پرینتر ، کارتیج ، و همون چاپ
                      خودم یه با با 1600dpi با یه پیرینتر خوب لیزری تونستم خط کمتر از 0.3 رو پرینت بگیرم و با دستگاه پرس منتقلش کنم.ولی بعد اسید کاری ضخامتش کمتر شده بود.
                      میشه باهاش کارای smd سبک رو انجام داد

ولی اتو دردسرش زیاده جهر پخش میشه یه جاهایی هی باید فشار بدی اتو رو .
                      اگه از یک pcb دوتا پرینت بگیری و یکیش رو با اتو انجام بدی و دیگری رو با پرس نتیجه کار با دستگاه پرس خیلی خیلی بهتر هست.
                      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

ممنون
                        رزولوشن پرینتر من بد نیست بحثم سر اسید کاری و این حرف هاست. که جوابم رو دادین
                        من در اول راهنمایی که با روش ماژیک امتحان می کردم، گاهی ترک هام از بین می رفت یا لاغر می شد که الان احتمال می دم ایراد کار از ماژیکم بوده!
                        البته هنوز در رابطه با اسید کاری مشکل دارم.
                        نمی دونم که آیا کافیه که:
                        1- اسید رو به نسبت 1 به 3 با آب قاطی کنم و یه حرارت کم بهش بدم و دماش که به حدود 80 که رسید یک ربع برد رو توش بگذارم.(اسفنج کاری رو به دلیل خطرناک بودنش بی خیال می شم) و این یک ربع ظرف رو تکون بدم و یا از دستگاه تکون شیشه های آزمایشگاه استفاده کنم. و برد آماده است.
                        من خودم فکر می کنم بعد که می خواهیم ماژیک ها رو پاک کنیم، فقط جای پد رو سمباده کاری کنیم تا موقع لحیم کاری ترک های برهنه!! قلع به خودش نگیره.(نمی دونم کار چاپ سبز رو می کنه یا نه؟؟!)
                        البته هنوز دست به کار نشدم چون درگیره پروژه ارشدم هستم که ان شالله هر چه زودتر از شرش خلاص شم.
                        ویدئوهای زیادی در باره پی سی بی توی نت هست. اما من پیشنهاد می کنم یکی از دوستان زحمت بکشه و یه ویدئوی پدر و مادر دار از جمع بندی یافته ها و آموزش های این تاپیک توی فروم قرار بده چون کار قشنگی می شه.
                        این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0
                          ممنون
                          رزولوشن پرینتر من بد نیست بحثم سر اسید کاری و این حرف هاست. که جوابم رو دادین
                          من در اول راهنمایی که با روش ماژیک امتحان می کردم، گاهی ترک هام از بین می رفت یا لاغر می شد که الان احتمال می دم ایراد کار از ماژیکم بوده!
                          البته هنوز در رابطه با اسید کاری مشکل دارم.
                          نمی دونم که آیا کافیه که:
                          1- اسید رو به نسبت 1 به 3 با آب قاطی کنم و یه حرارت کم بهش بدم و دماش که به حدود 80 که رسید یک ربع برد رو توش بگذارم.(اسفنج کاری رو به دلیل خطرناک بودنش بی خیال می شم) و این یک ربع ظرف رو تکون بدم و یا از دستگاه تکون شیشه های آزمایشگاه استفاده کنم. و برد آماده است.
                          من خودم فکر می کنم بعد که می خواهیم ماژیک ها رو پاک کنیم، فقط جای پد رو سمباده کاری کنیم تا موقع لحیم کاری ترک های برهنه!! قلع به خودش نگیره.(نمی دونم کار چاپ سبز رو می کنه یا نه؟؟!)
                          البته هنوز دست به کار نشدم چون درگیره پروژه ارشدم هستم که ان شالله هر چه زودتر از شرش خلاص شم.
                          ویدئوهای زیادی در باره پی سی بی توی نت هست. اما من پیشنهاد می کنم یکی از دوستان زحمت بکشه و یه ویدئوی پدر و مادر دار از جمع بندی یافته ها و آموزش های این تاپیک توی فروم قرار بده چون کار قشنگی می شه.
                          به نظرم از اسید های قوی تر استفاده کنید و زمان اسید کاری رو کاهش بدید عرض ترک ها کمتر تغییر میکنه
                          بهترین فیلم مربوط به متد تونر ترنسفر توی پست اول تاپیک لینکش هست
                          با سپاس

دیدگاه

یه مسأله دیگه
                            می شه از روش اتو برای نوشتن مارکاژ هم استفاده کرد.
                            و اگه ویاز رو بیخیال بشیم و از سیم استفاده کنیم برد دو لیه هم می شه زد

دیدگاه

1-برا مارکاژ هم میشه استفاده کرد
                              2-اره چراکه نه ولی باید سوراخ ها دقیق زیر هم باشن.
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

برای اینکه دو لایه درست مچ بشن باید اول سوراخ کاری برد رو انجام بدید بعد روش چاپ کنید که البته به صورت دستی کار خیلی سختیه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X