اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در تبدیل فایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک در تبدیل فایل

سلام خدمت همه دوستان

من یک فایل دارم که قصد دارم بدم ازش برام pcb بسازن و حقیقت اینه که تجربه ای در این زمینه ندارم. وقتی فرستادم برای شرکتی که این کار رو انجام میده فرمودند که:
    فایل شما بایستی در قالب نرم افزار پروتل و استاندارد باشه. لطف کنید در این قالب ارسال نمایید یا با استفاده از نرم افزار های تبدیل موجود فایل رو به پروتل تبدیل کنید
    وقتی پرسیدم تایید کردند که منظورشون همون آلتیوم هست و فرقی نمیکنه با چه ورژنی باشه.

اینم فایلی هست که بنده در اختیار دارم: http://mohammadsoli.persiangig.com/pcb.zip

خواستم ببینم دوستی میتونه این محبت رو در حقم بکنه یا نه.

پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ : درخواست کمک در تبدیل فایل

شما با چه نرم افزاری طراحی کردید؟ مدار شما که تقریبا درست است
    شما یک سرچی انجام بدین ببینید که ایا نرم افزاری است که طرح شما به آلتیوم یا پروتل dxp یا 99 تبدیل کند و یا با شرکت های دیگر تماس بگیرید شاید بتونن کار شما را راه بیندازند ولی فرقی نمی کنه تمام شرکتها با پروتل و آلتیوم کار می کنند
    در غیر این صورت نمیشه که فقط با pcb که شما در اختیار قرار دادید مدار جدیدی در آلتیوم ایجاد کرد شماتیک مدار بدهید بشه یه کاری کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen diod
      شما با چه نرم افزاری طراحی کردید؟ مدار شما که تقریبا درست است
      شما یک سرچی انجام بدین ببینید که ایا نرم افزاری است که طرح شما به آلتیوم یا پروتل dxp یا 99 تبدیل کند و یا با شرکت های دیگر تماس بگیرید شاید بتونن کار شما را راه بیندازند ولی فرقی نمی کنه تمام شرکتها با پروتل و آلتیوم کار می کنند
      در غیر این صورت نمیشه که فقط با pcb که شما در اختیار قرار دادید مدار جدیدی در آلتیوم ایجاد کرد شماتیک مدار بدهید بشه یه کاری کرد
      مرسی بابت پاسختون عزیز.
      والا منم نمیدونم با چه نرم افزاری طراحی شده، این برد برای این آمپلیفایر هست: http://nwavguy.blogspot.co.uk/2011/08/o2-details.html

حقیقت این که تنها منبعی که دارم از برد همین فایلها هست. تو filext گشتم متوجه نشدم این با چه نرم افزاری طراحی شده...

دیدگاه

این فایل گربر لایه های طراحی ست و قاعدتا تمام تولید کنندگان مدارچاپی باید بتونند از روی این فایل تولید کنند.در ضمن نرم افزار آلتیوم میتونه این فایل ها رو باز کنه.در واقع این فایل یک خروجی آماده و شسته رفته برای تولید مدارچاپی ست.
        زکات علم،نشر و پخش آن است.
        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X