اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم انتقال تصویر از کاغذ به برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عدم انتقال تصویر از کاغذ به برد

یه چیزه دیگه،فشار زیاد همراه با چرخش بعضی وقتا ترکارو پخش میکنه و حتی اگه نزدیک به هم باشن به هم وصل میکنه
    انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
    فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

1-بعد اتو تو آب سرد میزارین یا ....؟
      2- راهی برا اتوی بردهای بزرگ پیدا نکردین ؟ منظورم اینه که بردهای بزرگ رو با اتو درست کردن خیلی طولانی میشه.
      3-درجه ی اتو رو بیشترین میزارین؟
      4- بعضی موقع ها با همین کاغذ لیبل(زرده) ترک ها بزرگ خوب نمی افته. راه حلی دارین؟
      5- پرینتر شما چه مدلیه؟
      6- پر رنگ چاپ میکنین دیگه!!؟

به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

کاغذ روغنی به آب سرد احتیاج نداره. بخاطر روغنی بودن خیلی راحت جدا میشه.

تو اتو کاری، چون هم سطح اتو و هم سطح برد، هردو جنسشون خشکه، باعث میشه که کاملا با هم در تماس نباشن ( اصطلاحا آب بندی نمیشن ) و یه جاهایی حرارت و فشار بهش نمیرسه تا طرح کامل منتقل بشه. این مسئله تو ترکهای کلفت خودشو نشون میده. یکی از دوستان میگفت برای حل این مشکل بین اتو و برد، یه لایه دستمال کاغذی قرار میدم.

فکر میکنم بهترین راه همون استفاده از دستگاه پرس کارت باشه که فشار و حرکت رو خیلی یکنواخت به برد میده و بردهای بزرگ رو هم میشه باهاش زد.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
          1-بعد اتو تو آب سرد میزارین یا ....؟
          2- راهی برا اتوی بردهای بزرگ پیدا نکردین ؟ منظورم اینه که بردهای بزرگ رو با اتو درست کردن خیلی طولانی میشه.
          3-درجه ی اتو رو بیشترین میزارین؟
          4- بعضی موقع ها با همین کاغذ لیبل(زرده) ترک ها بزرگ خوب نمی افته. راه حلی دارین؟
          5- پرینتر شما چه مدلیه؟
          6- پر رنگ چاپ میکنین دیگه!!؟
          1-من میزارم فیبر سرد یشه بعد تو آب ولرم میزارم،قبلا مثه برچسب میکندم از رو فیبر،ولی جدیدا تو آب با انگشت میکشم روش پوست پوست جدا شه بهتر میشه
          2-والا فیبرام فعلا از A6 بزرگتر نشدن بهش بر نخوردم
          3-درجه رو آخرین حد میزارم،برم خونه شهرستان با اتو پرسمونم تست میکنم،فکر کنم بهتر باشه
          آها اینم بگم که یه کاغذ معمولی بین اتو و کاغذ برچسب میزارم،بدون اون مال من خراب میشد

4-واسه تزک های بزرگ هم به روش قسمت 1 جدا کنین حله
          5-HP laserJet P2035
          6-اره باید پر رنگ بزنین،تو تنظیمات رنگ هم رو mono بزارین رو Gray نباشه

نوشته اصلی توسط نو رسیده

فکر میکنم بهترین راه همون استفاده از دستگاه پرس کارت باشه که فشار و حرکت رو خیلی یکنواخت به برد میده و بردهای بزرگ رو هم میشه باهاش زد.
          رفتم بخرم،هرجا فیبرو بهشون نشون میدادم میگفتم با این زخامت گفت نه عبور نمیده،پیش تعمیراتم رفتم اونم گفت نه،باید بخرم خودم سیخش کنم
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
            رفتم بخرم،هرجا فیبرو بهشون نشون میدادم میگفتم با این زخامت گفت نه عبور نمیده،پیش تعمیراتم رفتم اونم گفت نه،باید بخرم خودم سیخش کنم
            عبور که میده. فیلماشم تو پارات هست. اگه درست یادم باشه تو مشخصات فنی دستگاههای پرس کوپال خونده بودم تا 2.2 میلیمتر.

دیدگاه

ایرانیه طرف؟
              چون کلیپ خارجی دیده بودم

دیدگاه

بنده دستگاه کوپال رو گرفتم به راحتی عبور میده
                البته کوپال به نظر فقط re branding انجام میده ، و همه دستگاه ها ساخت یک کارخانه مشترک چینی هست ...
                البته انواع دیگه دستگاه ها هم وجود داره که بعضی ها هم این ذخامت رو به صورت پیشفرض رد نمیکنن که البته مشکل از قاب بیرونی دستگاه هست که با باز کردنش حل میشه و خود غلطک ها چون دارای فنر و پیچ تنظیم هستند ذخامت بالاتر رو هم به راحتی رد میکنن ...
                با سپاس

دیدگاه

ممنون،قیمت و سایز کاغذ عبوری چقدره؟
                  از اتو خیلی بهتره؟

دیدگاه

کاغذ که همون کاغذ پشت شبرنگ های تبلیغاتی رو استفاده میکنم
                    قبلا هم کاغذ زرد پشت برچسب استفاده میکردم
                    دستگاه ها سایز های مختلف داره از A5 تا عرض های متری ... من A4 گرفتم ، بله از نظر راحتی کار به علت بالا بودن دما و یکنواخت بودن فشار ...
                    من دستگاه رو دستکاری کردم که دما کمی بالاتر وایسه ، از یه دیود اگه اشتباه نکنم 1n4148 استفاده میکنه واسه سنس دما که من یکی دیگه هم باهاش سری کردم که دما بالاتر وایسه ...
                    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sudoer
                      کاغذ که همون کاغذ پشت شبرنگ های تبلیغاتی رو استفاده میکنم
                      قبلا هم کاغذ زرد پشت برچسب استفاده میکردم
                      دستگاه ها سایز های مختلف داره از A5 تا عرض های متری ... من A4 گرفتم ، بله از نظر راحتی کار به علت بالا بودن دما و یکنواخت بودن فشار ...
                      من دستگاه رو دستکاری کردم که دما کمی بالاتر وایسه ، از یه دیود اگه اشتباه نکنم 1n4148 استفاده میکنه واسه سنس دما که من یکی دیگه هم باهاش سری کردم که دما بالاتر وایسه ...
                      با سپاس
                      جنس غلطکهاش چیه؟ سخته یا نرمه؟ من یه بار برای بهتر اطو کردن، یه ورق نازک سیلیکونی گذاشتم زیر اطو. خیلی بهتر شد.

با این تغییری که شما تو دماش دادین، چند بار برد رو ازش رد میکنین؟

دیدگاه

غلطک ها تقریبا نرمه و حالت الاستیکی داره ، دو طرفش هم پیچ تنظیم داره برای تنظیم فشار غلطک ها و بالانس کردنشون
                        الان که خیلی وقته نزدم ولی چند بار هم رد بشه طرح در میاد ، من کمی بیشتر رد میکنم که مطمئن بشم کامل منتقل شده ... حدود 10-15 بار

با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X