سلام برای کار مونتاژ قطعات (smd و ... ) به صورت صنعتی و تعداد بالا چه نوع و برند هویه و هیتر خوبه و در بازار ایران موجود هست ممنون از دوستان که راهنمایی میکنن
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
هویه وهیتر صنعتی
Collapse
X
-
پاسخ : هویه وهیتر صنعتی
نوشته اصلی توسط jalilvandتا جایی که من می دونم از فر (کوره) استفاده میشه. هیتر تو تعداد بالا به نظرم به صرفه نیست (سخت ترین روش مونتاژ قطعاتی که با هویه معمولی هم میشه هیتره!)
نظرتون درباره برند ها و مدلهای هیتر موجود توی بازار چیه؟
یا از این دو هیتر کدومشون بهتره ؟
هیتر gordak 952
هیتر quick 700درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---
دیدگاه
-
من هفته پیش یک هویه گرفتم کاملا دیجیتال. دما را با چیزی که شما تنظیم کردین تنظیم میکنه. نه اینکه دمای سر هویه را بهتون نشون بده. البته در عمل کارایی جفتشون یکی هست. راستی بادش هم هوشمند تنظیم میشه. یهنی اگه دما را ببری بالا بعد باد را ببندی خودش باد را زیاد می کنه تا حدی که سر هیتر نسوزه. 450 خریدم. ازش راضی هستم.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط siyavash2kمن هفته پیش یک هویه گرفتم کاملا دیجیتال. دما را با چیزی که شما تنظیم کردین تنظیم میکنه. نه اینکه دمای سر هویه را بهتون نشون بده. البته در عمل کارایی جفتشون یکی هست. راستی بادش هم هوشمند تنظیم میشه. یهنی اگه دما را ببری بالا بعد باد را ببندی خودش باد را زیاد می کنه تا حدی که سر هیتر نسوزه. 450 خریدم. ازش راضی هستم.[img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]
خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:
دیدگاه
-
sinometer
مدل sm- 852d
فروشنده می گفت کار شرکت پروسکیت هست.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
دیدگاه
-
دوستان تجربیات و نظرشون رو درباره کار با هیتر هم بگید تا استفاده ببریم
دمای هیتر برای لحیم کاری قطعات مختلف رو چطور بدست بیاریم؟درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---
دیدگاه
-
تو دیتاشیت قطعات نوشته. هم دما و هم زمان هویه کاریدر زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
دیدگاه
-
دوستان من هم چند وقت پیش این مدل رو از فروشگاه خریدم. خیلی کیفیتش نسبت به Gordak بهتره
http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%84%D8%AD%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C/2947-%D9%87%D9%88%DB%8C%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%85-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-yaxun-702.html
دیدگاه
-
بعضی ها میگن یاکسون بعضی ها میگن گورداک. ما که کتوجه نشدیم بالاخره کدوم بهتره. هر چند که من الان بهترش را خریدم.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
دیدگاه
-
بچه ها اون طور که من تحقیق کردم وبچه ها گفتن
اول کوییک
دوم یاکسون
سوم گورداک
ترتیب کیفتشونه[img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]
خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:
دیدگاه
دیدگاه