اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قوی تری نرم افزار برای طراحی pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قوی تری نرم افزار برای طراحی pcb

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
    عنوان تاپیکتون سوال در مورد قوی ترین نرم افزار طراحی PCB هست، اما سوالتون این بود که برای شروع با چی کار کنید!

یکی از قوی ترین نرم افزار های طراحی PCB نرم افزار Allegro از شرکت معظم Cadence هست، که برای طراحی های حرفه ای و بزرگ دیجیتال مثل مادربرد کامپیوتر، Single Board Computer ها، گوشی های موبایل و ... استفاده میشه.

آلتیوم یا پروتل سابق هم نرم افزار قدرتمندی است و البته نه به قدرت Allegro ،
    سلام
    من میرم سراغ همون التیوم چون بالا تر میشه مثل مثالی که در بالا زده شده کسی اگر فایلی برای اموزش داره این نرم افزار داره بگذاره

ممنون

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
    http://soft98.ir/software/engineering/3575-Altium-Designer.html من اینو نصبیدم عالیه
    سلام
    من نرم افزار رو دانلود کردم ولی فایل کرک توی نرم افزار نیست
    [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
    -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

چرا باو دانلود کردم کرکش همون فایل هست ایکون خود التیوم داره اسمشمdxpهست رو به محل نصبش کپی کن جایگزین کن و ازش یه میانبر برای خودت بساز اجرا کن کرک شده
      لذت بببرید
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام
        کسی چیزی برای اموزش این نرم افزار نداره

[img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

دیدگاه

برای دریافت آموزش نرم افزار بهتره که به قسمت نرم افزار ها مراجعه کنید. عنوان این تاپیک چیز دیگه ای هست.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

برای دریافت فایل آموزش مقداتی که خوب باشه میتونی به
            WWW.SoftGozar.COM
            مراجعه کنی یا به Eh.Karimi@outlook.com ایمیل بزن و از ایشون راهنمایی بگیر، من خودم از ایشون یاد گرفتم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا جواهری
              سلام
              تازه کار در الکترونیک هستم میخواستم بدونم از همین حالا که کدوم نرم افزار بهتره برای توطراحی pcb
              سلام اگه تازه کاری اول پروتیوس کار کن بعدا برو سراغ پروتل یا آلتیوم چون پروتیوس خیلی راحت تره
              پروتل یا همون آلتیوم واسه PCBو مدارت آنالوگ عالیه پروتیوس برای مدارت دیجیتال و میکروکنترلر و امکانات زیادی برای پروتوکل ها داره
              به نظر من هر دوتاش عالی هستن اما هر کدوم توی یک جایی عالی هستن
              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
              --------------------------------------------------------
              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
              --------------------------------------------------------
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

باسلام
                دوستان، من سطح متوسطی دارم و فقط با پروتیوس برای طراحی مدارات یک رو کار کردم و تا بحال با شبیه سازی اون کار نکردم،حالا دوستام که خیلی مبتدی هستن،میخان کلاس اسپایس بذارن،اسمشو از بقیه شنیدن،من اصلا اسپایسو نمیشناختم و بار اول از اونا شنیدم،حالا چند تا سوال دارم ،تا ببینم در کلاس شرکت کنم یانه.
                اسپایس قابلیت شبیه سازی داره؟خوبه یا نه ؟نسبت به پروتل و پروتیوس چطوره؟
                قابلیت طراحی فیبرش چی؟
                من خودم محیطشو که دیدم،بنظرم خیلی مضخرف بود حالا نمیدونم من بلد نبودم یا....
                در ضمن باید بگم که مخابرات میخونم ولی در زمینه ی مخابرات تا حالا کار نکردم ولی در زمینه های غیر اون کارهایی داشتم
                خواهش میکنم نظری بدید که وقتی عملیش کردم،دعاتون کنم
                ممنون
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

تا اونجا که من میدونم خیلی قدیمی و ابتدایی هست. شبیه سازی هم داره ولی فکر کنم برای آنالوگ هست. به پای پروتئوس نمی رسه.
                  اگه اشتباه نکنم.
                  در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                  2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
                    عنوان تاپیکتون سوال در مورد قوی ترین نرم افزار طراحی PCB هست، اما سوالتون این بود که برای شروع با چی کار کنید!

یکی از قوی ترین نرم افزار های طراحی PCB نرم افزار Allegro از شرکت معظم Cadence هست، که برای طراحی های حرفه ای و بزرگ دیجیتال مثل مادربرد کامپیوتر، Single Board Computer ها، گوشی های موبایل و ... استفاده میشه.

آلتیوم یا پروتل سابق هم نرم افزار قدرتمندی است و البته نه به قدرت Allegro ،
                    هردو نرم افزار آلتیوم و الگرو در زمینه ی PCB بسیار قدرتمند هستند .... ولی اگر ممکنه بفرمایید مثلا چه مواردی در الگرو وجود داره که آلتیوم از اون بی بهره مونده ؟
                    ممنون

دیدگاه

بنده هم مثل بعضی از دوستان پروتیوس رو مثل زبان بیسیک میدونم و آلتیوم رو مثل زبان سی

درسته استخون بندی آلتیوم قوی تره ولی برای یادگیری پروتیوس لذت بخش تر و ساده تره چرا ؟

تو پروتیوس سردرگمی خاصی براتون پیش نمیاد خود نرم افزار بسیار گویا هست ولی آلتیوم ب دلیل حرفه ای بودنش در پروژه های مختلف به مشکلات جدیدی بر میخورین ک خیلی وقت ها بجز فروم های اینترنتی نمیتونید جوابشو ب راحتی ییدا کنید

از ی طرف تو پروتیوس شماتیکتون به صورت کامل شبیه سازی میشه و حتی میتونید به صورت زنده شبیه سازی مدار رو ببینید ( جهت جریان ها و ... ) میکروها شبیه سازی میشن و ... و سپس به راحتی بردشو میزنید ( با قابلیت اتو پلیس و اتو روت پروتیوس بردشو خودش ب بهترین شکل میزنه ) ولی آلتیوم به سادگی 4 تا کلیک نیست شبیه سازی مشابه پروتیوس هم نداره و در زمینه زدن پی سی بی اتو پلیس هم نداره
                      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

درسته که پروتئوس می تونه راحت تر باشه، اما شما کم کم با پروتل کار کنی و اونو یاد بگیر. بالاخره برای کارهای درست و حسابی داخل ایران باید بیای سمت پروتل.
                        ---------
                        .
                        .
                        ...........

دیدگاه

شبیه سازی میکروکنترلری پروتوس نظیر نداره

دیدگاه

سلام
                            من بالاخره منبع اموزشی رو پیدا کردم و الان تاحدودی یاد گرفتم لینک زیر رو برای کسایی میگذارم که مثل من دوست دارن التیوم را یادبگیرند
                            اموزش اصلی پروتل از ترک4 شروع میشه وحجم فیلم ها در حد4 تا 10مگابایت هست زبان فارسی

http://maktabkhooneh.org/course?course=protel980

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X