اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری دست به تولید یک محصول بزنیم؟(بخش PCB)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : چطوری دست به تولید یک محصول بزنی&#160

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    سلام به همه
    بابت وقفه هایی که میفته شرمنده
    در گیر جابجا شدن هستم
    حتما ادامه خواهد داشت
    برای جزیات و ارزونتر کردن کالا و بسته بندی و ... هم بعدا توضیحاتی خواهم داد اما نه توی این گروه چون این گروه pcb هستش بعد یه وقت پستا پاک میشن
    اگر دوستان مطالب براشون جالب بود یه صلوات بفرستن
    slm
    فقط کاش یکممم در مورد بسته بندی محصول توضیح میدادید چون براما تقریبا امادس طرحمون ااما بسته بندیشو موندیم :sad: :cry2:
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

پاسخ : چطوری دست به تولید یک محصول بزنیم؟(بخش PCB)

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
      وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ .آقا عالی.من هر روز میام اینجا سر میزنم.

دیدگاه

برای بسته بندی و خرده ریزاش بعدا یه پست میزنم اما برای راه افتادن مشکلتون دو راه پیشنهاد میکنم
        1
        حدود یه سال پیش شبکه بازار خبری از نمایشگاهی تهیه کرد که کارشون تبلیغات و بسته بندی بود
        برید تو سایت شبکه بازار و اون قسمت رو دانلود کنین
        2
        یک مدل از بسته بندی که شباهت هایی مثل جنس جعبه و فرم جعبه به چیزی که شما مد نظرتونه رو به همرا داشته باشین و به مراکز تبلیغاتی مثل تولید کننده های سالنامه های تبلیغاتی و خودکار تبلیغاتی و ... برید و بگین که راهنماییتون کنن
        البته این مراکز معمولا این کارها رو نمیتونن انجام بدن اما بعضیاشون تولید کننده های این بخش رو میشناسن و معرفی میکنن
        البته حتما نمونه جعبه رو همراه داشته باش
        من بدون نمونه رفتم گشتم بعد با کلی آدرس گرفتن و بالا و پایین کردن رسیدم به یه کارخونه که کارش تولید جعبه های شیرینی و امثالش بود البته داستان مال چند سال پیشه
        بعد که تولید کننده رو پیدا کردی و توان تولید جعبه مد نظر شما رو داشت میتونین از اینترنت مدل های مختلفی رو پیدا کنین و برای تولید کننده عکسش رو ببرین تا براتون تولید کنه
        نکته
        تا قبل از اینکه سفارش تولید انبوه رو بدین حتما یه نمونه از کاری که براش بردین رو درخواست بدین تا دو موضوع براتون روشن بشه اول اینکه اون تولید کننده تا چه حد خواسته شمارو براورده میکنه و چه نقص هایی توی کارش داره و دوم اینکه جعبه رو ببرین و ببینین که محصول به خوبی داخلش جا میشه نیاز به چه تغییراتی داره
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
          عکسی که گذاشتید رندر 3d محصول هست و مثلمن ظاهر محصول واقعی به این خوشگلی و براقی نمیشه

آموزش بسیار خوبی هست امیدوارم ادامه داشته باشه
          پیشنهاد : به جزییات ریز تولید محصول هم بپردازید مثلا روش های کاهش هزینه تولید برد (حتی تو تعداد کم) یا بسته بندی و ...
          محض اطلاع، عکس کاملا واقعی هست منتها عکس برداری و نورپردازی حرفه ای دارد.
          http://www.usa.philips.com/c-p/AJ4000B_37/clock-radio
          بحث خوبی هست لطفا در این زمینه هم بحث شود. با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad MSA
            شما به سون سگمنت ساعت نگاه کن ببینم کجاش واقعیه ؟؟
            http://images.philips.com/is/image/P...amp;$jpgsmall$
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام اقا قرار بود درمورد روش های کاهش نویز بگید

اضافه شده در تاریخ :
              سلام اقا قرار بود درمورد روش های کاهش نویز بگید

دیدگاه

تجربه من در یه شرکت معتبر ساخت pcb و مونتاژ smd .thd کار میکنم

1-نمونه اولیه را که خودتون میسازید.
                2-بعد اوکی شدن 50نمونه سفارش به کارخانه مونتاژ
                3-بعد از تست در مواردی مثل خرابی قطعات در 50 ست ،حالا نوبت به اجازه برای تیراژ داده میشود.
                راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dellfogostar
                  تجربه من در یه شرکت معتبر ساخت pcb و مونتاژ smd .thd کار میکنم

1-نمونه اولیه را که خودتون میسازید.
                  2-بعد اوکی شدن 50نمونه سفارش به کارخانه مونتاژ
                  3-بعد از تست در مواردی مثل خرابی قطعات در 50 ست ،حالا نوبت به اجازه برای تیراژ داده میشود.
                  سلام . شما که توی یه شرکت ساخت pcb هستید میشه در مورد اون دستگاههایی که استفاده می کنن یه توضیح بدید من یه نمونه کارگاه کوچیک دیدم بجز قسمت سوراخ کاری برد که از cnc استفاده می کردن مابقی خیلی مبتدی بود مثلا انتقال فیلم نگاتیو روی بردی که لامینت شده بود رو با دست انجام میدادن که خوب خیلی دقت کار پایین میاد میخوام بدونم کلا دستگاههایی که استفاده میشه چی هستند ؟
                  مصادیق اظهار محبت به همسر
                  بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                  ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                  اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام به همه
                    عیدتون مبارک و امیدوارم که سالی همراه با سلامتی ، امنیت و پرپول داشته باشید و صد البته دلی خوش و خرم

لطفا دوستان مسیر تاپیک رو عوض نکنن

بالاخره تونستم برای چند روزی اینترنت و pc گیر بیارم و البته تا یه مدت دیگه دوباره از دستم میره تا ببینیم چه وقت مخابرات برای ما یه خط تلفن میکشه (همش میگن مشکلات فنی و ... داریم برای محلی که شما میخواین!)

از وقفه هایی که میفته شرمنده دوستان
                    چند کتابی که در پست های قبلی گفته بودم میزارم رو اضافه میکنم بسیار برای خودآموزی عالین

چون سایز عکسا زیاده آدرسش رو میزارم

http://8pic.ir/images/xmx8u3oso0bo6xvvs2xo.jpg

http://8pic.ir/images/5jbkq5bdxcknv7ijru10.jpg

http://8pic.ir/images/wfkceyzr1ux4fvqql1eu.jpg

http://8pic.ir/images/urubf83zduc6kedd9i9r.jpg

http://8pic.ir/images/nq4rk0qe6x3xhuommm3o.jpg

http://8pic.ir/images/04ygujelgp732ihl7yq2.jpg

http://8pic.ir/images/aj0gv8ypjnbzsby5oi5n.jpg

http://8pic.ir/images/2s52rf50k5ygue8siyo3.jpg

http://8pic.ir/images/u2jug217qsessdkahfxk.jpg

http://8pic.ir/images/fj7pd1kogh2zxxls2rox.jpg

http://8pic.ir/images/oru2odoe0pu3dqqf0u9y.jpg

http://8pic.ir/images/wx5yn4a2xyn82u2j0jlg.jpg

http://8pic.ir/images/9ylg58cjc3bs5ga378ai.jpg
                    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                    شهید دکتر مصطفی چمران
                    ; C is not for children

دیدگاه

عکسها مربوط به رو و پشت جلد کتاب ها هستن
                      دوتا عکس آخری مربوط به یه کتاب در زمینه نویز میشن
                      در تمامی کتاب ها حداقل اطلاعاتی در یکی از زمینه های تکنیک های کاهش نویز یا قطعه شناسی یا آموزش altium اومده
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad MSA
                        خیر دوست عزیز تمامی عکس هایی که در لینک بودند مدل 3D و رندر بودند. اگه به تایم ساعت دقت کنید متوجه میشید که توی همشون 12.38 هست. ولی کلا معلومه که 3D هست من برای محصول تولیدی خودم زیاد 3D سفارش دادم.

دوستان واقعا پست خوبیه حیف که من دیر دیدمش. مهندس قرار بود تایپیک دیگه ای برای مراحل بعدی درست کنید حالا ما از کجا از وجود تایپیک های بعدی با خبر بشیم؟ لطفا در صورت امکان اگر تایپیک دیگه ای در زمینه تولید زدید همین جا اطلاع رسانی کنید تا ما هم بفهمیم. ممنون
                        من صلوات زیاد فرستادم برای سلامتی شما و همه دوستان.
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

پاسخ : چطوری دست به تولید یک محصول بزنیم؟(بخش

سلام به همه
                          حالا ما از کجا از وجود تایپیک های بعدی با خبر بشیم؟ لطفا در صورت امکان اگر تایپیک دیگه ای در زمینه تولید زدید همین جا اطلاع رسانی کنید تا ما هم بفهمیم. ممنون
                          هر زمان تاپیک زده بشه در پست اول آدرسش رو میزارم
                          -------------------------------------
                          خوب دوستان میریم برای نکات بخش نویز و عملکرد بهتر مدار:
                          +++++++++++++++++++++
                          - عرض خطوط تغذیه متناسب با جریان و ولتاژی که ازشون میگذره باشه (به جدولی که توی پستای قبلیم گذاشتم رجوع کنین)
                          دقت داشته باشید که جریان یه مسیر بسته هست یعنی از جایی شروع و به جایی ختم میشه پس عرض خطوط در مسیر برگشت (گراند ، زمین مدار) هم باید متناسب با جریان و ولتاژ اون خط باشه
                          و در یک قاعده کلی هر خط باید عرضی متناسب با حداکثر جریان و ولتاژ عبوری خودش رو داشته باشه

- تا میشه طول خطوط کوتاه باشه مخصوصا برای خطوط تغذیه (هم برای مثبت و هم برای منفی)

- با توجه به این نکته که در ایران خط ارت و شیلد رو نداریم در طراحی ها یا این قسمت ها رو به جایی وصل نکنیم یا اگر قصد داریم که وصل کنیم بهتره که توسط یک فریت بید با جریان دهی مناسب (که برای خط شیلد تقریبا همه فریت بید ها جواب میدن) اون خط ارت یا شیلد رو به زمین دیجیتال مدار وصل کنیم

- دقت به محل خازن های دکوپل و خازن های بلوک دکوپل
                          چه در طراحی و چه در زمان چیدن قطعات حتما این دو بخش باید در نزدیکترین حالت به بخش مد نظرتون باشه.
                          این که خازن های دکوپل و خازن های بلوک دک.پل چیه رو بعدا میگم

- در جایگذاری قطعات اگر مداری که دارین میبندین از روی دیتاشیت هست سعی کنین نکاتی که در دیتاشیت گفته رو رعایت کنین (بعضی از قطعات در دیتاشیت خودشون مدار مناسب هم دارن مثل vs1003 )

- مدار رو بخش بندی (یا بلوک بندی) کنین قبل از چیدن قطعات
                          مثل:
                          بلوک آنالوگ
                          بلوک دیجیتال بلوک جریان بالا (نویز دهنده ها)

که در اکثر مدارات همین سه بلوک برای بخش بندی کافی و مناسب است

- متناسب با هر بلوک برای اون بلوک پلیگان مناسب و ترک کشی مناسب کنین
                          در مجموع برای بلوک های دیجیتال و بلوک های نویزی کافیه که از پلیگان یک دست و صاف استفاده کنین که بهش سالید solid میگن و ترک ها رو با زاویه 45 درجه براشون بکشین
                          و برای بلوک آنالوگ از پلیگان حاشور استفاده کنین با تنظیمات زیر:
                          Hatched mode 45 degree
                          surround pads with arcs
                          grid size 1.5mm
                          track width 0.6mm

و برای ترک هاشون از حالت روند استفاده کنین که فکر میکنم در زمانی که دارین ترک رو میکشین اگر دکمه شیفت به همراه اسپیس زده بشه (shift+space) حالت ترک تغییر کنه (دکمه های دقیقش رو فراموش کردم شاید اینی باشه که گفتم) اما تا جای ممکن از حالت روند استفاده کنین در واقع ترک ها بدون شکستگی و با یک قوس رسم میشن
                          و حالت روند دو مدل داره که یکیش فقط برای گردش های 90 درجست و یکی دیگش برای هر نو گردشی میشه ازش استفاده کرد.

- پلیگان هارو به زمین بلوک خودشون وصل کنین

- منظور از بلوک جریان بالا قطعاتی است که موقع روشن شدن نیاز به جریان زیادی دارن مثل رله ها ، موتورها ، led های وات بالا و...

- برای هر بلوک یک زمین مخصوص خودش ایجاد کنین
                          نکته: این قسمتی که الان دارم میگم رو اگر رعایت کنین دیگه مدارتون به این راحتیا نویز نمیتونه روش تاثیر بزاره)
                          یعنی قطعاتی که جز بلوک جریان بالا هستن دارای یک زمین مشترک باشن (مثلا با نام NOISE-GND یا NGND) و بلوک آنالوگ دارای یک زمین مشترک(مثلا با نام ANALOG-GND یا AGND) و بلوک دیجیتال دارای یک زمین مشترک برای خودشون باشن (مثلا با نام DIGITAL-GND یا DGND یا GND)
                          و نکته مهم اینه که تمام زمین های هر بلوک تنها به زمین های همنام خودش باید وصل بشه که :
                          به عنوان مثال برای مداری که سه بلوک دیجیتال ، آنالوگ و نویزی رو داشته باشه در آخر کار سه زمین وجود خواهد داشت کهر زمین از یکی از بلوک ها بیرون اومده و حالا اصل نکته
                          این زمین ها نباید به هم اتصالی داشته باشن
                          هر سه تنها در یک نقطه به هم وصل میشن و میتونین نام این نقطه رو زمین تک نقطه ای بزارین (مثلا SINGLE POINT GROUND یا SPGND)
                          پس دقت کنین که تنها در یک نقطه زمین های هر بلوک به هم وصل میشن و بعد از این نقطه به منفی تغذیه وصل میشن
                          از اونجایی که همه زمین ها در یک نقطه بهم وصل شده اند دقت کنین که هرچقدر جریان مدار بکشه در این نقطه هم میخواد همون مقدار جریان رو به تغذیه برگردونتش پس به عرض ترک دقت کافی داشته باشین که متناسب با جریان برگشتی و ولتاژ روی این خط باشه.

- اگر در جایی مخصوصا در ترک های تغذیه مجبور شدین طول ترک رو زیاد بکشین و متناسب با طول ترک مقاومت ترک هم افزایش پیدا میکنه پس برای جبران این افزایش مقاومت عرض ترک رو بیشتر بگیرین
                          مثلا
                          اگر قطر مسی که برای بردتون شرکت چاپ PCB استفاده میکنه برابر 1 اونس باشه و جریان مدارتون در ترکی برابر 2A باشه هر اینچ از ترک (هر اینچ تقریبا برابر 2.5cm هستش) مقاومتی حدود 17.2 میلی اهم از خودش نشون میده
                          اگر چه این مقدار اهم بسیار ناچیز به نظر میرسه اما اگر مسیر ترک طولش 4 اینچ باشه اونوقت:
                          4*17.2= 68.8 میلی اهم
                          V=R*I
                          I=2A
                          R=68.8mohm
                          V=137.6mV
                          پس میبینیم که تنها برای ترکی حدود 10cm و جریانی برابر 2 آمپر ازش بگذره ما 137.6 میلی ولت از ولتاژ روی اون ترکمون از بین میره که این خودش یه معضل بزرگ به حساب بیاد مخصوصا اگر طول ترک بیشتر هم بشه که برای حلش اگر نتونیم طول ترک رو کم کنیم در عوضش عرض ترک رو بیشتر میکنیم یعنی برای همچین ترکی که ازش 2 آمپر میگذره ما ترک رو با عرض 3آمپر در نظر میگیریم که مشکل حل میشه و اگر باز طول ترک خیلی بیشتر بود باز عرض رو بیشتر میکنیم

- جریان هر ترک رو باید حداکثر جریانی که ممکنه ازش بگذره در نظر بگیریم
                          گاهی اوقات بعضی قطعات لحظه روشن شدن جریانی به مراتب بیشتر از جریان کاری میکشن که باید این موارد رو هم در نظر گرفت (که در دیتاشیت هر قطعه این موارد آورده شده)

دم اذان هستش بقیش رو ان شاء الله یه موقع دیگه مینویسم
                          ادامه دارد ...

شهید دکتر مصطفی چمران
                          ; C is not for children

دیدگاه

سلام به همه
                            نوشته اصلی توسط یک ایرانی
                            الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
                            وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ .آقا عالی.من هر روز میام اینجا سر میزنم.
                            نوشته اصلی توسط PouYa007
                            من صلوات زیاد فرستادم برای سلامتی شما و همه دوستان.
                            مرسی دوست عزیز :job:
                            ---------------------------------------
                            ادامه :
                            - ترک هایی که رسم میکنین با کمترین زاویه تغییر مسیر بدن مخصوصا برای خطوطی مثل آنتن و سعی کنین به هیچ عنوان از ترکی با زاویه 90 درجه استفاده نکنین

- زیر قطعاتی که فرکانسشون بالاست مثل ماژول های مخابراتی و یا میکروکنترلر ها یک صفحه مس قرار بدین در طراحی pcb مدار و بهش چندتا via که به زمین اون بلوک وصل هستن قرار بدین و via هارو با نظم جایگذاری کنین.

- زیر قطعاتی که به گرما حساس هستن صفحه های مسی قرار بدین که باز همانند پاراگراف بالا دارای via هایی باشه و البته بهتره روی این صفحه لایه سولدر ماسک رو حذف کنین تا موقع چاپ عایق حرارتی (چاپ سبز) قرار نگیره و قطعه مستقیما با مس pcb در ارتباط باشه تا گرمارو خوب انتقال بده و خنک بشه البته میتونین موقع مونتاژ اون قطعه مقداری سیلیکن بزنین تا بهتر عمل دفع حرارت صورت بگیره که این نوع سلیکون رو فروشگاه eca اورده و رنگ مشکیش دارای کیفیت بهتری نصبت به رنگ سفید داره (مثل پشت cpu های کامپیوتر)

- ترک های آنتن سعی کنین مستقیم باشه ، از ترک در حالت روند استفاده بشه برای کشیدنش( در صورتی که نمیشد مستقیم کشیدش)

- در مجموع دو نوع رگولاتور در بازار گییرمیاد یکی رگولاتورهای سویچینگ و دیگری رگولاتورهای خطی
                            نکته:منظور hc های رگولاتور هست نه منبع تغذیه
                            خصوصیات رگولاتور های خطی نسبت به رگولاتورهای سویچینگ :
                            1- زودتر گرم میشن
                            2- بیشتر گرم میشن
                            3- نویز کمتری تولید میکنن
                            4- اختلاف ولتاژ ورودی به خروجیشون کمتره
                            مثلا اگر رگولاتور خطی داشته باشیم که خروجیش 5 ولت باشه ، باید حداقل بهش 6 ولت بدیم تا خروجی به 5 ولت بره اما برای رگولاتورهای سویچینگ این حداقلی بیشتره مثلا برای رگولاتور سویچینگ با مشخصات قبل باید به ورودیش 7 ولت بدیم تا خروجی به 5 ولت بره
                            نکته:این فقط یک مثال بود و هر رگولاتور چه سویچینگ و چه خطی برای دونستن حداقل ورودیش به دیتاشیتش مراجعه بشه
                            5- فاصله کمتری میتونه با قطعات حساس داشته باشه
                            عکس موارد گفته شده برای رگولاتورهای سویچینگ میباشد.
                            البته برای مدارات تولید انبوه رگولاتورهای سویچینگ بسیار بهتر است و توصیه میشه که از رگولاتورهای سویچینگ استفاده بشه
                            اما برای پروژه های تست بهتره که از رگولاتورهای خطی استفاده بشه

- در هنگام مونتاژ (لحیم کاری) به هیچ عنوان از روغن لحیم استفاده نشه و در صورت نیاز فقط از فلاکس هایی که باکیفیت هستن استفاده کنین که حداقل از 5 هزار تومن هست تا حدود 100 هزار تومان (به تاریخ 14.01.1394)
                            که من مدل سرنگی که حدود 17 هزارتومن قیمت داره رو پیشنهاد میدم

که همه مدل فلاکس ها به غیر از مدل NO-CLEAN بعد از مونتاژ نیاز به شستشو دارن
                            برای شستشو حمام های اولتراسونیک بسیار مناسب هستن که از 30هزار تومن تا حدود 10 میلیون تومن مدلهای خونگیش قیمت دارن.
                            مایع برای شستشو برای حمام های اولترا سونیک مایع الما 70 هستش که دستورش رو خودتون گیر بیارین
                            وبرای شستشوی دستی یک برس anti-esd که فروشگاه eca داره به همراه تینر 3000 یا تینر 1000 مناسب هستش البته قبلش تست کنین که بردتون رنگش با تینر از بین نره
                            اسپره های ناهید و ... سعی کنین استفاده نکنین

حتما قضیه مونتاژ بدون روغن و شستشوی برد رو جدی بگیرین.

- قطعاتی که تولید گرما میکنن در کنار قطعاتی که به گرما حساس هستن قرار ندین

- در فرکانس های بالا تا حد امکان طول ترک ها کم و پایه قطعات هم کوتاه بگیرید

- در برد های دولایه تا حد امکان روی برد برای عبور ترک های تغذیه و دیتا باشد و زیر برد برای ترک های زمین

- برای قطعات smd :
                            دو پایه در کنارهم که به زمین وصل میشن رو به هم وصل نکنین و بعد از طریق via به زمین ببرین
                            حتی اگر ترکی که به زمین وصل هست و در نزدیکشان قرار دارد را بهش وصل نکنین برای هرکدام یک via قرار بدین و بعد via رو از زیر برد به زمین مربوطه وصل کنین (البته تا حد امکان)

- رو و زیر مدار دولایه را میتونین پلیگان بزنین (البته با رعایت نکاتی که در پست قبل گفتم)

- باز چون در ایران خط ارت و شیلد یا بدنه وجود ندارد محل جا پیچ ها و اسپیسرهارو به زمین وصل نکنین و اگر وصل کردین توسط یک فریت بید به زمین همان بلوک وصل کنین

- یک نکته(در کار با قطعات smd): در طراحی pcb می توان پایه های بدون استفاده قطعات رو حذف کرد تا بتوان از فضای ایجاد شده برای رسم ترک ها استفاده کرد البته این نکته رو هم در یاد داشته باشین که یک قطعه توسط پایه هایش به pcb متصل و محکم شده است

- دکوپل خازنی و بلوک دکوپل خازنی دو بخش مهم در حذف نویز هستن که برای دانستن و شناخت کارشون میتونین توی اینترنت سرچ کنین اما نکات اولیه برای استفاده از این دو مزیت:
                            1- دکوپل خازنی یا خازن چیپ دکوپلر:
                            ) معمولا ظرفیتی حدود 100 نانو تا 1 میکرو فاراد دارد
                            ) محل فیزیکی این قطعه بسیار مهم است تا جایی که اگر در محل مناسب خودش نصب نشود خاصیت خودش رو از دست میده
                            ) برای هر پایه که قصد گذاشتن خازن دکوپلر رو براش داریم یک سر خازن به آن پایه و سر دیگر خازن به زمین آن قطعه وصل میشود
                            ) بیشتر اوقات به پایه های تغذیه قطعات وصل میشود
                            ) میتوان بین یک تا 5 تای این خازن رو برای هر پایه گذاشت (که با هم موازی میشن)
                            ) بهتره که 100 نانو باشه
                            ) بهتره که از نوع خازن های مولتی لایر باشه (البته بین مولتی لایر و تانتالیوم اطلاع ندارم کدم یکیشون بهترن)
                            ) در صورتی که از نوع خازن های تانتالیوم بود چون قطب خواهد داشت ، قطب مثبت رو به پایه و قطب منفی خازن رو به زمین وصل کنید
                            ) نکته: خازن تانتالیوم حتی 100 نانو هم دارد و در بازار ایران گیر میاد
                            ) من در برد های تستم از نوع تانتالیوم استفاده میکنم اما به مراتب از مولتی لایر گرونتر هستش
                            ) نکته: خازن های smd رایج بازار که از نوع solid state و تانتالیوم نیستن از نوع مولتی لایر هستن و خازن smd معمولی تولید نمیشه (تا جایی که من میدونم)(در واقع چیزی که در بازار به اسم خازن smd معمولی به فروش میرسه همون نوع مولتی لایر هست)

2- بلوک دکوپل خازنی:
                            ) دوتا خازن به موازات هم از نوع مولتی لایر و یا تانتالیوم میباشد
                            ) ظرفیت هاشون اولی بین 10 میکرو فاراد تا 100 میکرو فاراد هست که بهتره از نوع تانتالیوم باشه و دومی بین 100 نانو تا 1 میکرو فاراد هستش (میتونه مولتی لایر یا تانتالیوم باشه)
                            ) در ورودی هر بلوک قرار میگیره مثلا بعد از رگولاتور ها میخوایم تغذیه رو به بلوک آنالوگ بدیم اول به این بلوک خازنی میدیم (یعنی مثبت تغذیه به مثبت خازن های قطب دار و سر منفی رو به منفی خازن های قطب دار میدیم) و بعد به بلوک آنالوگ میدیمش (برای خازن های غیر قطب دار هم که جهت مثبت و منفی فرقی نداره)

- بهتره که حرکت خطوط تغذیه (مثبت و منفی *) به موازات هم باشه البته مواردی رو که تابحال گفتم نسبت به این مورد ارجهیت دارن

- کوتاه کردن حلقه های جریان

- زمین تک نقطه ای که در پست قبل توضیح دادم بسیار مهم هست و حتما رعایتش کنین

- استفاده از فیلتر خط در مداراتی که از برق شهر تغذیه میگیرن (برای اطلاعات بیشتر به سایت جناب کی نژاد رجوع کنین)

- موارد دیگه ای هم هستن مثل استفاده از "شیلد الکترواستاتیک در مقابل کوپلینگ خازنی" و... که دارای ارجهیت کمتری نسبت به موارد گفته شده هستن و خودتون میتونین توی اینترنت دنبالشون بگردین
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            ; C is not for children

دیدگاه

با رعایت مواردی که گفتم تا حد زیادی نویز از مداراتتون حذف میشه و مدارهای مقاومی در برابر نویز خواهید داشت

اگر دوستان سوالی دارین بفرمایید
                              فکر میکنم چیزهایی که لازم بود رو برای بخش pcb توضیح داده باشم

قبل از عید یه برد زدم و دادم برام چاپ کردن یه برد مخابراتی بود با فرکانس بالا ، ابعاد نسبتا زیاد (برد حدود 17x23 سانتی متر بود) و پر از ارتباطهای مختلف که به حمد الله با رعایت موارد بالا داره مثل ساعت کار میکنه و تا به امروز توی تستام با مشکل نویز روبه رو نشدم حتی با اینکه در محیط پر نویزی دارم تستش میکنم

امیدوارم سالی خوش ، همراه با سلامتی ، امنیت و پر پول داشته باشید

نکته بسیار مهم:
                              اگر مطالب براتون کارایی داشت یا نداشت لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور سریعتر اما زمانمون (عج) بفرستید ممنون

شهید دکتر مصطفی چمران
                              ; C is not for children

دیدگاه

ممنون آقای رهی عزیز. مطالب بسیار کامل و آموزنده هست.
                                من بیشتر اشتیاق دارم به قسمت های بسته بندی و البته فروش (اگه جزو بحث شما باشه) برسیم. البته بحث PCB هم اهمیت خاص خودش رو داره اما فکر کنم اکثر بچه ها مثل من توی قسمت بسته بندی کار و بازاریابی بیشتر نیاز به کمک داریم. باز هم ممنون آرزوی موفقیت و سلامتی
                                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X