سلام
اهل کجایی؟
باید ببینی برد چه دستگاه هایی به دردت میخوره دستگاه های زمان اقوام اریایی یا برد های 5تا10سال پیش
این برد هارو میتونی از مغازه هایی بخری که رو درش نوشته تعمیرات کامپیوتر لپ تاپ و.....تا تلفن بی سیم
کلا باید بری پیش کسایی که تعمیر میکنند
سلام دوستان
از کجا میتونم کیت ها و برد های اسقاطی بخرم؟
با سلام
یه لحظه رفتم به بیست سال پیش :redface: یادش بخیر. دقیقا همین دغدغه رو داشتیم.
ما معمولا از تعمیر گاههای رادیو و تلویزیون تهیه میکردیم. البته اون موقع قیمتی نداشت. 10 یا 20 تومان. دیگه زیادش 50 تومان بود. بردهای شکسته و له شده. تازه خیلی جاها مجانی میدادن. قطعاتشو جدا میکردیم و بعد تو کارای خودمون استفاده میکردیم. هنوزم چند صد تا مقاومت و خازن و ترانزیستور ازشون مونده.
اگه تهرانین حتما یه سر به گود عبدی بزنین. خودم خیلی وقته نرفتم اونجا. ولی بازار اوراقی هاست و همه چی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه. البته از نوع اوراقیش :biggrin:.
کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
با سلام
یه لحظه رفتم به بیست سال پیش :redface: یادش بخیر. دقیقا همین دغدغه رو داشتیم.
ما معمولا از تعمیر گاههای رادیو و تلویزیون تهیه میکردیم. البته اون موقع قیمتی نداشت. 10 یا 20 تومان. دیگه زیادش 50 تومان بود. بردهای شکسته و له شده. تازه خیلی جاها مجانی میدادن. قطعاتشو جدا میکردیم و بعد تو کارای خودمون استفاده میکردیم. هنوزم چند صد تا مقاومت و خازن و ترانزیستور ازشون مونده.
اگه تهرانین حتما یه سر به گود عبدی بزنین. خودم خیلی وقته نرفتم اونجا. ولی بازار اوراقی هاست و همه چی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه. البته از نوع اوراقیش :biggrin:.
ممنون
یه جورایی واقعا من 20 سال شما ها عقبم :rolleyes:
البته من واسه قطعاتشون نمیخوام بره یه کار تزینی میخوام عزیزم
سلام
دوست عزیز میشه آدرس این گود عبدی رو بدین
سپاس
مگه میشه بچه تهران باشید و الکترونیک کار باشید و اینجا رو بلد نباشید ؟
تمام ارگانها و ادارات و سازمانها وسایل الکترونیک رو اونجا اوراق میکنند . از
بیسیم و رادار گرفته تا کامپیوتر و وسایل آزمایشگاهی .
نرسیده به دولت آباد روبروی کیانشهر (کیانشانپو) گاراژ جلوه . و چندین گاراژ مشابه
در خیابون های اطراف .
نکته مهم اینکه در اون محل به هیچ چیز دست نزنید . تمام وسایل و ابزار ها سمی یا
آغشته به مواد رادیواکتیو یا مواد شیمیایی خطرناک هستند . خبر کشتن عده ای در اون
محل ها رسیده و چندین نفر که بعد از خرید به کما رفتن و بیماری های عجیب .
علتش هم اینکه بردها و دستگاه ها رو با چکش و پتک خورد میکنند تا بتونن طلای داخل
رو استخراج کنند . مثلا یکی از مواد سمی و سرطان زا که در پوشش ترانزیستورها و مقاومت ها
و وسایل رادیویی بکار میره اکسید برلیوم هست که نباید با بدن برخورد داشته باشه ولی اونجا
با چای شون میخورن . از ما گفتن بود .
دیدگاه