اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با روش لامینت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با روش لامینت

سلام
    یه چند روزیه روش اتو رو کنار گذاشتم ودارم رو روش لامینت کار می کنم ولی واقعا :angry: :angry: :angry: :angry:.....دیگه دارم قاطی می کنم
    حدود نیم متر لامینت مصرف کردم ولی هنوز نتونستم برد 11 در 7 ام رو بزنم ..اوایل 5 تا 10 دقیقه برد لامینت دار رو مزاشتم تو آفتاب وزاویه اش هم عمود برخورشید وساعتای 12 تا 4 ولی تجربه ثابت کرد که هرچه بیشتر تو افتاب بمونه حل شدن لایه آفتاب نخورده تو مرحله ظهور کمتره بنابراین اونقدر زمان رو کم کردم که رسیدم به زمان 20 ثانیه که در واقع بیشترین حلالیت قسمت نور ندیده رو داشت ولی هنوزم یه قسمتهایی تو محلول ظهور حل نمیشه دیگه نمی دونم باید چیکار کرد
    در محلول ظهور میزان یک قاشق چایخوری در نیم لیتر اب جوش شیرین میرریزم
    فاصله بین خطوط .4تا .6 میلیمتره
    این عکس رو ببینید......مشکل چیه به نظرتون؟؟؟.....

پاسخ : مشکل با روش لامینت

چندتا راهنمایی:
    اصلا توی آفتاب نزار.یکی از دلایلی که قسمت نور نخورده توی مرحله اول ظهور پاک نمیشه بخاطر گرمای نور خورشیده.برای همینه که لامینت رو توی یخچال نگه میدارن.لامینت با گرما خاصیتش رو از دست میده و فاسد میشه.از لامپ کم مصرف استفاده کن.من خودم لامپ یو وی دارم ولی شما فعلا از لامپ کم مصرف استفاده کن تا اوستا بشی.
    مهمترین قسمت ساخت فیبر، طرح یا نگاتیوه.هرچقدر این مرحله خوب درست بشه طرح تمیزتر در میاد.از تلق ترنسپرنت استفاده کن (2 تا یا 3 تا رو هم بزار.با لیزری هم باید چاپ بشه حتما)باید قسمت مشکی طرح کاملا سیاه باشه.نور بهیچ وجه رد نشه
    حدود 1 تا 1.5 لیوان آب با 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین.آب زیاد میریزی،جوش هم کم
    اگه بازم یه جاهایی توی مرحله اول پاک نشد(نور زیاد خورده بود) با نوک سوزن آروم پاک کن
    من تا .2 رو راحت میزنم. با همین لامینت تا .1 رو توی خونه دیدم.دردسر داره ولی میشه

دیدگاه

سلام
      اقا نشد که نشد
      :angry: :angry: :angry: :angry:
      بازم یه قسمتایی حل نمیشه...پودر ظهورم تموم شده,از کجا وچه نوعی باید بگیرم

دیدگاه

عزیز من اینقدر این سرتو نکوب به دیوار.البته بهت حق میدم،این لمینتو تا آدم میخواد یاد بگیره قاطی میکنه.
        ببین مهمترین مرحله، طرح شماست که اجازه نده هیچ نوری موقع مرحله نوردهی از طرح رد بشه.طرحتو رو به نور بگیر.2 یا 3 لایه روی هم بگذار تا هیچ نوری رد نشه(کاملا سیاه). روی ترنسپرنت خوب میشه با لیزری.
        موقع زدن لمینت در محیطی که نور نباشه کار کن.از اتو هم استفاده نکن.با دست یکم آروم روش بکش(همون گرمای اصطحکاک دستت کافیه).بخوصوص گوشه های فیبر.حباب هم نداشته باشه.اگر حباب داشت آروم با سوزن بترکون و بعد با دست روش بکش تا بچسبه به فیبر.موقع مرحله اول ظهور هم محیط باید تاریک باشه.
        میزان نور دهی هم بستگی به لامپ و فاصله از فیبر داره.20 سانت،حدود35 دقیقه.
        ماده ظهور هم من فقط از جوش شیرین استفاده میکنم(عطاری ها دارن) و بعد حدود 4 -5 دقیقه شروع میکنم به مسواک زدن روی قسمتهای نور نخورده.کمکم پاک میشن.از مسواک کهنه استفاده کن.
        مابقی لمینت رو دورش کاغذ بپیچ که نور نخوره بعد بگذار توی یخچال.
        قبلش حتما حتما تمام اینها روی یه تکه فیبر کوچیک آزمایش کن تا یاد بگیری(میزان نوردهی و ...) و هم لمینتت حروم نشه.

دیدگاه

سلام
          از اطلاعاتی که دادین تشکر میکنم
          باور کنید حدود یک هفتس در گیرشم روزی 7تا 8تا برد میزنم ولی .....
          به مرز جنون رسیدم،برنامم اینه که اگه نتونستم با لمینت کار کنم یک پرینتر 1102w بگیرم و رو کاغذ لیبل کار کنم :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم قاسمی نیا
            سلام
            از اطلاعاتی که دادین تشکر میکنم
            باور کنید حدود یک هفتس در گیرشم روزی 7تا 8تا برد میزنم ولی .....
            به مرز جنون رسیدم،برنامم اینه که اگه نتونستم با لمینت کار کنم یک پرینتر 1102w بگیرم و رو کاغذ لیبل کار کنم :cry2:
            خواهش میکنم
            اگر در کار شما فاصله ترک ها و همچنین فاصله بین ترک ها از .25 کمتر نمیشه استفاده از روش اتو با کاغذ لیبل بسیار کار درستی هستش.به دردسر این روش نمی ارزه.
            این روش برای طرح هایی است که تمام یا بخش زیادی از ترک های آن حدود .2 یا کمتر باشه که ارزش این همه سختی را داشته باشه.
            من در مورد این روش فیلم های زیادی دیدم و زیاد تمرین کردم و به این نتیجه رسیم که مهمترین بخش، ساخت درست نگاتیو هست.
            در هر صورت اگر طرح های شما با این اندازه ترک هاست از روش اتو استفاده کنید.
            موفق باشید. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
              خواهش میکنم
              اگر در کار شما فاصله ترک ها و همچنین فاصله بین ترک ها از .25 کمتر نمیشه استفاده از روش اتو با کاغذ لیبل بسیار کار درستی هستش.به دردسر این روش نمی ارزه.
              این روش برای طرح هایی است که تمام یا بخش زیادی از ترک های آن حدود .2 یا کمتر باشه که ارزش این همه سختی را داشته باشه.
              من در مورد این روش فیلم های زیادی دیدم و زیاد تمرین کردم و به این نتیجه رسیم که مهمترین بخش، ساخت درست نگاتیو هست.
              در هر صورت اگر طرح های شما با این اندازه ترک هاست از روش اتو استفاده کنید.
              موفق باشید. :smile:
              ترک هام .5 میلمتر به بالاست وفاصله بین ترک هام حداقل .25 میلیمتره....به هر حال یادگیری لمینت ،تجربه خوبی میتونه باشه

اضافه شده در تاریخ :

آقا به یک نتایجی رسیدم،با 3تا نگاتیو بالاخره تمام قسمت ها حل شدن ،البته تعدادی از ترک ها حل شدن که فک کنم زیاد تو محلول گذاشتم ،فردا دوباره تست می کنم،حق با شما بود نکته تو نگاتیوه.... :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم قاسمی نیا
                ترک هام .5 میلمتر به بالاست وفاصله بین ترک هام حداقل .25 میلیمتره....به هر حال یادگیری لمینت ،تجربه خوبی میتونه باشه

اضافه شده در تاریخ :

آقا به یک نتایجی رسیدم،با 3تا نگاتیو بالاخره تمام قسمت ها حل شدن ،البته تعدادی از ترک ها حل شدن که فک کنم زیاد تو محلول گذاشتم ،فردا دوباره تست می کنم،حق با شما بود نکته تو نگاتیوه.... :applause: :applause: :applause: :applause:
                آفرین
                حالا اگر شما هر چقدر قسمت های مشکی نگاتیو رو پر رنگ تر کنی یا لایه ها رو بیشتر کنید میتونی زمان نور دهی رو هم بیشتر کنی که این کار باعث محکمتر شدن قسمتهای نورخورده به فیبر میشن و موقع ظهور جدا نمیشن.
                من با طلق ترنسپرنت و لامپ یو وی حدود 5 دقیقه میگزارم،کاملا ترک ها سفت میشن.

اضافه شده در تاریخ :
                اگه تونستی و دوست داشتی این فیلم رو ببین.کیفیت کار ببین چقدر بالاست.تو این حالت از روش اسپری پوزتیو استفاده کرده که فرقی نداره میشه بجاش از لمینت استفاده کرد.اما نکتش فقط طرحه.
                www.youtube.com/watch?v=2PNH6hKfZyM
                انصافا تمیز کار کرده.

دیدگاه

MZN84 ممنون به نکات کاربردی اشاره کردید خیلی از مشکلاتم حل شد
                  میشه بگید فاصله لامپ uv با طرح باید چند سانت باشه

یک سوال دیگه بهتره شیشه که روی طرح میگذاریم چند میل باشه شیشه 6 میل بهتره یا 4 میل یک جا خوندم که ضخامت شیشه روی چاپ تاثیر میگذاره و نباید نور لامپ رو مستقیم بخوره به طرح وبهتره شیشه 6 میل باشه این درسته؟
                  گوته میگه: برای بدست اوردن چیزایی که تا حالا نداشتی، باید آدمی بشی که تا حالا نبودی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAEED.KH
                    MZN84 ممنون به نکات کاربردی اشاره کردید خیلی از مشکلاتم حل شد
                    میشه بگید فاصله لامپ uv با طرح باید چند سانت باشه

یک سوال دیگه بهتره شیشه که روی طرح میگذاریم چند میل باشه شیشه 6 میل بهتره یا 4 میل یک جا خوندم که ضخامت شیشه روی چاپ تاثیر میگذاره و نباید نور لامپ رو مستقیم بخوره به طرح وبهتره شیشه 6 میل باشه این درسته؟
                    خواهش میکنم.
                    بستگی به شدت نور لامپ یو وی داره،ولی معمولا 10 سانت فاصله خوبیه.به هیچ وجه به نورش نگاه نکن.حتی به انعکاسش روی دیوار.همه کارهارو انجام بده و در آخر لامپ رو روشن کن
                    در مورد شیشه هم فرقی نداره، هیچ تاثیری هم نداره،به این حرفها توجه نکن.من خودم 4 میل دارم،شما اگه 6 میل میتونی بگذاری مشکلی نداره، ولی اگه فیبر و طرح رو بین دوتا شیشه بگذاری و بعد با یه گیره کتاب دو تا شیشه رو محکم بهم بچسبونی نتیجه بهتر میشه.
                    نور هم باید بطور مستقیم بتابه به طرح.اصلا نباید زاویه داشته باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X