اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه ترک pcb برای جریان16 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه ترک pcb برای جریان16 آمپر

سلام به همه دوستان.
    من یه تازه کارم....لطفا کمک کنید.
    یه قسمتی تقریبا کوچیک از مدار من حدود 16 امپر جریان رد میشه، ضخامت ترک این قسمت رو باید چقدر در نظر بگیرم، به نظر شما از لحاظ داغ کردن مشکلی برا pcbام پیش نمیاد؟
    لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. من باید هر چه سریعتر پروژه کارشناسی ام تحویل بدم. :cry:
    پیشاپیش ممنون ا ز راهنمایی هاتون. ^^

پاسخ : اندازه ترک pcb برای جریان16 آمپر

سلام و درود
    http://circuitcalculator.com/wordpress/2006/01/31/pcb-trace-width-calculator/

circuitcalculator.com/wordpress/2006/01/31/pcb-trace-width-calculator

اضافه شده در تاریخ :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42167.0
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67825.0
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97348.0
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63439.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima93
      سلام به همه دوستان.
      یه قسمتی تقریبا کوچیک از مدار من حدود 16 امپر جریان رد میشه، ضخامت ترک این قسمت رو باید چقدر در نظر بگیرم، به نظر شما از لحاظ داغ کردن مشکلی برا pcbام پیش نمیاد؟
      لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. من باید هر چه سریعتر پروژه کارشناسی ام تحویل بدم. :cry:
      سلام
      سطح مقطع مورد نیاز از استاندارد های مهندسی برق پیروی می کنه.
      بر طبق جدول استاندارد مهندسی برق برای تعیین سطح مقطع مورد نیاز، با توجه به عواملی چون طول مسیر و حداکثر شدت جریان عبوری از مسیر، سطح مقطع تعیین میشه.
      شما با توجه به ضخامت مس روی PCB و عرض مسیری که انتخاب می کنید، یک سطح مقطع مستطیلی خواهید داشت که با محاسبه ی سطح مقطع این مستطیل و مطابقت اون با جدول مذکور، میتونید متوجه بشید که حدوداً چه مقدار جریان رو می تونید از مسیر عبور بدید.
      *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima93
        سلام به همه دوستان.
        درود بر شما،

در اینجا پاسخ خود را خواهید یافت:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/04/29/PCB_Tracks_Width

پیروز باشید

دیدگاه

سلام.
          عاقا الان من یه فیبر یه رو فایبرگلاس خریدم. برای محاسبه چنین چیزی نیازه که ضخامت مس روی فیبر رو بدونی. الان من چجوری بفهمم ضخامتش چقدره؟ آخه فیبری که خریدم کاتالوگ نداشت! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
            سلام.
            عاقا الان من یه فیبر یه رو فایبرگلاس خریدم. برای محاسبه چنین چیزی نیازه که ضخامت مس روی فیبر رو بدونی. الان من چجوری بفهمم ضخامتش چقدره؟ آخه فیبری که خریدم کاتالوگ نداشت! :icon_razz:
            اگر اشتباه نکنم فیبر های موجود در بازار دارای ضخامت مس در حدود 35u (میکرون) هستند. برای مطالعه ی بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56474.0
            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

هر چند استانداردهائی برای این کار وجود دارد، عبور چنین جریانی از ترکهای PCB، به ویژه در ولتاژهای DC بالای 12 ولت، چندان هم اصولی نیست (مگر اینکه آن ترکها را را با لایه ای ضخیم از قلع پوشش دهید). اینکار معمولا از طریق کانکتورهای با پایه های قطورتر (مثل انواع فونیکس کنتاکت)، تعبیه شده در لبه خارجی فیبر، همراه با استفاده از سیمهای با سطح مقطع متناسب خارج از Board انجام می شود.

دیدگاه

حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers
                  سلام مهندس این نرم افزاره electrodroid که عکسشو گذاشتی فارسی هست یا این صفحه رو فارسی دست کردی؟
                  اگه فارسیشو داری یجا پلود کن منم داشته باشم مرسییییییییییییییییییییییییییی
                  ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

برای افزایش جریان دهی ترکها حتما سعی بشه که ترکهای جریان بالا اگه برد چاپ سبز خورده این قسمتها نخوره و بعد از مونتاژ یک لایه قلع زیاد روی این ترکها کشیده بشه اگرم خیلی جریان کشیده میشد یا باعث گرمی زیاد ترک شد یک سیم رشته ای رو بزارید روی ترک و پراز قلع کنید تا جریان عبوری رو چندین برابر کنه.
                    مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
                      سلام مهندس این نرم افزاره electrodroid که عکسشو گذاشتی فارسی هست یا این صفحه رو فارسی دست کردی؟
                      اگه فارسیشو داری یجا پلود کن منم داشته باشم مرسییییییییییییییییییییییییییی
                      با سلام از قسمت setting نرم افزار برو به change app language و زبان فارسی رو انتخاب کن
                      به همین سادگی :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                        با سلام از قسمت setting نرم افزار برو به change app language و زبان فارسی رو انتخاب کن
                        به همین سادگی :biggrin:
                        اوه یه :nice:
                        تاحالا دقت نکرده بودم.مرسی

دیدگاه

سلام
                          دوستان منم مشکل مشابهی دارم
                          بنده میخوام یک ترموستات دیجیتال درست کنم که قراره بوسیله یک ترایاک، یک هیتر 3کیلووات رو قطع و وصل کنم (فقط قطع و وصل، کنترل زاویه آتش درکار نیست). جریان طبق فرمول حدود 14 آمپر خواهد بود.
                          سوالم اینجاس که بنظرتون روی pcb ترک بزنم یا پایه های ترایاک رو خم کنم و بوسیله سیم یا کنکتور بدم به هیتر؟ اگر کانکتور مناسبی میشناسید لطفا معرفی کنید
                          ممنون

دیدگاه

سوالم اینجاس که بنظرتون روی pcb ترک بزنم یا پایه های ترایاک رو خم کنم و بوسیله سیم یا کنکتور بدم به هیتر؟ اگر کانکتور مناسبی میشناسید لطفا معرفی کنید
                            سلام
                            سیم کشیدن درسته منظقی تره ولی چندان کار حرفه ای و قشنگی تحویل نمیده، الین موارد رو در بردتون اعمال کنید مطمئن باشبد هیچ اتفاقی نمیفته:
                            1- اتصالی که قرار این جریان رو حمل کنه بسیار بسیار کوتاه بگیرید، حداکثر 2-3 سانت و بدید به به کانکتور فیشی
                            2- قطر اتصال رو بین 2-3 میلیمتر انتخاب کنید.
                            3- روی ترک رو قلع اندود کنید
                            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                              سلام
                              سیم کشیدن درسته منظقی تره ولی چندان کار حرفه ای و قشنگی تحویل نمیده، الین موارد رو در بردتون اعمال کنید مطمئن باشبد هیچ اتفاقی نمیفته:
                              1- اتصالی که قرار این جریان رو حمل کنه بسیار بسیار کوتاه بگیرید، حداکثر 2-3 سانت و بدید به به کانکتور فیشی
                              2- قطر اتصال رو بین 2-3 میلیمتر انتخاب کنید.
                              3- روی ترک رو قلع اندود کنید
                              سپاس
                              منظورتون از کانکتور فیشی مثل فیش موزی و اینجور چیزاس؟ من میخواستم از کانکتورهایی که سیم زیر پیچ قرار میگیره استفاده کنم. کانکتور در اثر حرارت ناشی از جریان ذوب نمیشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X