سلام . مدتیه روی مهندسی معکوس یک برد کار کردم و در نهایت به این مشکل برخوردم که این گیر هایی که به صورت عمودی در عکس های زیر مشخص هستند را از کجا میشود تهیه کرد؟ این گیره ها به احتمال زیاد برای مهار کردن بردهایی است که در درون آن ها قرار میگیرند و قاعدتا باید در بازار موجود باشه. اگر کسی من را راهنمایی کنه که از کجا میتوانم این ها را تهیه کنم ممنون میشوم.
;
;
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
این گیره ها را از کجا میشود تهیه کرد؟
Collapse
X
-
پاسخ : این گیره ها را از کجا میشود تهیه کرد؟
استفاده از همون گیره ها منطقی تر و استاندارد تر هست.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دیدگاه
-
یک جستجو می کنم و جواب می دم.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دیدگاه
-
به جای پلکسی از میله pvc هم می تونی استفاده کنی، دو طرف میله رو سوراخ و قلاویز کنی بعد یه طرف که به بردت وصل میشه و اونطرف هم یه چهارپهلو pvc رو وسطشو شیار بدی و سوراخ کنی و به اون یکی سر میله وصل کنی( یه حالت L مانند درست کنی)نوشته اصلی توسط mohammad daraieهمیشه باید آدم نصبت به موجودی بازار کار خودش رو پیش ببره.منم چیزی ندیدم از اینا بهترین گزینه همونطور که دوستمون اشاره کردن پلکسی هستشفقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند
دیدگاه
-
با سلام
دوست عزیز، این برد خارجی هست و توقع نداشته باشین قطعاتی که روی بردهای خارجی هست تو بازار پیدا بشه.
این قطعه، کارت گاید هست م مشابهش توی سابرکها استفاده میشه. همچنین یه مدل دیگه که شباهت بیشتری بهش داره رو میتونین از پاساژ توکل، طبقه ی همکف، سومین یا چهارمین مغازه دست چپ تهیه کنین.کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
دیدگاه
-
این پایه ها در رکهای مخابراتی ، هوا فضا ،صنایع نظامی ، صدا سیما استفاده میشن.نوشته اصلی توسط sina_javanسلام . مدتیه روی مهندسی معکوس یک برد کار کردم و در نهایت به این مشکل برخوردم که این گیر هایی که به صورت عمودی در عکس های زیر مشخص هستند را از کجا میشود تهیه کرد؟ این گیره ها به احتمال زیاد برای مهار کردن بردهایی است که در درون آن ها قرار میگیرند و قاعدتا باید در بازار موجود باشه. اگر کسی من را راهنمایی کنه که از کجا میتوانم این ها را تهیه کنم ممنون میشوم.
;
;
شرکت پایا الکترونیک ب خودش تولید کننده این قطعات می باشد.
به احتمال زیاد مشابه این پایه ها پیدا می کنید.
http://www.payaelectronicscomplex.com/
همچنین ساب رک HPAsia
عکس زیر:

و ساب رک شرکت مهندسی چترا
لینک سایت:
http://chatraco.com/global/subracks,lang_fa.htm
و همچنین لینک زیر:
http://maralcomputer.com/RN.aspx?id=...20%D8%B1%DA%A9
دیدگاه

دیدگاه