اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

آسانسور فقط اسمش بزرگه، وگرنه هیچی توش نداره، منم تو زمینه بردهای میکروکنترلری هستم و دوست دارم همچیز و با میکرو کنترل کنم. چون الان دیگه به فکر تولید انبوه و رسمی افتادیم، اومدیم ببینیم چی به چیه. معمولا شرکت های آسانسور هزینه براشون مهم نیست، فقط کار تمیز و خوب میخان. از دوستان بنده که شرکت آسانسور دارن بهم پیشنهاد شده، منم دارم میبینم چیکار میتونم بکنم.

ممنون دوستان.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
      آسانسور فقط اسمش بزرگه، وگرنه هیچی توش نداره، منم تو زمینه بردهای میکروکنترلری هستم و دوست دارم همچیز و با میکرو کنترل کنم. چون الان دیگه به فکر تولید انبوه و رسمی افتادیم، اومدیم ببینیم چی به چیه. معمولا شرکت های آسانسور هزینه براشون مهم نیست، فقط کار تمیز و خوب میخان. از دوستان بنده که شرکت آسانسور دارن بهم پیشنهاد شده، منم دارم میبینم چیکار میتونم بکنم.

ممنون دوستان.
      سلام
      دوست عزیز یکی از دوستان بنده هم کارگاه مونتاژ و تولید لوازم صوتی و بقیه دستگاه های الکترونیکی داره که مستقیم با ایران خودرو ازش میخرن. به من گفت اگه بتونی ماهی 2000 تا برد برام بزنی خیلی برام خوب میشه. منم چند وقتی هست که رفتم دنبال راه اندازی یک کارگاه کوچیک برای اینکار اما :
      راه اندازی یه خط تولید برد که بشه سرعت کار و کیفیت کار خوب باشه هزینه اولیه و همچنین وقت زیادی رو برای شروع می طلبه. باید مثلا دستگاه CNC ، کوره ی UV، دستگاه اسید کاری، دستگاه V cut و... رو تهیه کنی که فکر کنم هزینه اینا هیچی نشه حدود 30 تومنی بشه البته متناسب با تعداد،سایز و... توجه داشته باشین که کار چاپ برد کاری بشدت کثیف هستش و بعضی از قسمت هاش خطرناکه مثل همون کوره UV به همین خاطر باید یک جای خاص رو بهش اختصاص بدین.
      یک فیلم از کارگاه تولید برد ساده رو براتون میزارم حتما ببینید. دید خوبی بهتون میده
      https://www.youtube.com/watch?v=8-WGaAmpfOU
      با حرف اینکه این دنیا دنیایی نیست که بخوایم همه کار ها رو خودمون بکنیم موافقم اما اگه توانایی داشته باشی میتونی راه اندازی اولیه کار رو با مشاوره ی یک فرد متخصص شروع کنی و پس از اون کارگر بزاری سر کار و خودت مدیریت کنی. نمونه ی این قبیل کار ها پره که طرف مدیر چند شرکت و کارخونه هستش.
      Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

اما اگه توانایی داشته باشی میتونی راه اندازی اولیه کار رو با مشاوره ی یک فرد متخصص شروع کنی و پس از اون کارگر بزاری سر کار و خودت مدیریت کنی. نمونه ی این قبیل کار ها پره که طرف مدیر چند شرکت و کارخونه هستش.
        دوستان عزیز، اینجا ایرانه، اول سنگ هاتون رو با خودتون وا بکنید بعد.....
        اگر میخواید در زمینه آسانوسر کار کنید، نباید انرژیتون رو برای مدیریت یه کارگاه مونتاژ هم بذارید( فرض من در این جمله 10 ساله دیگست) اگر اینجوری بود که چرا کارخونه های لاستیک سازی ایجاد شد؟ خوب خودروساز ها یه کارگاه کوچیک راه مینداختن لاستیک هم میزنند دیگه!!!!
        کار رو بدید دست کاردونش، سریعتر، ارزونتر، با کیفیت تر از اینکه خودتون بخواید بسازید در میاد، ثانیه های ارزشمند عمرتون رو برای کاری بذارید که فقط و فقط خودتون میتونید انجام بدید، با پولتون زمان بخرید.
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام آقای امانی

من چند برد دارم و میخوام بدم بیرون برام به تعداد کم بزنن
          شما کجا رو پیشنهاد میدید تا انجامش بدن
          مجموعه شما قبول میکنه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
            سلام آقای امانی

مجموعه شما قبول میکنه؟؟؟
            چند لایه با چه مشخصات؟؟؟
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

اصلا عاقلانه نیست که مدار اسانسور رو با این میکرو کنترلر های ضعیف و قلابی درست کنی
              با توجه به خطر جانی که میتونه داشته باشه اسانسور .. اصلا این کار عاقلانه نیست و باید بهترین اقلام و طراحی رو بکار ببری که به این راحتی ها نیست

من اگه جای تو بودم برای اسانسور از مینی plc استفاده میکردم که مطمئن تر هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                اصلا عاقلانه نیست که مدار اسانسور رو با این میکرو کنترلر های ضعیف و قلابی درست کنی
                با توجه به خطر جانی که میتونه داشته باشه اسانسور .. اصلا این کار عاقلانه نیست و باید بهترین اقلام و طراحی رو بکار ببری که به این راحتی ها نیست

من اگه جای تو بودم برای اسانسور از مینی plc استفاده میکردم که مطمئن تر هستن
                شما اگه تابلو آسانسور رو ببینید، متوجه میشین که یا از pic یا از avr بخصوص atmega16 استفاده شده،یعنی کل آسانسور با atmega 16 کار میکنه. تازه قیمتش از 2 میلیون شروع میشه و با باتری اضطراری و بقیه داستانا تا 4 میلیون تموم میشه.

نوشته اصلی توسط mnwato

خیلی دوست دارم یه متخصص الکترونیک و کار بلد داشته باشم و حضور خیلی سوالا رو ازش بپرسم.متاسفانه نمیدونم از کجا پیدا کنم همچین شخصیو.

ممنون دوستان.
                سلام
                دوست عزیز یکی از دوستان بنده هم کارگاه مونتاژ و تولید لوازم صوتی و بقیه دستگاه های الکترونیکی داره که مستقیم با ایران خودرو ازش میخرن. به من گفت اگه بتونی ماهی 2000 تا برد برام بزنی خیلی برام خوب میشه. منم چند وقتی هست که رفتم دنبال راه اندازی یک کارگاه کوچیک برای اینکار اما :
                راه اندازی یه خط تولید برد که بشه سرعت کار و کیفیت کار خوب باشه هزینه اولیه و همچنین وقت زیادی رو برای شروع می طلبه. باید مثلا دستگاه CNC ، کوره ی UV، دستگاه اسید کاری، دستگاه V cut و... رو تهیه کنی که فکر کنم هزینه اینا هیچی نشه حدود 30 تومنی بشه البته متناسب با تعداد،سایز و... توجه داشته باشین که کار چاپ برد کاری بشدت کثیف هستش و بعضی از قسمت هاش خطرناکه مثل همون کوره UV به همین خاطر باید یک جای خاص رو بهش اختصاص بدین.
                یک فیلم از کارگاه تولید برد ساده رو براتون میزارم حتما ببینید. دید خوبی بهتون میده
                https://www.youtube.com/watch?v=8-WGaAmpfOU
                با حرف اینکه این دنیا دنیایی نیست که بخوایم همه کار ها رو خودمون بکنیم موافقم اما اگه توانایی داشته باشی میتونی راه اندازی اولیه کار رو با مشاوره ی یک فرد متخصص شروع کنی و پس از اون کارگر بزاری سر کار و خودت مدیریت کنی. نمونه ی این قبیل کار ها پره که طرف مدیر چند شرکت و کارخونه هستش.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

خب این مهم نیست که دیگران چیکار میکنن .. دیگران معمولا اشتباه میکنن
                  و یه ضرب المثل هست که میگه هر وقت اکثر ادما به یه چیزی اعتقاد داشتن تو نداشته باش

برای اینه که معمولا هر جا میری اسانسور خراب

یه ژنراتور بود که مدار راه اندازش با میکرو درست شده بود و همیشه برق قطع میشد
                  تا اینکه پیشنهاد دادیم که بجاش plc بذارید و این کار انجام شد و دیگه هر گز برق بر اثر خرابی مدار راه انداز قطع نشد

یک مثال دیگه .. دستگاهای جوجه کشی حتی اونای که دارن جدی تولید میکنن این دستگاه رو .. معمولا کیفیت ندارن و همیشه بروز مشکل میکنن

من با جزیات مدار اسانسور اشنایی ندارم .. ولی باید موضوع رو جدی گرفت ..
                  در کل اگر تصمیم داری این کارو انجام بدی و مشکلت مدار چاپی و اگر میخوای درگیر این مسئله نشی و همچنین چندین میلیون هزینه نکنی فقط برای تولید این فیبر .. بهتره که برای زیبایی و دقت بهتر از شرکت ها استفاده کنی
                  و اگر احیانا تصمیمت عوض شد و دیگه نخواستی این فیبر رو تولید کنی کلی دستگاه رو دستت نمونه

باشه .. با میکرو درستش کن .. ولی چرا میخوای یه عالمه دم دستگاه بخری
                  طرف داره 2000 تا 2000 تا فیبر به این شرکت ها میسپاره .. خب بیاد خودش کارگاه فیبر بزنه
                  ولی این کارو نمیکنه .. میدونی چرا ؟ چون اون علم اقتصاد بلده و پول خودشو به خطر نمیندازه
                  اون بجای اینکه بفکر سود حاصله از ساخت مدار باشه .. با همون 2000 تا فیبر 10 برابر اون پولو درمیاره

یه ضرب مثال بلژیکی هست که میگه .. اقتصاد دان ها رو هوا معامله میکنن نه رو زمین
                  من با یه مرد همصحبت شدم و همش با لبخند میگفت امروز 500 میلیون ضرر کردم
                  من فکر کردم شوخی میکنه
                  بعدا فهمیدن راست میگفته .. یاد حرفش افتادم که میگفت .. امروز 500 میلیون ضرر کردم .. ولی اشکال نداره
                  چند روزه برش میگردونم

اون حتی فکر خودشو مشغول این ضرر نمیکرد .. و وقت خودشو از دست نمیداد
                  و وقت ..
                  شاید بگی بابا من زیاد وقت دارم .. کمبود وقت ندارم .. ولی این حرف معنی فراتری داره
                  همین وقت های کوچولو کوچولو وانگهی دریا میشن و فقط موضوع خود وقت نیست .. تو با وقت موقیعت ها رو هم از دست میدی

در کل شاید بار حرفای من منفی باشه و من مسئولیتشو نمیپذیرم .. هر کاری بنظر خودت درست میاد انجام بده
                  و اگرم میخوای این کارو کنی .. باید اول اطلاعات لازم رو بدست بیاری .. خیلی بیشتر از این حرفای که اینجا زده میشه

الان باید تصمیم خودتو بگیری .

دیدگاه

نه دیگه، با توضیحات دوستان دیگه فهمیدم خط تولید برا اول کار نمیصرفه اصلا، همون برد و میدم به کسایی که کارشون همینه برام بزننن،
                    راستش من فکر میکردم سبز کردن یا همون سولدر ماسک به راحتیه pcb زدنه. و فکر میکردم دم و دستگاش ارزونه .
                    همون بدم بیرون بصرفه تره در این اوضاع فعلی.

خوب حالا طبق گفته ی شما که از atmega16 استفاده نکنیم، پس چرا میسازنش و باید تو کجا استفاده بشن؟ آیا شما به علت وجود داشتن تقلبیه اون گفتین ازش استفاده نکنیم؟

ممنون.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
                      نه دیگه، با توضیحات دوستان دیگه فهمیدم خط تولید برا اول کار نمیصرفه اصلا، همون برد و میدم به کسایی که کارشون همینه برام بزننن،
                      راستش من فکر میکردم سبز کردن یا همون سولدر ماسک به راحتیه pcb زدنه. و فکر میکردم دم و دستگاش ارزونه .
                      همون بدم بیرون بصرفه تره در این اوضاع فعلی.

خوب حالا طبق گفته ی شما که از atmega16 استفاده نکنیم، پس چرا میسازنش و باید تو کجا استفاده بشن؟ آیا شما به علت وجود داشتن تقلبیه اون گفتین ازش استفاده نکنیم؟

ممنون.
                      چرا استفاده نکنیم ؟ خیلی هم عالین نمونه های اصلیش گیر میاد فرعیشم گیر میاد
                      من توی خیلی از طرح های صنعتی دیدمش :rolleyes:
                      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

من کلی گفتم و میکرو ها هم در کل انچندان با هم فرقی ندارن
                        از این نظر گفتم که این مدار های که ما طراحی میکنیم اصلا حرفه ای نیستن
                        و معمولا با طراحی های ناقص و ضعیف ایجاد میشن و بنا بر دانش ما
                        اونم با دانش های متعدد و علوم پراکنده ای که داریم

علم الکترونیک خیلی وسیع تر از تصور و توانایی ماست .. ار این سنسور تا اون سنسور کلی فرق و فاصله ست
                        و هر کدوم اطلاعات و تجربه مورد نیاز خودشونو میخوان

اگه به تولیدات مرجع تر فکر کنی .. میبینی که حاصل کار یک شرکت و همکاری چندین مهندس برجسته و در سطح بالایی هستن
                        این افراد هر کدوم تجربیات و تخصص مختص به خودشون هستن
                        و با همکاری و روی هم گذاشتن تخصص هاشون میتونن تولید متعبر تری داشته باشن

و از اونجا که خیلی از محصولات اینچنینی توسط یک شخص با تخصص معمولا پراکنده ایجاد میشن دچار ضعف میشن
                        اینجاست که این محصولات همیشه مشکل ایجاد میکنن .. چون توی طراحی و ساختشون ضعف وجود داره
                        چون حاصل طراحی یک مغز و یک تخصص هستن نه یک گروه برجسته

حتی برنامه های نرم افزاری هم به همین شکل هستن و حاصل کار گروهی هستن نه یک شخص

مثلا من یبار به یه شرکت برنامه نویسی مراجعه کردم و حدود 20 نفر پشت سیستم داشتن طراحی و برنامه نویسی میکردن
                        هر کدوم وظیفه داشت تا قسمتی از نرم افزار رو برنامه نویسی کنه
                        با تخصص های ویژه شون

این های که گفتم در رابطه با ضعف های ماست .. که کافی نیست برای تولید یک محصول خوب
                        چون ما تخصص هامون محدود
                        مثلا من در مورد ارتباط با ام ام سی ها چیزی نمیدونم و وارد این موضوع نشدم
                        ولی شما شاید این اطلاعات داشته باشید ووو

البته یک نفر هم شاید به تنهایی بتونه با گذر زمان زیادی محصول خوبی ارایه بده .. اون مبحث خودشو داره

و حالا خود میکررو
                        اولا که جنس قلابی تا دلت بخواد زیاده .. و باز در کنارش باید اطلاعات بالایی داشته باشی تا مدار سطح بالاتری طراحی کنی ..
                        از برنامه نویسی گرفته تا اطلاعات الکترونیکی و تجربه

من نگفتم استفاده نکن . ولی قابل اعتماد نیستن و به کار گروهی و به تخصص های متفاوت نیازه برای همچین تولیداتی
                        اینجاست که دوستان میگن .. این دوره زمونه که نباید همه کارا رو خودمون انجام بدیم
                        اینجاست که برای اینکه فیبر زیبا و با کیفیتی داشته باشی باید بری سراغ دیگران و از تخصص و تجربیات اونا استفاده کنی
                        اینجاست که من میگم .. برای مدار اسانسور این میکرو ها و این مدار ها مناسب نیست و بهتره از plc استفاده کنی
                        اون plc چرا مطمئن هست ؟ چرا ؟

چون اون حاصل کار گروهی و اساتید برجسته ست .. نه افراد نیمه حرفه ای
                        هر قسمت از plc حاصل تخصص یک مهندس یا استاد برجسته ست

و اگه میخوای پول دراری .. سعی کن با همون اسانسور باشی نه میکرو بازی
                        بنظر تو علم بهتر است یا ثروت ؟
                        اصلا تو بخوای ازدواج کنی به علمت کار دارن یا ثروت تو ؟
                        بنظرم خودت جواب این سوال ها رو خوب میدونی ..
                        موفق باشی
                        بچسب به زندگیت
                        ماشین داری ؟ خونه داری ؟ شرکت داری ؟
                        اگه نداری .. پس وقت بازی کردنت تموم شده
                        زندگی از اینجا به بعد جدی جدی میشه
                        به کودک درونت بگو .. بشینه سر جاش

راستی علم بهتر است یا ثروت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                          دوستان عزیز، اینجا ایرانه، اول سنگ هاتون رو با خودتون وا بکنید بعد.....
                          اگر میخواید در زمینه آسانوسر کار کنید، نباید انرژیتون رو برای مدیریت یه کارگاه مونتاژ هم بذارید( فرض من در این جمله 10 ساله دیگست) اگر اینجوری بود که چرا کارخونه های لاستیک سازی ایجاد شد؟ خوب خودروساز ها یه کارگاه کوچیک راه مینداختن لاستیک هم میزنند دیگه!!!!
                          کار رو بدید دست کاردونش، سریعتر، ارزونتر، با کیفیت تر از اینکه خودتون بخواید بسازید در میاد، ثانیه های ارزشمند عمرتون رو برای کاری بذارید که فقط و فقط خودتون میتونید انجام بدید، با پولتون زمان بخرید.
                          من فرمایش شما رو کاملا قبول دارم البته تا این حد که کاملا خودمون درگیر چند تا کار نباید بشیم . شخصا چندین بار سر همین اشتباه به مشکل خوردم .
                          اما تا دلتون بخواد شرکت داریم که spin off شده ی شرکت دیگه ای هستن مثال داخلیش بازار و دیواره. که البته خیلی هم موفق هستن با این توجه که دارند با مدیریت های متفاوت اداره میشن وگر نه که هیج وقت کیفیت مدیریت روی دو مسئله به پای مدیریت سک مسئله هم زمان نمیرسه.
                          ولی در کل لاستیک سازی و امثال این خط تولید های سنگین رو با چاپ مدار (بر اساس نیاز شرکت مثلا آسانسور نهایت 2 رو براش کافیه) مقایسه نکنید. از طرفی ما که اقتصاد دان نیستیم از کجا معلوم که مثلا سهام همون شرکت ها ماله خودرو سازی های معروف نباشه. چون معمولا سهام همچین شرکت هایی رو بیشترشو یه شرکت دیگه میخره که معمولا هم بهش ربط کاری داره.(یکم تجربه بورسی بود :rolleyes
                          Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

ولی در کل لاستیک سازی و امثال این خط تولید های سنگین رو با چاپ مدار (بر اساس نیاز شرکت مثلا آسانسور نهایت 2 رو براش کافیه) مقایسه نکنید. از طرفی ما که اقتصاد دان نیستیم از کجا معلوم که مثلا سهام همون شرکت ها ماله خودرو سازی های معروف نباشه. چون معمولا سهام همچین شرکت هایی رو بیشترشو یه شرکت دیگه میخره که معمولا هم بهش ربط کاری داره.(یکم تجربه بورسی بود :rolleyes
                            ببینید همه شرکت هایی که شما در ذهن دارید اول کار اصلی رو انجام دادند، بزرگش کردند بعد شدند چند شرکت.
                            شما اگر مثلن قصد تولید بردهای کنترل آسانسور داری نباید اول کارگاه بردسازی ایجاد کنی بعد بری سراغ آسانسور.... مثل این میمونه که یه شرکت خودروسازی جدید افتتحاح بشه بعد بگه اول من میام کارخونه لاستیک سازی میزنم، بعد میرم کارخونه پارچه بافی برای روکس صندلی میزنم بعد میام پرسکاری و ..... آخرش هم میام خودرو میسازم!!!
                            یکبار دیگه صحبت های من و جناب "دیجت" رو بخونید، بحث ما این نیست که نمیشه، نمیتونیم، نباید کرد!!! دوستان، عزیزان، بزرگواران قدر عمرتون رو بدونید، تکلیف خودتون رو با خودتون مشخص کنید، پول بره، برمیگرده، هر نوع ضرر بخورید برمیگرده ولی ثانیه های عرتون هم برمیگرده؟

مجموعه شما قبول میکنه؟؟؟
                            برای نمونه سازی فروشگاه های بسیاری در تهران هستند، با دو جایی که کار کردم، مهران مدار و آلفا مدار، هر دو خوب هستند .
                            برای قسمت دوم سوالتون، خیر، ما تنها بردهایی رو جهت ساخت قبول میکنیم که امکان تولیدشون در ایران نباشه و یا پارامترهای خاص داشته باشند، چون ساخت در چین انجام میشه
                            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                              چند لایه با چه مشخصات؟؟؟
                              فایبرگلاس یک رو
                              ابعاد 3*5 - 4*5
                              قطعات اس ام دی لحیم میشن
                              سولدر ماسک باشه ،چاپ قطعات نیاز نیست

همین مشخصات با فیبر استخوانی چند در میاد؟؟؟
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
                                فایبرگلاس یک رو
                                ابعاد 3*5 - 4*5
                                قطعات اس ام دی لحیم میشن
                                سولدر ماسک باشه ،چاپ قطعات نیاز نیست

همین مشخصات با فیبر استخوانی چند در میاد؟؟؟
                                ممنون
                                قطعات رو که خودتون لحیم میکنید؟؟؟
                                و در ضمن ملزم به رعایت شرایطی هستید
                                به طور مثال کلارنس نباید کمتر از 0.5mm باشه
                                فیبر 5*3 فایبر گلاس =8تومن
                                فیبر 5*4 فایبر گلاس=8 تومن
                                چون فیبر ها از اندازه های حده اقل 6*6 کوچیکتر هستند پس با حده اقل سایز محاسبه میشوند
                                فیبر 3*5 استخوانی=4500
                                فیبر 4*5 استخوانی 4500
                                و اما سوادر ماسک:چون تعداد نمونه هست اصلا چاپ سبز پیشنهاد نمیشه
                                بهتره به جاش از روکش قلع استفاده بشه :nerd:(البته اگر فرکانس بالا نیست)
                                اما اگر خواستید برای هر کدام 20 تومن
                                برای هر کدوم باید فیلم خود طرح خود و... گرفته شود که هزینه بالایی دارد
                                برای سفارش:
                                http://wikielectronics.ir/?page_id=3100
                                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X