اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دادن فایل pcb به فدک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دادن فایل pcb به فدک

راستی room کجاست؟
    همونی که تقریبا رنگ مایل به قرمز داره ، مربع هست.
    اونو به اندازه بردت گسترش بده ، یا حذفش کن. قطعاتت باید تو روم باشن.
    بقیه خطاها که مربوط به چاپ سبز و چاپ راهنماست و بیخیال شو.

اضافه شد :

پست قبلی که گفتین انگار قبلا یجا خونده بودم ، ولی الان یادم نمیآد ، میگردم پیدا نمیکنم.
    شما پلاگن رو پاک کنید ، دوباره بزارید ببینید درست میشه یا نه.
    اگه نه یه پی سی بی دیگه آزمایشی طراحی کنید ایندفه با ترک 90 یا 45 و بعد پلاگن بزارید ببینید دوباره این مشکل هست یا نه!!!
    جدیدترین ویرایش توسط hosseinam; ۲۱:۲۴ ۱۳۹۵/۰۷/۲۷.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اون حالت شکسته شکسته بودن پلی گان مال خم بودن ترک هاست
      بارها پلی گان رو پاک کردم دوباره گذاشتم
      حتی مختصر تغییراتی در تنظیمات پلیگان قرار دادم اما نشد که نشد
      من که به هر کدوم از دوستان پیام خصوصی میدم که منو راهنمایی کنن ظاهرا دستشون بنده
      بالا خره نمیدونم با این وضعیت چیکار کنم
      باید فردا کار رو بدم تحویل
      فکر میکنید ترک با حالت خم زشته ؟
      45 در جه بهتره یا خم ؟ چرا ؟
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        من که به هر کدوم از دوستان پیام خصوصی میدم که منو راهنمایی کنن ظاهرا دستشون بنده
        سلام
        دوست عزیز این عدد رو روی مقدار خیلی پایین، مثلا 0.01 قرار بدید:

به نظر من 45 درجه خیلی زیباتر هست
        اما این مدل هم جالبه

و یه توصیه
        من با فدک کار نکردم؛ ولی تا جایی که یادم میاد دوستانی که کار کردن راضی نبودن
        من در درجه اول آلفا، بعد کوثر و در آخر مدارسازان رو توصیه میکنم
        جدیدترین ویرایش توسط masoud_m_bf; ۲۱:۵۱ ۱۳۹۵/۰۷/۲۷.
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

دلیل خاصی نداره ، ولی 45 درجه زیباتر میشه .
          یه نمونه که فدک برد سفارش داده بودم و برات میزارم ، نگاه کن: 45 درجه هست.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf نمایش پست ها
            سلام
            دوست عزیز این عدد رو روی مقدار خیلی پایین، مثلا 0.01 قرار بدید:
            انجام دادم نشد که نشد
            همینطوری بهشون بدم حله ؟؟؟
            مشکل داره یا نه ؟
            اگه pcb ایرادی داشته باشه خودشون بهمون اطلاع میدن یا نه ؟

دیدگاه

انجام دادم نشد که نشد
              همینطوری بهشون بدم حله ؟؟؟
              مشکل داره یا نه ؟
              اگه pcb ایرادی داشته باشه خودشون بهمون اطلاع میدن یا نه ؟
              سلام ، نه حل نیست چونکه عرض تراک ها را کم گذاشتی.
              (اون خطای سبز همونطور که حسین جان فرمودند بخاطر نزدیک بودن قطعاته که اگر تغذیه را یکم بازش کنی دیگه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد)
              S >> N را بزن و همه نت ها را انتخاب کن
              حالا شیفت را بگیر و روی نت های انتخاب شده دابل کلیک کن تا پنجره ای باز بشه . توی اون پنجره بصورت گروهی نت ها را به 0.8mm تغییر بده.
              و
              پلیگان برای VCC و GND / یک خازن 100 نانوفاراد + یک خازن 1 الی 10 میکروفاراد تانتالیوم برای هر آیسی باید بذاری و بچسبونیش به پایه تغذیه آیسی .
              و
              کانکتورها اگه از نوع فونیکش هستند قطر سوراخ هاشو 0.8 الی 1 بگذار تا درست جا بره.
              // - - - - - - - - -
              اصفهان هستید؟
              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
              // - - - - - - - - - -
              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
              // - - - - - - - - - -
              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام به شما
                این مدار برای شرکت آسانسوری یکی از اقوام هستش که باید نهایتا فردا بدم به فدک چون اقوام عجله دارن
                خودمم 8/1 اعزام هستم برای سربازی شرایط من یکم شیر تو شیر شده

من متوجه نشدم چرا شما میفرمایید عرض ترک کمه
                من عرض ترک رو رو 0.4 میلی متر گذاشتم میخوام بدم فدک اونا میگن رو 0.3 میزنن اما من 0.4 گذاشتم چرا میفرمایید کمه
                حتی فدک میکرو smd ( مگا 8 ) رو هم زده پس برای میکرو های smd باید چه ترکی استفاده کنیم ؟
                اگه عرض ترک رو بیشتر کنم فکر نمیکنید کلا در طراحی برد ها یکم جا کم میاریم
                1_منظورتون رو میشه واضح تر توضیح بدید
                2_فاصله قطعات من کمه ؟ فکر کنم از این کمتر میزنن
                آیا این طور نیست ؟ چرا میفرمایید کمه در حالی که از این کمتر هم میزنن و میدن فدک ؟
                3_ این که میفرمایید تغذیه رو یکم بازش کنم منظورتون اینه که فاصله بین پین هاش رو بیشتر کنم ؟؟ متوجه نشدم دقیق
                4_پلی گان رو وصل کردم به زمین آیا باید وصل کنم به مثبت ؟؟
                5_ من مشهدم و تا چند روز دیگه اعزام هستم

خواهشا من رو توجیه کنید به اقوام قول دادم ( خیلی اصرار داشت که من اینکارو براش انجام بدم ) اما این اولین بار هست که با آلتیوم میخوام pcb بزنم بدم فدک
                عجله دارن

با تشکر از توجه شما
                جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۰:۰۰ ۱۳۹۵/۰۷/۲۸.

دیدگاه

سلام به شما
                  این مدار برای شرکت آسانسوری یکی از اقوام هستش که باید نهایتا فردا بدم به فدک چون اقوام عجله دارن
                  خودمم 8/1 اعزام هستم برای سربازی شرایط من یکم شیر تو شیر شده

من متوجه نشدم چرا شما میفرمایید عرض ترک کمه
                  من عرض ترک رو رو 0.4 میلی متر گذاشتم میخوام بدم فدک اونا میگن رو 0.3 میزنن اما من 0.4 گذاشتم چرا میفرمایید کمه
                  حتی فدک میکرو smd ( مگا 8 ) رو هم زده پس برای میکرو های smd باید چه ترکی استفاده کنیم ؟
                  اگه عرض ترک رو بیشتر کنم فکر نمیکنید کلا در طراحی برد ها یکم جا کم میاریم
                  1_منظورتون رو میشه واضح تر توضیح بدید
                  2_فاصله قطعات من کمه ؟ فکر کنم از این کمتر میزنن
                  آیا این طور نیست ؟ چرا میفرمایید کمه در حالی که از این کمتر هم میزنن و میدن فدک ؟
                  3_ این که میفرمایید تغذیه رو یکم بازش کنم منظورتون اینه که فاصله بین پین هاش رو بیشتر کنم ؟؟ متوجه نشدم دقیق
                  4_پلی گان رو وصل کردم به زمین آیا باید وصل کنم به مثبت ؟؟
                  5_ من مشهدم و تا چند روز دیگه اعزام هستم

خواهشا من رو توجیه کنید به اقوام قول دادم ( خیلی اصرار داشت که من اینکارو براش انجام بدم ) اما این اولین بار هست که با آلتیوم میخوام pcb بزنم بدم فدک
                  عجله دارن

با تشکر از توجه شما
                  ببین من میدم فدک با این مشخصات :
                  عرض ترک 0.3 میلیمتر
                  کلیرنس 0.3 میلیمتر سعی کن بیشتر باشه.
                  همینارو رعایت کن ، درست میشه برای چاپ به فدک مثل عکس بردی که گذاشتم.

طبق گفته ی جناب خیری عزیز باید سوراخ فونیکس هم دست بزنی ، فکر کنم فونیکس دو نوع هست ، که نوع معمولیش یکم بزرگتره ، باید قطر سوراخش 1.6 میلیمتر باشه ، تا به راحتی جا بره ، 1.4 گذاشته بودم به سختی جا میرفت.
                  -منظور جناب خیری اینه که بعد رگولاتور یه خازن عدسی 100 نانو فاراد بعلاوه خازن الکترولیتی 10 میکرو فاراد باید گذاشته بشه ، حالا به اندازه آیسی های موجود ، مثلا اینجا برای میکرو میشه یدونه .
                  -فاصله قطعات کم باشه مشکلی که پیش میآد اینه که ، بعدا برای نصب شاید حجم دو قطعه ای که کنار هم هست زیاد باشه ، و نتونن کنار هم جا بشن، باید یخورده بیشترش کنی ، تا از حالت سبز در بیاد.
                  -پلی گان رو معمولا به زمین وصل میکنن.

بعد جدا از همه اینا ، اینطور که از مدارت مشخصه ، میخوایید سون سگمن شستی ها ی آسانسور رو راه بندازی ، درسته؟؟
                  اگه اینطور باشه مدارت باید اصلاح بشه.اگه یکم توضیح بدی شاید تونستیم راهنماییت کنیم. سون سگمن های شستی آسانسور 24 ولت هست.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

یه سوال دیگه هم دارم این که تو این عکس بعضی قطعات سبز رنگ شدن که بخاطر خطای drc هستش
                    1_چرا این خطا رو میده و برای این که برطرفش کنم باید چیکار کنم ؟
                    2_اگه با همین وضعیت خطا فایل رو بدم به فدک برای تولید آیا مشکلی پیش میاد یا نه ؟
                    سلام مهندس جان این مداری که شما زندی کلا اشتباه و میکرو اگر شانس بیاره قاط نزنه حتما میسوزه پولتو بیرون ننداز
                    I'm going to
                    RWTH Aachen
                    University

دیدگاه

بدید اینجا
                      طراحی و تولید برد,سفارش,مدار چاپی pcb,برد آموزشی,بردARM,X86,Cortex-A,Cortex-R,Cortex-M,FPGA,سفارشی سازی سیستم عامل,Win CE,Linux,Android,Qt,سفارش چاپ PCB,BOM,آموزش برد,سفارش چاپ PCB,سخت افزار,تخصصی,Stand Alone,نرم افزار توکار,ماژول,میکرو کنترلر,میکرو پروسسور,کنترل از دور,LabVIEW,لب ویو,آردوینو,اتوماسیون,AVR,RFID,سیستم های هوشمند,تامین قطعات,سنسور,Remote control,بردهای الکترونیکی,مونتاژ

10 تا برد 10 در 10 دو لایه با سولدر و ... 95 هزار تومن
                      چهار لایه 240 هزار تومن 10 عدد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                        ببین من میدم فدک با این مشخصات :
                        عرض ترک 0.3 میلیمتر
                        کلیرنس 0.3 میلیمتر سعی کن بیشتر باشه.
                        همینارو رعایت کن ، درست میشه برای چاپ به فدک مثل عکس بردی که گذاشتم.

طبق گفته ی جناب خیری عزیز باید سوراخ فونیکس هم دست بزنی ، فکر کنم فونیکس دو نوع هست ، که نوع معمولیش یکم بزرگتره ، باید قطر سوراخش 1.6 میلیمتر باشه ، تا به راحتی جا بره ، 1.4 گذاشته بودم به سختی جا میرفت.
                        -منظور جناب خیری اینه که بعد رگولاتور یه خازن عدسی 100 نانو فاراد بعلاوه خازن الکترولیتی 10 میکرو فاراد باید گذاشته بشه ، حالا به اندازه آیسی های موجود ، مثلا اینجا برای میکرو میشه یدونه .
                        -فاصله قطعات کم باشه مشکلی که پیش میآد اینه که ، بعدا برای نصب شاید حجم دو قطعه ای که کنار هم هست زیاد باشه ، و نتونن کنار هم جا بشن، باید یخورده بیشترش کنی ، تا از حالت سبز در بیاد.
                        -پلی گان رو معمولا به زمین وصل میکنن.

بعد جدا از همه اینا ، اینطور که از مدارت مشخصه ، میخوایید سون سگمن شستی ها ی آسانسور رو راه بندازی ، درسته؟؟
                        اگه اینطور باشه مدارت باید اصلاح بشه.اگه یکم توضیح بدی شاید تونستیم راهنماییت کنیم. سون سگمن های شستی آسانسور 24 ولت هست.
                        لطفا راهنمایی کنید این مشکل حل شه بره پی کارش
                        کلیرنس رو 0.5 گرفتم
                        عرض ترک رو 0.4 گرفتم
                        این مدار قراره 7 تا سیم سون سگمنت رو بگیره a, b , c, . . . و تشخیص بده الان تو سون سگمنت چی داره نشون میده بعدش خروجی مربوطه رو زمین کنه
                        این هفت تا سیم وصل میشن به هفت تا پایه میکرو که پول آپ شدن ( با مقاومت داخلی که البته میدونم بهتره پول آپ خارجی بزارم ) وقتی به فرض سگمنت a روشن میشه در واقع ورودی a میکرو صفر میشه و قتی خاموش میشه ورودی a میکرو دیگه به هیچ جا وصل نیست اما چون پول آپ هستش میشه 5 ولت درسته ؟؟؟؟؟؟
                        یه آی سی درایور uln2003a گذاشتم که اگه به ورودیش 1 بدی خروجی زمین میده

مثال : سون سگمنت داره عدد 1 رو نشون میده یعنی تو 7 تا سیم کد عدد یک هستش که وصل شدند به هفت تا پایه میکرو که پول آپ هستش
                        میکرو تشخیص میده که چه کدی بهش وصل شده خوب معلومه که کد عدد 1 هست پس تو خروجی ( ترمینال ) اون پایه که کنارش نوشته شده 1 صفر میشه
                        با توجه به این که این 7 تا خروجی هر کدوم وصل شده به کاتد یه led ( با یه مقاومت سری هستش ) که آند شون به 24 ولت وصل هستش بنابراین با زمین شدن یکی از خروجی های ترمینال خروجی led مربوطه روشن میشه

جریان اینطوریه
                        فقط یه سوال
                        تو آسانسور برای ورودی این دستگاه وقتی ورودی ( سون سگمنت ) زمین نیست نکنه وصل بشه به 24 ولت
                        اگه زمین نباشه به هیچ جا نباید وصل باشه وگرنه مدارم کار نمیکنه
                        نظرتون چیه ؟

خواهشا هر چی میدونید بگید من فقط یه امروز رو وقت دارم
                        با تشکر
                        جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۰:۵۱ ۱۳۹۵/۰۷/۲۸.

دیدگاه

دوستان کسی در مورد شماره مته های فدک چیزی میدونه
                          برای پایه های ترمینال شماره 1 میلی متر گذاشتم ولی نمیره داخل
                          چه شماره ای باید بزارم که فدک بتونه بزنتش ؟

دیدگاه

لطفا راهنمایی کنید این مشکل حل شه بره پی کارش
                            کلیرنس رو 0.5 گرفتم
                            عرض ترک رو 0.4 گرفتم
                            این مدار قراره 7 تا سیم سون سگمنت رو بگیره a, b , c, . . . و تشخیص بده الان تو سون سگمنت چی داره نشون میده بعدش خروجی مربوطه رو زمین کنه
                            این هفت تا سیم وصل میشن به هفت تا پایه میکرو که پول آپ شدن ( با مقاومت داخلی که البته میدونم بهتره پول آپ خارجی بزارم ) وقتی به فرض سگمنت a روشن میشه در واقع ورودی a میکرو صفر میشه و قتی خاموش میشه ورودی a میکرو دیگه به هیچ جا وصل نیست اما چون پول آپ هستش میشه 5 ولت درسته ؟؟؟؟؟؟
                            یه آی سی درایور uln2003a گذاشتم که اگه به ورودیش 1 بدی خروجی زمین میده

مثال : سون سگمنت داره عدد 1 رو نشون میده یعنی تو 7 تا سیم کد عدد یک هستش که وصل شدند به هفت تا پایه میکرو که پول آپ هستش
                            میکرو تشخیص میده که چه کدی بهش وصل شده خوب معلومه که کد عدد 1 هست پس تو خروجی ( ترمینال ) اون پایه که کنارش نوشته شده 1 صفر میشه
                            با توجه به این که این 7 تا خروجی هر کدوم وصل شده به کاتد یه led ( با یه مقاومت سری هستش ) که آند شون به 24 ولت وصل هستش بنابراین با زمین شدن یکی از خروجی های ترمینال خروجی led مربوطه روشن میشه

جریان اینطوریه
                            فقط یه سوال
                            تو آسانسور برای ورودی این دستگاه وقتی ورودی ( سون سگمنت ) زمین نیست نکنه وصل بشه به 24 ولت
                            اگه زمین نباشه به هیچ جا نباید وصل باشه وگرنه مدارم کار نمیکنه
                            نظرتون چیه ؟

خواهشا هر چی میدونید بگید من فقط یه امروز رو وقت دارم
                            با تشکر
                            کلیرنس و ترک خوبه.
                            در جریانی که 24 ولت رو نمیتونی بدی به پایه میکرو دیگه؟
                            از اوپتو استفاده کن.بیا با 24 و مقاومت روشنش کن و بعد اونورشو بده به میکرو.
                            به نظر من یه برد نمونه بساز اگه ج گرفتی حالا به تعداد بده برا چاپ.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام دوست گرامی
                              بله میدونم ولتاژ بیش از تغذیه میکرو رو نمیشه به میکرو وصل کرد
                              اما مسئله اینه که ورودی سون سگمنت که هفت تا سیم هستش یا در حالت گروند هستش یا در حالت امپدانس بالا که این باعث میشه ولتاژ 24 به میکرو نرسه . . .
                              با این حساب نیازی هم به اپتو نیست دیگه درسته ؟

متاسفانه کارفرما نمی خواد هزینه های اینطوری بده برای pcb نمونه . . .

1_نظرتون راجع به پست شماره 24 azadfalah چیه ؟ ایشون میفرمایند میکرو می سوزه و . . . ؟
                              2_برای ترمینال ها اگه مته 1 میلی متر استفاده کنم پایه ترمینال تو سوراخه نمیره بعد از مته 1 میلی متر چه شماره ای می تونم به فدک بدم بزنه ؟؟

با تشکر از توجه شما

دیدگاه

دوستان کسی در مورد شماره مته های فدک چیزی میدونه
                                برای پایه های ترمینال شماره 1 میلی متر گذاشتم ولی نمیره داخل
                                چه شماره ای باید بزارم که فدک بتونه بزنتش ؟
                                فدک خیلی بی کیفیت میزنه واقعا ولی قیمتش حرف نداره (به نظرم ارزش نداره)
                                در مورد مته ها همیشه برای بالای 1 ها 0.1 بیشتر در نظر بگیرید ولی هیچ فرقی نداره چون تنوع مته هاش پایین هست و برای همین زمانش سریع و قیمتش کم هست.
                                بعضی شرکت های کم کیفیت آبکاریشون یکنواخت نمیشه و حتی اگر با مته 1 هم دقیق سوراخ کنن باز هم قلع کاریشون کار رو خراب میکنه و پایه تو نمیره
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X