اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مونتاژ مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مونتاژ مدار

سلام به دوستان

راستش من یه مدار میخوام طراحی کنم برای تولید صنعتی
    سوال هام در مورد مونتاژ مدار هست :
    1_ قطعات رو باید خودمون برای شرکت های مونتاژکار بفرستیم یا خودشون میگیرن ؟؟
    2_ من هر قطعه ای که تو مدارم بزارم مثلا هر ترانزیستوری بزارم اونا میتونن ترانزیستور رو گیر بیارند ؟؟

در کل برای مونتاژ مدار توسط شرکت ها باید چه مسائلی رو در نظر گرفت ؟
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

پاسخ : مونتاژ مدار

چه تعداد برد دارین؟
    شرکتهای مونتاژ کار هر دو حالت رو انجام میدن. اگه قطعه خاصی مدنظرتون هست بهتره خودتون تهیه کنید.
    اگه تعداد کم هست (در این مواقع ،شرکتها هم دستی انجام میدن) پیغام بدین مونتاژ کار دارم

دیدگاه

سلام

دوستانی که مدارشون رو دادند مونتاژ کردند خواهشا تجربیاتشون رو در این زمینه به اشتراک بزارند

با تشکر

دیدگاه

سلام به دوستان

این قطعه ای که در عکس میبینید دوتا زائده پایین خودش داره که تو عکس با فلاش نشون دادم

وقتی مثل برد زیر میخواد رو مدار قرار بگیره تکلیف این دوتا زائده چی میشه ؟؟؟
        چطوری تو آلتیوم جای این دو زائده رو در بیارم ؟
        اصلا لازم هست که این کارو انجام بدم یا شرکت های مونتاژ کار خودشون میدونن چیکار کنن ؟
        این دو زائده نمیزاره که این قطعه رو مدار سوار بشه

دیدگاه

من ترجیح میدم خودم مونتاز رو تا چای ممکن انجام بدم. بسته به مشتری داره. اگه زیاد باشه(که تا حالا من بیشتر طراحی کردم و دیگه برای تولید کاری نکردم. چون خود شرکت ها مثلا طراح بودن) که فکر کنم شرکت ها میدن چین. اصلا تو ایران هزینه ها خیلی بالاست.
          نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
          سلام به دوستان

این قطعه ای که در عکس میبینید دوتا زائده پایین خودش داره که تو عکس با فلاش نشون دادم

وقتی مثل برد زیر میخواد رو مدار قرار بگیره تکلیف این دوتا زائده چی میشه ؟؟؟
          چطوری تو آلتیوم جای این دو زائده رو در بیارم ؟
          اصلا لازم هست که این کارو انجام بدم یا شرکت های مونتاژ کار خودشون میدونن چیکار کنن ؟
          این دو زائده نمیزاره که این قطعه رو مدار سوار بشه
          این نمونه که شما گذاشتین از پایه ها معلومه که کاملا SMD هستش بخاطر همین اون دو زائده رو گذاشتن برای فیکس کردن در حین لحیم کاری. شما می تونی توی فوت پرینتش دوتا سوراخ بذاری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
            من ترجیح میدم خودم مونتاز رو تا چای ممکن انجام بدم. بسته به مشتری داره. اگه زیاد باشه(که تا حالا من بیشتر طراحی کردم و دیگه برای تولید کاری نکردم. چون خود شرکت ها مثلا طراح بودن) که فکر کنم شرکت ها میدن چین. اصلا تو ایران هزینه ها خیلی بالاست.

این نمونه که شما گذاشتین از پایه ها معلومه که کاملا SMD هستش بخاطر همین اون دو زائده رو گذاشتن برای فیکس کردن در حین لحیم کاری. شما می تونی توی فوت پرینتش دوتا سوراخ بذاری.
            اگه حدود 200 عدد بخوام بهتره بدم خارج یا داخل ؟
            اگه خودتون مونتاژ کار سراغ دارید بهم معرفی کنید یا پ خ بدید
            آیا اون قطعه مدل smd داره که اون دو زائده رو نداشته باشه ؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
              اگه حدود 200 عدد بخوام بهتره بدم خارج یا داخل ؟
              اگه خودتون مونتاژ کار سراغ دارید بهم معرفی کنید یا پ خ بدید
              آیا اون قطعه مدل smd داره که اون دو زائده رو نداشته باشه ؟

ممنون
              با تولیدکنندگان داخلی تماس بگیر. خیلی ساده.
              برای چین هم از هر جایی سفارش نده. قبلش بررسی کن. یه چندتا جا واسه سفارش چین می شناختم ولی دقیق یادم نیست.
              شما تو نت بگردی غیر ایرانی ها زیاد هستند که از چین سفارش میدن. سایت شرکت ها رو پیدا کنی می تونی بهشون ایمیل هم بزنی یا توی سایتشون بعضی هاشون سیستم تعیین قیمت دارند. دیگه برای بقیه روال باید خودت وارد عمل بشی. مثلا مستر کارت (یا دیگر کارت های پرداخت)داشته باشی برای پرداخت پول و ...
              اون مدل جک هم فکر کنم نمونه عادیش که پینش عادیه این دو زائده رو ندارن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X