اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خمیر قلع چی بخرم؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خمیر قلع چی بخرم؟؟؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب و تشکر جناب آقای حسینی.... خوب شد گفتید... پس باید در یخچال نگهداری بشه...
    یک برند خوب نمونه 40 تا 80 گرمی معرفی کنید برای تست... بگیرم ببینم کار با این نوع قلع به چه صورت است
    پ.ن: راستی دوستان هیتر ولر چه قیمتی است؟ عکسهای این برند را دیدم... خیلی با کیفیت است...
    سلام سینا جان گل
    من این خمیر قلع گرفتم گرداکمو رو 300 تنظیم میکنم خیلی خوب پایه ها آی سی وصل میشه مقدارش کم ولی کلی میتونید استفاده کنید چون یک لایه نازک روی کار میکشید.الان 6 ماه تو یخچال هیچ مشکلی پیدا نشده.شما برای تست همون مقدار کم بخر .40 تومن بود شده 80!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      سلام سینا جان گل
      من این خمیر قلع گرفتم گرداکمو رو 300 تنظیم میکنم خیلی خوب پایه ها آی سی وصل میشه مقدارش کم ولی کلی میتونید استفاده کنید چون یک لایه نازک روی کار میکشید.الان 6 ماه تو یخچال هیچ مشکلی پیدا نشده.شما برای تست همون مقدار کم بخر .40 تومن بود شده 80!!
      https://eshop.eca.ir/%D8%B3%DB%8C%D9...-mechanic.html
      سلام و عرض ادب و تشکر از علی آقای عزیز... بینهایت ممنون...
      علی جان راستی هیتر ولر چنده ؟؟؟؟ هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سینا خان ولر را شما قیمت دلاریش را ببیند حداقل در دلار 40تومن ضرب کنید اگر تو ایران باشه اون رنج قیمته اگرم نباشه از این سایتهای خرید آمازون سفارش می دهید براتون میارند .

مثلا این در ایران فرضا باشه حداقل 20میلیون تومنه
        از اینها گذشته ولر اکثرا سر هویه و نازلهای هوای هیترش خاص خودش هست و سر هویه های معمولی بازار عموما بهش نمی خوره یعنی فرضا هویه قلمی ولر می خرید 10میلیون بعد تازه باید سر هویه بخرید دونه ای 500هزار تومن .خدمات و یدکی و.....هم که تقریبا نداره
        وارد کنند اصلی ولر آقای حسینی گفتند این شرکته باید زنگ بزنید موجودی بگیرید
        شرکت گراندیل نماینده فروش هویه ولر سیستم های لحیم کاری ، وارد کننده تجهیزات آنتی استاتیک و دستگاه های تمام اتوماتیک لحیم کاری فروش انواع هویه و هوای گرم

هیتر خفن هم بخواهید فکر کنم رایج ترین مدل با کیفیت موجود در ایران این باشه
        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۲۷ ۱۳۹۹/۱۰/۰۹.
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام و عرض ادب و تشکر از علی آقای عزیز... بینهایت ممنون...
          علی جان راستی هیتر ولر چنده ؟؟؟؟ هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم
          سینا جان همیشه میخوای بهترین بخریا
          ولی همین کویک و گورداک خوبه ها قطعات یدکیشم هست مگه چیکار میخوای بکنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
            سینا جان همیشه میخوای بهترین بخریا
            ولی همین کویک و گورداک خوبه ها قطعات یدکیشم هست مگه چیکار میخوای بکنی ؟
            سلام و عرض ادب.....
            خوب من کلا از چین و تولیداتش خوشم نمیاد.....
            و کلا ابتدا آلمان و بعد آمریکا و ژاپن به نظر من بهترین تولیدات را دارند.....
            ضرب المثل قدیمی انگلیسیها که میگن: من آنقدر پولدار نیستم که جنس بد بخرم ......
            البته با قیمتهای نجومی جدید نمیتوان جز کالاهای ارباب چین ... چیزی خرید.....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            سینا خان ولر را شما قیمت دلاریش را ببیند حداقل در دلار 40تومن ضرب کنید اگر تو ایران باشه اون رنج قیمته اگرم نباشه از این سایتهای خرید آمازون سفارش می دهید براتون میارند .

مثلا این در ایران فرضا باشه حداقل 20میلیون تومنه
            از اینها گذشته ولر اکثرا سر هویه و نازلهای هوای هیترش خاص خودش هست و سر هویه های معمولی بازار عموما بهش نمی خوره یعنی فرضا هویه قلمی ولر می خرید 10میلیون بعد تازه باید سر هویه بخرید دونه ای 500هزار تومن .خدمات و یدکی و.....هم که تقریبا نداره
            وارد کنند اصلی ولر آقای حسینی گفتند این شرکته باید زنگ بزنید موجودی بگیرید
            شرکت گراندیل نماینده فروش هویه ولر سیستم های لحیم کاری ، وارد کننده تجهیزات آنتی استاتیک و دستگاه های تمام اتوماتیک لحیم کاری فروش انواع هویه و هوای گرم

هیتر خفن هم بخواهید فکر کنم رایج ترین مدل با کیفیت موجود در ایران این باشه
            https://emdadmobile.net/%D9%87%DB%8C...uick-tr-1300a/
            محمد خان سلام و تشکر فراوان....
            من سایت نمایندگی را قبلا سر زده بودم..... دیدم یک سیمچین سوئیسی با کیفیت رویش هدیه میدهد....
            در سرچی سطحی در سایتی دیگر قیمت 3800 دیدم (که انگار قیمت قدیمی بوده).... خوب گفتم 1500 را دو برابر
            کنم و یک ولر میخرم..... گفتم مثل بلک اندکر ممکنه برند خوب ولر هم داره ارزون میفروشه....
            پ.ن: راستی محمد خان... یک جا زنگ زدم پرینتر دست دوم میخرید... مدل را گفتم....
            گفت ما 1000 تا 1500 میخریم.... بز خری میکنند.... گذاشتم در دیوار تهران.... بماند
            اگر فروش نره که کمپرسور و هیتر را باید بی خیال بشم..... حالا حرفمو پس میگیرم....
            دنبال یک گورداک دست دوم هستم.... کسی فروشنده نیست؟؟؟؟
            آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

عالی خیلی ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X