اطلاعیه

Collapse

خدمات تخصصی ساخت و مونتاژ PCB

خدمات سفارش ساخت PCB، مونتاژ PCB و واردات مستقیم برد مدار چاپی ECA
بیشتر بخوانید
نمایش کمتر

ساخت هیتر با فن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت هیتر با فن

سلام دوستان من بالاخره تونستم هیتری که می خواستم رو بسازم این که من ساختم ایده خودم بوده احتملا روش های بهتری هم باشه که اساتید اینجا همه بلدن من تا چند روز آینده مدار این هیتر رو می زارم
    قیمت تمام شده 500 تا 600 هزار تومانه
    لوازم مورد نیازشم:
    یه دسته هیتر گرداک 925 (که داخل فروشگاه موجوده)
    دو عدد فن حلزونی
    یه میکرو و LCD با قطعات خرد و ریزش که من با PIC ساختمش
    یه ماژول ولتاژ 12 ولت متغییر DC به DC
    یه ماژول ترموکوپل
    یه دیمر با BT136 ولتاژ بین 0 تا 40 ولت
    یه منع تغذیه 12 ولت 2 آمپر
    توضیحات:توی این هیتر می تونید دما رو از 0 تا 500 درجه افزایش بدین - دما و سرعت فن رو هم رو نمایشگر نشون می ده
    اینم عکس شمای مداره

اگه کسی از دوستان خواست بگه تا مدار کاملشو بزارم
    اگه دوستان نظر خاصی دارن زیر همین پست لطف کنن بنویسن
    جدیدترین ویرایش توسط Mojtababm66; ۲۱:۵۵ ۱۴۰۱/۰۹/۲۵.

پاسخ : ساخت هیتر با فن

سلام عزیز بنظر من با شرایط الان ساخت هر چیزی بصرفه نیست یه دست دو میگرفتی معقول بود

دیدگاه

سلام،
      امیدوارم پیامم رو ببینید، منم دنبال یه ایده برای ساختن هیتر دست ساز بودم اگه براتون ممکنه لطفا یه عکس یا شماتیک از مدار کنترلش اینجا قرار بدین ، لطفا اگه در مورد دبی هوای فن یا پمپ مورد استفادتون هم راهنمایی کنید، متشکرم

در ضمن اینکه شاید سال ۴۰۱ ساخت هیتر به صرفه نبود ولی الان شدیدا به صرفست چون یه دسته هیتر نهایتا ۸۰۰ تومن پولشه با دو تا پمپ هوای مناسب ۱.۲۰۰ در میاد ولی خود هیتر حداقل بالای ۱۲ ۱۳ تومنه الان

لطفا اگه ایده ای برای ساخت هیتر دست ساز دارین یا در حال حاضر یه نمونشو ساختین، ممنون میشم با من و احتمالا سایر دوستان جویای این مطلب به اشتراک بذارین
      متشکرم

دیدگاه

درود.
        از این دسته ها استفاده کنید که توی خودش فن دارد.
        ارزان ترین حالت دوتا دیمر میخواد یکی واسه کنترل المنت یکی واسه کنترل فن.
        البته اصولی نیست چون کنترل دقیقی روی( دما ) ندارید.
        ولی خوب اگر تمرین کنید و حرفه ای باشید جوابه.

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۷:۱۶ ۱۴۰۵/۰۱/۲۵.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
          درود.
          از این دسته ها استفاده کنید که توی خودش فن دارد.
          ارزان ترین حالت دوتا دیمر میخواد یکی واسه کنترل المنت یکی واسه کنترل فن.
          البته اصولی نیست چون کنترل دقیقی روی( دما ) ندارید.
          ولی خوب اگر تمرین کنید و حرفه ای باشید جوابه.

اره اتفاقا یدونه داخل فروشگاه هم هست، حدودا قیمتش الان نزدیک ۵ تومنه، ولی ساختن همین ارزونتر در نمیاد؟
          داخل نظراتش گفته بودن پرتاب باد خوبی نداره، به نظر میاد نتونه افت فشار اون سری های مخصوص هیتر رو تامین کنه در حد فوت کردن باشه =)
          البته دسته یدکیشو هم الان دیدم با فن حدود ۱ تومن و بدون فن حدود ۸۰۰ که بدون فنش واقعا میارزه
          معمولا پمپ های اینا چه دبی هوایی رو تامین میکنن؟توربو فن های حلزونی که حدود ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هستن دبی خوبی دارن
          بعد یه سوال دیگه، اطلاعاتی از سنسور دمای داخلی این دسته ها وجود داره؟ یه ترموستات درست کردن با این سنسور اگه اطلاعاتش دم دست باشه کاری نداره که
          جدیدترین ویرایش توسط Hamid.MS; ۱۸:۱۸ ۱۴۰۵/۰۱/۲۵.

دیدگاه

من دوستم کارش تعمیر موبایل هست.
            خیلی وقته از این مدل خریده.
            راضی بوده از کارکردش.
            من خودم هنوز تست نگرفتم.
            یک پکیج آماده هست دیگه پمپ و این چیزا نمیخواد.

من هیتر خودم که کویک ۷۰۶ هست دمنده بادش بلوور فن کوچیک دیسی هست.

مدل های ارزان ترمیستور.

مدل های گران ترموکوپل نوع k

ترمیستور مقاومت در دمای اتاق معمولاً 50kΩ ، 100kΩ یا 10kΩ
            با افزایش دما، مقاومتش کم می‌شود

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

راستش این نظراتش منو نگران کرد، ولی اگه تو عمل خوب کار کنه ارزششو داره

این دسته هیترا المنتشون مثل گرداک ۲۴ ولته یا ۲۲۰ هستن؟

مدل های ارزان ترمیستور.
              مدل های گران ترموکوپل نوع k

ترمیستور مقاومت در دمای اتاق معمولاً 50kΩ ، 100kΩ یا 10kΩ با افزایش دما، مقاومتش کم می‌شود
              خوبه پس با این حساب با ترمیستورش راحت میشه کار کرد، خرجش فقط یه تقسیم مقاومتی و میکرو هست

خیلی دوست داشتم با دسته هویه گرداک یه چیز خوبی بسازم به نظر خیلی با کیفیت میاد ولی چون فن داخلی نداره کارو سخت میکنه

راستی برای تغذیه المنتش یه مشکلی هست، اینکه المنت این دسته هیتر ۲۲۰ ولت ac هست و برای کنترل دماش به مشکل می میخوریم ولی دسته هیتر گرداک اگه اشتباه نکنم ۲۴ ولت dc هست، سوییچ کردنش راحت تره ولی نحوه سوییچ ۲۲۰ ولت ac رو نمیدونم چطوریه

دیدگاه

تا جایی که من میدونم همه دسته هیتر ها ۲۲۰ هستن.
                اون که ۲۴ ولته هویه گرداک هست.
                اتفاقا گرداک ها خیلی تقلبی زیاد دارد و خیلی هم تعریفی نیست.کوییک خیل بهتره اما گرونه.
                معمولا یک اپتوکوپلر با یک ترایاک کنترل میکنه المنت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X