با سلام
دوست عزیز چه اسیدی را میآفرمایید؟
اگر منظور اسید و مواد ساخت بورد مدار چاپی است، روشی که من معمولا استفاده میآکنم قرار دادن ظرف حاوی اسید در داخل آب داغ و یا در داخل ظرفی که آب آن با یک المنت جوش بیاید است.
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
با سلام
من از ظرف های پیرکس(هموناییکه تو فر میذارن)استفاده می کنم
هر موقع با اسید کاری داشته باشم میریزمش تو پیرکس و میذارمش رو پیکنیک
فکر نمی کنم قیمت یه ظرف پیرکس از قیمت هیتر و المنت و این بند و بساط ها بیشتر بشه
ماهی که نیست که دمای اسید مهم باشه هر موقع اسید بخار داشت میشد پیک نیکو خاموش می کنم هر موقع هم سردشد روشنشن میکنم
خیلی ساده و راحت!!!!!!!!!!!!
سلام دوست علاقمند به الکترونیک
همانطور که خودتان هم می دونید یکی از بهترین راهها برای داشتن مدار چاپی خوب اینکه اسید مدار چاپی داغ باشد و در ضمن حرکت هم داشته باشد.
بنده یکی از روشهای که داشتم استفاده از المنت آکواریم ماهی می باشد که می توانی آن را از آکواریم فروشی ها و یا افرادی که ماهی زینتی پرورش میدن فراهم کنید. مدل های مختلفی دارند. یه مدل با ترموستاته که دما در حالت متعادل نگه میداره و یه مدل هم ساده است که فقط دارای المنت و یک کلید خاموش / روشنه. فقط مواظب باش این المنت که داخل لوله آزمایش قرار دارد از اسید بیرون نباشد چون ترک برداشته و خطرات بر گرفتگی به همرا دارد.برای تکان دادن ظرف محتوی اسید هم راههای متفاوتی است که یکی استفاده از موتور جوجه گردانه
bahramikhah@gmail.comاطلاعات بیشتر می توانید ایمیل بزنید
دیدگاه